Wkadk

Sådan holder en piercing i at afvise

Afvisning, når din hud skubber et fremmedlegeme ud ved at dræbe vævet på toppen af ​​det, er en risiko med enhver piercing. For at mindske denne risiko, skal du passe godt på din piercing, og planlægge det godt. God placering er lige så vigtigt som god efterbehandling.

Steps

Sådan holder en piercing i at afvise. Find en piercer, der har erfaring i den type piercing du ønsker.
Sådan holder en piercing i at afvise. Find en piercer, der har erfaring i den type piercing du ønsker.
 1. 1
  Find en piercer, der har erfaring i den type piercing du ønsker. Tjek deres porteføljer for helede piercinger foruden friske. Spørg om deres erfaringer og kvalifikationer.
 2. 2
  Beslut hvor højt risikoen for afstødning er med dit piercing. Øjenbryn, navler, læbe frenulums, nogle genitale piercinger, og overflade piercinger alle har en højere risiko for afvisning. Piercinger gennem brusk har en meget lav risiko.
 3. 3
  Vælg passende smykker. Piercinger, der rejser gennem en masse af kød, som et tårn eller tragus, bør ske med et lige eller let buet vægtstang. Surface piercinger bør ske med overflade barer. Navler og øjenbryn har brug for buede vægtstænger, eller overflade barer. De fleste piercere enige om, at titanium eller glas er mindre tilbøjelige til at afvise end stål, fordi din krop accepterer det lettere.
 4. 4
  Sørg for, at måleren er stort nok. De fleste piercere bruger 14 eller 16 gauge som standard, mindre gauges er mere tilbøjelige til at afvise. Vælg den største sporvidde, der er egnet. Mange piercere mener, at visse steder, ligesom tunger og indre skamlæber, gør bedst med 12g eller større.
 5. 5
  Har din piercer dobbelttjekke placeringen for korrekt dybde.
 6. 6
  Pas godt på din piercing, rense det dagligt med vand og sæbe, brug havsalt opsuger, og aldrig røre det med snavsede hænder. For at gøre en havsalt sættetid bruge ikke tilsat jod havsalt, der kan købes på ethvert stof eller købmand. Brug 1/4 - 1/8-del tsk salt til 8 oz varmt destilleret vand eller flaskevand. Brug mere salt kan forårsage irritation på din piercing. Undgå at støde eller slå din piercing, og holde hårprodukter og tætsiddende tøj væk fra det.
 7. 7
  Se din piercer, hvis det ser ud til din piercing afviser, hvis der er rødme uden huller eller det ligner hullerne bliver større.
 8. 8
  Hvis du tror, ​​din krop afviser smykker, fjerner ikke smykker selv. Se en kvalificeret piercer til at fjerne smykker. Fjernelse smykker fra en inficeret websted kan forsegle infektion inde i huden, forårsager cyste.

Tips

 • Kropsdele, bøjning er meget sandsynligt at afvise piercinger. Du ønsker måske at genoverveje disse placeringer.
 • Du kan ikke hjælpe en piercing i at afvise / migrering.. dette er en myte. Når din krop ser en piercing som et fremmedlegeme og ønsker at "skubbe" det ud, er der intet, du kan stoppe, at det sker. Endnu vigtigere når en piercing har migreret, kan du ikke få det re-gennemboret fordi huden har hukommelse, og det samme migration vil ske efterlader en dybere og mørkere ar.
 • Lip frenulums, indre skamlæber og andre tynde membran områder brug for større målere og dybt nok placering til at hjælpe med at sikre den piercing vil ikke afvise.
 • Overflade barer er formet som U, J eller L, og er langt bedre til lige eller fleksible vægtstænger for langlinefartøjer piercinger, fordi de ikke lægge pres på den kanal smykker følger. Napus, kavalergang og andre overflade piercinger bør bruge overflade barer. Høj effekt områder som håndled bør også have flade diske i stedet for bolde.

Advarsler

 • En piercing kan ofte migrere, så stop og blive stabil. Watch migrerende piercinger nøje for at sikre, at de ikke afviser.
 • Afvisning forårsager grimme ar, og du skal have smykker fjernes for at forhindre dette.
 • Husk din krop ikke ønsker fremmedlegemer i det, og vil fjerne dem, der tager mindre energi end helbredelse omkring et fremmedlegeme.