Wkadk

Sådan fjerner du en tatovering

Nogensinde vågnet op en morgen med en tatovering du ikke kan huske at få? Eller er tatoveringen du fik for din attende fødselsdag ikke arbejder ud længere? Her er nogle måder, du kan få din tatovering fjernet.

Steps

Sådan fjerner du en tatovering. Overveje at få din tatovering fjernet professionelt.
Sådan fjerner du en tatovering. Overveje at få din tatovering fjernet professionelt.
 1. 1
  Overveje at få din tatovering fjernet professionelt. Selvom dyre, dette er den sikreste og mest effektive måde at slippe af med en uønsket tatovering.
 2. 2
  Prøv at bruge saltvand (hvis tilgængelig brug ocean saltvand, hvis n / a brug regelmæssig salt)] for at falme tatoveringen. Det er usandsynligt, at dette vil fjerne tatoveringen helt, men det vil gradvist fade tatoveringen. Dog kan denne procedure også efterlade din hud lidt misfarvet og ru.
  • Start med at rengøre og barberer tatoveringen site. Sørg for at bruge et antibiotikum sæbe og tørre huden, før du fortsætter.
  • Wet en svamp, og rul det i salt indtil saltet stopper opløse på svamp.
  • Gnid svampen over din tatovering kraftigt i en god halv time, så lad området tørre.
  • Skyl området efter saltvandet er tørret og lagt en forbinding over stedet for at forebygge infektion.
 3. 3
  Prøv en fjernelse creme. Fjernelse cremer er den billigste og mindst smertefulde metode tatovering fjernelse, men deres effektivitet afhænger af regelmæssig, flittig brug. Den Tattoo Removal Instituttet anbefaler et par forskellige cremer, der synes at være effektiv, herunder TatBGone ogTattoo-OFF.

Professionel tatovering fjernelse

 1. 1
  Beslut om fjernelse metode, du gerne vil prøve. Bare hvor effektive metoderne er på tatovering fjernelse vil afhænge af erfaringerne fra kunstneren, der gjorde din tatovering, hvor stor den er, hvor den er placeret, og din evne til at helbrede. Den nyere tatoveringen, jo sværere kan det være at fjerne, og den mere erfarne kunstneren, der gjorde tatoveringen jo lettere vil det være at fjerne. Overveje en af ​​følgende metoder til at få din tatovering fjernet professionelt:
  • Laser tatovering fjernelse-laser tatovering fjernelse er en af ​​de få metoder til tatovering fjernelse, der ikke involverer at skære ind i huden og i stedet bruger pulser af lys ved en meget høj koncentration for at fjerne tatovering. Det kan ikke garanteres, at dette vil fjerne tatovering 100% og er en smertefuld procedure. Patienterne gives normalt en lokalbedøvelse gel inden de underkastes laserbehandling. Det skal også bemærkes, at laser tatovering fjernelse normalt kræver flere behandlinger og kan forårsage ardannelse, vabler eller skorper.
  • Dermabrasio og salabrasion-Disse metoder til tatovering fjernelse har eksisteret i lang tid, men er nu kun bruges, når laser fjernelse er ikke en mulighed. Dermabrasion sand ned i huden efter at være sprøjtet med en bedøvende løsning. Salabrasion er ens, bortset fra at en saltvand opløsning påføres huden, før de slibe eller slide på huden. Disse to metoder kan være meget smertefuld, kan forårsage afskalning og blødning og er ikke så effektiv som nogle andre tatovering fjernelse muligheder.
  • Kirurgisk fjernelse-I denne invasiv procedure, vil lægen skære gennem flere lag af huden og klip tatoveringen. Huden er enten strakt og syet eller en hud graf indføres.
 2. 2
  Gør din forskning. Effektiviteten af ​​enhver professionel metode er afhængig af de evner af professionelle. Kig efter anmeldelser online af eventuelle potentielle læger du finder eller bede om navne på tidligere klienter, som du kan tale med.
 3. 3
  Spar op penge. Professionel tatovering fjernelse er dyrt, så sørg for at du ordentligt forskning de forskellige muligheder, du kan bruge til at finansiere den procedure, eller at du har tid nok til at betale det ud uden at beskadige din bankkonto for meget.
 4. 4
  Sørg for at du følger professionelle anvisninger vedrørende pleje af stedet umiddelbart efter hver behandling. Den tatovering fjernelse stedet bør holdes tørre og generelt behandlet meget omhyggeligt for et par dage efter hver behandling.

Tips

 • Gør ikke noget, du vil fortryde.
 • Venligst ikke hoppe på den første metode til tatovering fjernelse, som du kommer på tværs. Der er andre tatovering fjernelse metoder til rådighed, og med den rette forskning og opmærksomhed til dine individuelle præferencer, bør det ikke være for svært at finde den rigtige metode.
 • Beslutningen om at fjerne din tatovering er en meget personlig beslutning, og ikke at blive taget let på. Kan du huske, da du først fik din tatovering? Du har ikke bare hoppe i og få noget gammelt tatovering.
 • Det samme gælder for tatovering fjernelse. Brug en god gammeldags "sund fornuft".

Advarsler

 • Et eksempel på en tatovering fjernelse metode, der ikke bør anvendes af mennesker af farve er den 100% TCA løsning til tatovering fjernelse system. Men mindre styrker er sikre for mennesker af farve at bruge.