Wkadk

Hvordan til at spørge en pige ud, hvis du er en pige

Hvis du er en lesbisk eller biseksuel, nogle gange kan det være svært at finde en kæreste. Hvis du er usikker på, hvordan man spørger en pige ud, skal du følge disse instruktioner, og det kan måske hjælpe.

Steps

Hvordan til at spørge en pige ud, hvis du er en pige. Lær hendes syn på LGBT-miljøet.
Hvordan til at spørge en pige ud, hvis du er en pige. Lær hendes syn på LGBT-miljøet.
 1. 1
  Bliv venner med hende. Hvis du kender hende fra skole eller arbejde, skal du sørge for at komme til at kende hende uden for bygningen. Acquire hendes telefonnummer eller e-mail-adresse. Gå på indkøb med hende, måske. Gør noget, som både du er interesseret i, og det vil ikke slå hende, som du rammer på hende.
 2. 2
  Lær hendes syn på LGBT-miljøet. Spørg hende, hvad hun mener om homoseksualitet, homofobi osv. Hvis hun optræder væmmes eller utilpas ved tanken eller erfaring, så prøv at lytte til hendes grunde, og derefter dele dine meninger om spørgsmål. I de fleste tilfælde er homofobi bare uvidenhed og frygt.
 3. 3
  Lær om hun er biseksuel eller lesbisk. Bare fordi hun ikke har noget imod LGBT-personer betyder ikke altid, at hun er LGBT selv.
 4. 4
  Kig efter kropssprog. Det kan være lettere, hvis du ved, at den person, du kan lide kan lide dig tilbage. Men sværere hvis du ikke kender, så se efter tegn på, at de vil give dig til at forsøge at fortælle dig. Nogle gange er den anden person kan være for genert til rent faktisk at komme ud med det, så de kunne sende nogle signaler til at forsøge at lade dig vide.
 5. 5
  Hvis hun ikke er imod LGBT-personer, finde ud af en subtil måde at lade hende vide, at du er biseksuel eller lesbisk. Før du gør noget af det, bør du helt sikkert fortælle dine venner, at du er biseksuel eller lesbisk (hvis de ikke allerede kender). Hvis du ikke kan fortælle dine venner, du vil helt sikkert ikke være i stand til at fortælle den pige, du kan lide. Du ønsker ikke at være i midten af ​​en samtale om mad og tilfældigt buse det ud. Vent et lignende emne kommer op, og derefter finde ud af en måde at fortælle hende, hvis du er fortrolig med det.
 6. 6
  Hvis du kender hende til at være biseksuel eller lesbisk, give hende subtile antydninger af, at du kan lide hende. Du skal være meget modig og fortæl dine venner, du er bøsse først. Når du har fortalt dine venner, bør du hænge ud med hende oftere, end du normalt ville. Giv hende mere fysisk kontakt (dvs. knus, håndtryk osv.) end du gjorde før. Seem meget skuffede, da hun ikke kan hænge ud med dig nogle gange.
 7. 7
  Hvis der på dette tidspunkt har hun bemærket disse tegn og synes ikke at være ubehageligt med al denne opmærksomhed, chancerne er, at hun føler på samme måde om dig. Hvis hun ikke har lagt mærke til disse tegn, fortsætte med at gøre dette indtil hun gør.
 8. 8
  Saml alle dine mod og. Invitere hende på en date eller andet sted, at du både kan lide at gå. Hvis hun siger nej, ikke nag hende. Bare prøv at holde venner med hende, selvom det er svært i første omgang.

Tips

 • Hvis du er sikker på at hun er en lesbisk / biseksuel, ikke vente for længe med at fortælle eller chancen vil være en andens.
 • Vær opmærksom på, hvad hun siger, hun kan lide eller ikke kan lide. Du ønsker ikke at fornærme hende ved at opdrage et emne hun klart ikke kan lide.
 • Prøv at købe hende noget, hun tidligere havde fortalt dig, at hun ønskede, såsom en bog eller en trøje. Dette vil vise hende, at du er opmærksom på, hvad hun siger, hun vil have.
 • Lad en god mængde tid mellem hvert trin. Du ønsker ikke at haste tingene.
 • Prøv at købe sin kaffe / te (afhænger af, hvad hun kan lide). Spørg hende, hvad hendes favorit er, og derefter købe det for hende.
 • hende ud med noget. Hvis hun finder dig en god kunstner eller forfatter og ønsker tips, give dem til hende. Det virker også i bakgear. Ros hende kunstværker og skrivning (eller andre fritidsinteresser, etc.), og bede hende om at lære dig engang. Dette vil gøre hende føler virkelig selvsikker og godt om sig selv.

Advarsler

 • Du må ikke ændre dig selv for hende. Ligesom ingen straight pige skulle ændre sig for en fyr, bør der ikke lesbisk eller biseksuel pige ændre sig til en anden pige.
 • Hvis du er en lesbisk eller biseksuel pige, og hun kraftigt har en mening mod LGBT-personer, er det nok ikke den bedste til at bruge for meget tid omkring hende. Resultatet kan blive såret følelser og / eller blive offer for en stereotype.
 • Hvis hun er lige, skal du ikke forsøge at ændre hende. Intet godt kan komme fra dette.
 • Hvis hun ikke ønsker at være din kæreste, hun ikke ønsker at være din kæreste. Må ikke dvæle ved det og forpeste hende, indtil hun siger ja, fordi mere end sandsynligt, at du reducerer dine chancer.