Wkadk

Hvordan man får en pige til at kysse dig, hvis du er en pige

Har du nogensinde ønsket at en pige? Er du en pige selv? Undertiden, ideen er skræmmende, men nogle gange, det er sexet, og det gør du gyse med forventning! Her er nogle skridt til at gøre det lettere, og få det kys.

Steps

Hvordan man får en pige til at kysse dig, hvis du er en pige. Kend pigens orientering.
Hvordan man får en pige til at kysse dig, hvis du er en pige. Kend pigens orientering.
 1. 1
  Kend pigens orientering. Sørg for at dit forhånd vil være velkommen. Den pige, du ønsker at kysse bør være en lesbisk eller biseksuel, og du bør være temmelig sikker på. Hun kan også være bi-nysgerrig.
  • Du kan finde ud af ved at tale om LGBT-relaterede emner til at "tage en temperaturmåling". Nævn lesbiske sangere eller homoseksuelle film tegn, og se, hvad hendes reaktion er. Der er et gammelt ordsprog: ". De, der kender, kender" Tal om kd lang, Brandi Carlile, Indigo Girls, The L Word, og se hendes svar - hvis hun kender til homoseksuelle indhold og er glade for at chatte om dem, du er temmelig sikker. Hvis hun ikke ved, hvad du taler om, ikke gøre en bevægelse.
 2. 2
  Etablere privatliv. Du ønsker at sikre, at du holder det mellem jer to for nu. Prøv at gøre fysisk kontakt - hvis du har valgt et soveværelse, lå på sengen ved siden af ​​hende, så gå tættere på og prøv at putte en lille smule. Hvis hun synes at acceptere, røre ved hendes ansigt. Hvis hun rører dit, eller justerer dit hår eller picks fnug fra din jakke, der er gode tegn (hun grooming dig). Kun gå fremad, hvis du tror, ​​du ikke bliver forstyrret, og hvis hun synes åben for dine fremskridt hidtil. Hvis hun synes standoffish eller forsøger at gøre en masse vittigheder, ser rundt i lokalet eller synes distraheret, tilbage.
 3. 3
  Sørg for, at hun er afslappet. Put hende på lethed, og forsøge at gøre hende føle sig trygge. Tal med hende og handle afslappet, men ikke alt for afslappet. Sørg for, at hun har en antydning af, at du kan lide hende som mere end en ven.
 4. 4
  Flyt tættere på. Nusse ind i hendes en lille smule, men hvis hun bakker ud, forsøger at bevæge sig væk, eller vrider sig, stoppe øjeblikkeligt. Hvis hun nuzzles ind i dig eller returnerer nogen form for hengivenhed, se på hende. Hvis hun er stirrer tilbage på dig, se på hendes mund. Hvis du opdager, at hun kigger på din mund, hun er absolut klar. Hvis hendes øjne er lukkede eller halvt lukket, når under hagen og forsigtigt tippe hendes ansigt op, så du kan se på hende. Hvis hun modstår overhovedet, berolige hende på nerverne ved at sige: "Er du bange?" Hvis hun siger ja, fortæl hende ikke at være, og bare give hende et dejligt knus og lad hende gå. Hvis hun siger "En lille," spørger, "om mig?" Hvis hun siger nej, gå videre og kysse hende. Enten måde, hvis du beslutter det er det øjeblik, ikke tøve - fortune favoriserer den dristige.
 5. 5
  Gør det til en nice. Må ikke skubbe tungen ned i halsen, og ikke gøre det til en maraton. Kys hende pænt, først svagt. Hvis hun reagerer varmt, ved at kysse dig tilbage, kan du kysse hende igen, og lad det kys uddybe som det øjeblik warrants. Men for en første kys, så prøv at bruge nogle tilbageholdenhed og gøre det rigtig romantisk og vidunderligt. Det betyder ikke, du gør det en kysk, kedelig ting - enten en del dine læber lidt, sørg for dine læber er lige til at kysse og bløde (enten fugte dem lidt ved at slikke dem let eller bruge nogle læbepomade på vej til det private sted!). Når du kysser hende, så sørg for dine hænder opfører - ikke famler hende, mens du kysser hende. Hold hende, gør det romantisk og sødt. Hvis dette er dit første kys af mange med denne pige, vil du både har meget gode minder fra dette øjeblik, så noget ud af det.
 6. 6
  Gentag som ønsket. Du bliver nødt til at være dommer her. Hvis hun ser ud til at have mere, skal du ikke være bange for at gå efter noget mere end hendes læber. ( makeout, tunge, masserer, etc.), eller du kan sige, at du elsker hende så på det rigtige tidspunkt kysse hende og nyde det.

Tips

 • Smil på en legende måde, når du taler med hende.
 • Altid være på god fod med pigen i spørgsmål, før du prøve dette.
 • Har pastiller handy.
 • Gør ikke dette til nogen tilfældig pige, du mødes. Få at vide hende og være hendes ven først.
 • Må ikke sige noget grim eller provokerende. Hold det søde og "PG 13".
 • Hvis hun ikke synes modtagelige for dine fremskridt tilbage fra.

Advarsler

 • Hvis hun ikke er godkende af LGBT adfærd, vil hun ikke sætte pris på dit forsøg på at kysse hende.
 • Sørg hun ikke dating nogen, dreng eller pige, før du gør dette.

Ting du behøver

 • Parfume
 • Rene tænder og frisk ånde
 • En lesbisk eller biseksuel pige
 • Somewhere sjovt, romantisk eller behageligt at kysse
 • Lips
 • Lipgloss
 • mints