Wkadk

Sådan overgang for MTF

MTF betyder mand til kvinde eller kan bruges som et andet ord for transwoman. Uanset om du er transseksuel eller genderqueer, fysisk overgang betyder ikke, man skal have alle de muligheder for at have en fysisk overgang. En transwoman kan være lige, lesbisk, biseksuel, pansexual eller endda aseksuelle. De bære, hvad de vil, uanset om det er feminint, maskulin eller androgyn. Du lever dit liv men gør du føler dig glad. Der er ingen "rigtige" eller "forkerte" måde fysisk overgang. Du kan gå med hvad gør du føler dig tryg.

Steps

Sådan overgang for MTF. Øv en indsats forbifarten - Beklædning, manerer og tale (kropssprog er så så vigtigt).
Sådan overgang for MTF. Øv en indsats forbifarten - Beklædning, manerer og tale (kropssprog er så så vigtigt).
 1. 1
  Øv en indsats forbifarten - Beklædning, manerer og tale (kropssprog er så så vigtigt). Men bare huske at være dig selv. Pick det tøj, der gør du føler dig tryg mest. Du kan træne din stemme til at lyde feminin. Dette kan tage en masse tid og arbejde for at træne din stemme på et bestemt knivspids. En anden mulighed ville være at have en stemme operation som cricothyroid tilnærmelse eller laryngoplasty.
 2. 2
  Til fysisk overgang er at opsøge en kvalificeret terapeut, der er specielt vidende om køn overgang.
  • Efter flere måneders terapi og efterforskning, hvis du føler dig nødt til at forfølge til fysisk skiftes, vil din terapeut skrive dig en henvisning brev til en endokrinolog.
 3. 3
  Den endokrinolog vil ordinere et hormon, der bestod af en østrogen og et anti-androgen.
  • Der er mange forskellige former for medicin og former, og alle kan forårsage alvorlige leverskader, hvis ikke overvåges af en læge, så ALDRIG forsøge at selvmedicinering uden en læge.
 4. 4
  Kender alle de konsekvenser:
  • Du kan vokse bryster, afhængigt af alder og genetik.
  • Forvent svind af muskler og omfordeling af fedt. Sørg for at du får en masse af calcium fra mælk, forventer 'calcium ømhed', som føles som over-udnyttede muskler med syre opbygge som din krop tilpasser sig automatisk.
  • Dine bryster vil vokse i størrelse for eventuelt den samme mængde tid for ungdommen (dvs. 6-15 år) men ikke meget væsentligt, hvis du stopper med at tage estros og anti-Andros.
  • Standsning vedligeholdelse helt inden for eller selv efter 3-6 måneders udviklingsperiode kan forårsage anfald af svær og pludselig udmattelse, vægtøgning, hallucinationer eller har ukontrollable erektioner under søvn, vågenhed eller en kombination.
 5. 5
  Det vil tage flere hundrede timer af smertefulde elektrolyse at fjerne en fuldskæg, ofte koster op til 150-750 dollars (40-100 kroner i timen). Du bør begynde denne tidligt som det tager mange år at gennemføre, og også det er en god test af din smertetærskel og engagement.
 6. 6
  Laser hårfjerning kan bruges på kroppen, hvis du har mørkt hår og lys hud. Dette vil koste yderligere 250-400 dollars, afhængigt af hvor behårede du er.
 7. 7
  Overvej brystimplantater omhyggeligt. Mange finder, at bryster fortsætte med at vokse, men meget langsomt, så efter ti år, du kan ende op med for store bryster. Mange behøver IKKE implantater, men hvis du overvejer dem, der er 2 typer # 1 Saline - dybest set en mindre indsnit nær armhulen, og de er oppustet efter indsættelse, og # 2 Silicon samme karakter Gummy Bears (tm) i sammensætning så de dage af disse spillout er gået med teknologi, der er blevet bevist i mere end 10 år nu. Begge disse er tilgængelige i USA og i udlandet. Det anses som en bedste placering for at have begge typer indsat under muskel til at give et mere naturligt udseende. De rider højt og bosætte sig i de første 6 måneder efter procedure.
 8. 8
  Facial feminisering kirurgi er valgfrit, afhængigt af den enkeltes omstændigheder kan det også være meget dyrt.
 9. 9
  Læs og lære så meget som du kan, før at gå fremad med dine planer. Planlæg økonomisk såvel som det kan koste op mod 50.000 - 75.000 dollars til overgangen [herunder FFS] plus du kan have brug for besparelser for tiden mellem job.

Tips og advarsler

 • Der vil være en periode med hævelse i dine brystvorter og bryst, smerte niveauer varierer fra individuelle, skal du sørge for at spise godt og er ikke slankekure på samme tid til at gøre det bedste ud af dosering effekter.
 • Hvis du føler dig syg, skal du kontakte din læge.
 • Må ikke stoppe HRT er medicinsk rettet at gøre det, kan starte og stoppe forårsage skade på din endokrine system.