Wkadk

Hvordan til at strække en piercing

Enhver piercing kan strækkes til en større størrelse. Hvor hurtigt kan du afhænger af kropsdel, og din huds elasticitet. Smykker størrelser måles i målere eller millimeter. Målere gå ned med lige numre, jo højere tal, jo mindre smykker (. 8g er næste største størrelse efter 10 g) Efter 000 g, der er mest smykker målt i inches eller millimeter.

Steps

Hvordan til at strække en piercing. Vær sikker på at du har vasket dine hænder med antibakteriel sæbe, før du rører de smykker eller fistula (piercing hul).
Hvordan til at strække en piercing. Vær sikker på at du har vasket dine hænder med antibakteriel sæbe, før du rører de smykker eller fistula (piercing hul).
 1. 1
  Vær sikker på at du har vasket dine hænder med antibakteriel sæbe, før du rører de smykker eller fistula (piercing hul)
 2. 2
  Stræk én størrelse ad gangen. Størrelser gå ned i antal, med to s (for eksempel 12g til 10g, osv.). Du vil fortryde det, hvis du ikke som du vil forårsage arvæv og et blowout.
 3. 3
  Brug en vandbaseret glidecreme, ikke bruge vaseline eller noget andet, der vil tilstoppe piercing og fælde bakterier. (Brug IKKE Neosporin!)
 4. 4
  Brug aldrig akryl / silikone / kaos / sammenklappelige stik eller tunneler til at strække, vil de irritere. Brug en Taper til at strække.
 5. 5
  Havsalt suge det område til at trække eventuelle infektioner.

Tips

 • Et varmt brusebad vil hjælpe med at løsne din piercing før strækning.
 • Vent 1-3 måneder mellem strækninger efter 8g (3mm) vente mindst 3-5 måneder. Jo længere du venter, jo lettere din stretch vil være.
 • Brug kun krop smykker og vokslys, aldrig hjemmelavede materialer til at strække dine piercinger. De bedste materialer er kirurgisk implantat grade stål eller titan, glas, og PTFE. Brug ikke pinchers som vokslys. Må ikke bære vokslys som smykker, er de beregnet til at blive indsat og fjernet inden for få minutter.
 • Må ikke bære økologisk (træ, ben, osv.) eller akryl for mindst en måned efter strækning. Akryl bør ikke bæres i lange perioder. Nogle mennesker er uenige om, hvorvidt silikone er ok for en frisk stræk, for at være sikker det bør undgås for den første måned.
 • Brug ikke dobbelt blusset smykker til at strække sig med. Brug kun single flare, lige stik eller andre glatte smykker. Indvendigt gevind vægtstænger er bedre end eksternt gevind dem, da trådene kan beskadige indersiden af ​​din piercing, som de går igennem. Dobbelt nødblus er for helede piercinger, der har løsnet, de fleste DF smykker er teknisk en størrelse større.
 • Forsigtigt rykke på eller leger med dine smykker vil hjælpe din piercing løsne hurtigere. Stål og glas er lidt tungere end titanium eller økologi, og kan også hjælpe din hud løsne.

Advarsler

 • Strækker for hurtigt, eller springe gauges kan få din hud til at rive. Hvis din stretch er blødning eller har lymfeknuder væske, der gør en skorpe, downsize dine smykker til en mindre sporvidde, og bruge saltvandsopløsning til at rense den med. Lav en svag opløsning af havsalt og varmt vand, og nyd din piercing i 5-10 minutter. Skyl huden med rent vand bagefter. Gør dette mindst en gang dagligt, indtil det er helet. For meget salt kan forårsage mere skade end gavn, bør opløsningen smager tårer.
 • Vægte er ikke en god ide at strække dine piercinger, da det lægger pres på bunden kun vejledende, og kan forårsage udtynding. Vægt øreringe er for korte perioder, et par timer til en halv dag på de fleste. Iført tungere materialer vil hjælpe dine huller løsne hurtigere, men tunge vægte er en dårlig idé.
 • Strækning bør betragtes permanent. Der er en god chance for, at en piercing vil skrumpe efter strækning, men ingen garanti. Må ikke strækkes, hvis du ikke er villig til at bo på denne størrelse. Strækker tidligere 2g (6mm) er normalt betragtes som "point of no return", men for nogle er det mindre, for andre større.
 • Kavitation er når indersiden af ​​piercing, fistula, skubbes udenfor, og danner en "læbe". De sker i at tvinge en strækning før din piercing er klar, eller springe størrelser. Til at helbrede en blowout, downsize og gøre oliemassage. Sæt dine smykker fra bagsiden til at hjælpe skubbe fistel igen kavitation permanent kan helbrede hvis den ikke behandles, og bliver nødt mindre operation, der skal fjernes.
 • Arvæv kommer fra skader, mens stretching. Det gør fremtidige strækninger hårdere, og ser dårligt. Gør oliemassage til at reducere arvæv, downsize hvis ardannelse er svær. En piercing, der ser meget rynket (cat butt) skyldes sandsynligvis arvæv.
 • Piercing pistoler er usikre, og traumatisk, sammenlignet med nåle. For den sikreste og mest smertefri piercing, gå til en professionel piercer, som du har tillid til. Kontroller, at de bruger nye nåle eller autoklavere alle deres materialer.
 • Brusk piercinger bør ikke strækkes ved hjælp af de ovennævnte trin. Større brusk piercinger, såsom en indre konkylie, generelt gennemboret ved den ønskede sporvidde. Strækning kan resultere i dannelsen af ​​keloider.

Ting du behøver

 • Krop smykker et nummer større end din nuværende smykker.
 • En tilspidsning eller PTFE-tape
 • Smøremiddel, fortrinsvis vitamin E, emu eller jojoba olie.
 • Tålmodighed