Wkadk

Hvordan man laver en hjemmelavet tatovering pistol

Tatoveringer er personlige og kreative former for selvudfoldelse. Hvad mere personlige eller kreative end at lave din egen tatovering pistol? Følg disse enkle trin, og du vil være klar til at tilføje til dine tats eller blæk en ven på ingen tid.

Steps

Hvordan man laver en hjemmelavet tatovering pistol. Fastgør røret til bøjlen.
Hvordan man laver en hjemmelavet tatovering pistol. Fastgør røret til bøjlen.

Oprettelse af komponenterne

 1. 1
  Find en motor. Du skal bruge en elektrisk motor eller en lignende type roterende motor, der kører på mindst 12 volt, 18 volt ville være ideelt.
  • Motoren vil have en lille aksel rager ud fra midten. Tag en lille fire-hullers knappen og fastgør den til denne aksel med superlim. Vær omhyggelig med ikke at bruge så meget lim, det siver gennem hullerne i knappen og blokerer dem. De har brug for at være åben, så du kan vedhæfte nålen. Sæt den til side for at tørre.
   • I stedet for en knap, kan du bruge et viskelæder. Tag viskelæderet fra en mekanisk pen og skub det fast på den lille aksel din motor.
  • Du kan fjerne motoren fra en videobåndoptager eller fjernbetjening bil, men strømmen vil være betydeligt mindre, det er omkring 3,5 volt.
 2. 2
  Opret røret. Den "tube" vil vejlede nålen. Det er nemt at lave en fra en blyant eller pen.
  • En mekanisk blyant. En billig plastik blyant vil fungere fint, eller du kan vælge en, der er metal. Afhængigt af dine indstillinger, kan du lade blyanten som den er, eller skære det ned til omkring en 3 "til 4" længde.
  • Alternativt kan du bruge en dagligdags stick pen som en Bic og fjerne blækket cylinder indefra. Hvis du ønsker en kortere rør, skæres pennen til omkring en 3 "eller 4" længde. Fil ned messing spidsen af ​​pennen for at få bolden ud og gøre hullet stort nok til at tillade passage af nålen.
 3. 3
  Design en bandage. Skinnen vil understøtte røret, når det er fastgjort til maskinens motor for tatovering pistol.
  • Tag en teskefuld og knække skålen (den del, du spiser fra). Derefter bøje skeen tilbage for at skabe et "L"-form.
  • En anden mulighed ville være at skære børsterne ud af en tandbørste forlader omkring 4 "i længden. Brug en lighter at opvarme plastik tandbørste håndtag og bøje det i en" L "form. Hold bøjede håndtag på plads, indtil plastik køler, og det bliver stiv.
 4. 4
  Foretag en nål. Skær en metal guitarstreng en tomme eller så længere end længden af ​​din tube. Det skal nå fra centrum af motoren til spidsen af ​​røret efter montering. Put vand og sæbe i en gryde og bring det i kog. Drop din nålen ind i gryden og kog det i fem minutter. Skyl den i klart vand og derefter koge det igen i vand.
  • Du kan forberede flere nåle i forvejen. Hvis du gør det, skal du gemme dem i en steriliseret krukke.

Montering af pistolen

 1. 1
  Fastgør røret til bøjlen. Fjern viskelæder og enhver bly fra din mekaniske blyant. Hold den korte ende af skeen (eller tandbørste) tandbøjle i hånden den måde, du ville holde en pistol og tape blyant til det. Den åbne "viskelæder" ende af blyanten skal flugte med bøjningen i skeen, og akslen af ​​blyanten bør lægge på den lige plan bøjlen. Pointen med blyanten vil udvide ud over kanten af ​​bøjlen.
  • Vær sikker på at tape blyant til bøjlen meget sikkert, og det bør ikke slingre eller vrikke på nogen måde.
 2. 2
  Fastgør motoren til bøjlen. Tape motoren til den korte ende af din tandbøjle. Vær sikker på, at det er lige, og at knappen er centreret langs skaftet af skinnen.
 3. 3
  Indsæt din nål. Placer den ene ende af guitarstreng gennem spidsen af ​​blyanten og før den gennem røret. Når det kommer ud i den anden ende, afhente dine tænger og bøj enden af ​​guitaren strengen i en 90 graders vinkel. Derefter bøj spidsen af ​​strengen igen for at oprette en anden 90-graders vinkel Du dybest set skaber en krog for enden af ​​nålen. Klip off nogen ekstra ledning fra din krog, og det behøver ikke at være så længe.
 4. 4
  Fastgør nålen til motoren. Tag krogen, du lige har lavet og sæt den ind i et af hullerne i din knap. Når du drejer på knappen, skal du kunne se nålen gå ind og ud af enden af ​​din blyant rør. Hvis det er nødvendigt, skære ned på nålen.
  • Hvis du har brugt et viskelæder i stedet for en knap, skal du oprette én 90-graders vinkel på enden af ​​din guitar snor og fast trykke den ind i viskelæderet, så det er sikkert. Bemærk: Det er vigtigt, at kanylen er bevidst væk fra midten. Må ikke line op præcis i midten af ​​viskelæderet.
 5. 5
  Tilslut din strømkilde. Brug en plug-in-adapter fra en cd-afspiller, en telefon oplader eller anden strømkilde, der er lavet af to ledninger. Split ledningerne fra hinanden og vedhæfte dem til kontakterne i motoren.
  • Hvis du ikke ønsker at gentagne frakoble og re-tilslutte din strømkilde, når du holder op med at rense huden, skal du købe en lille tænd / sluk-kontakten fra en elektronik butik og vedhæfte det til din motor forbindelse.
 6. 6
  Kassér engangsartikler. Når du er færdig din tatovering, skal du smide nålen og røret (mekanisk blyant / kuglepen). Må ikke under nogen omstændigheder genbruge disse elementer. De kan sprede sygdomme såsom hepatitis og HIV. Selv hvis du planlægger at bruge de materialer kun på dig selv, er det ikke risikoen værd, især når guitarstreng og mekaniske blyanter og kuglepenne er så billige.

Tips

 • Gøre mange nåle, så de altid kan blive smidt væk efter brug.

Advarsler

 • Dette er ikke et stykke legetøj. Det skal betragtes som en medicinsk procedure. Brug omhu og sterile praksis og øve sig på dig selv, før rode alle andre op.
 • ALTID følge ordentlig sterilisering procedurer.

Ting du behøver

 • Rotationsmotor
 • Mekanisk pen eller Bic kuglepen
 • Teske eller tandbørste
 • Guitarstreng
 • Sort elektriske bånd
 • Saks
 • Tænger
 • Multi strømforsyning
 • Tatovering blæk (tilgængelig online eller fra en tatovering shop)