Wkadk

Hvordan du holder din navle piercing rent

Alle har usikkerhed om at få deres mave gennemboret knap, især fordi der er altid en chance for det vil blive inficeret. Må ikke bekymre dig! Efter at have læst disse korte trin om, hvordan at holde det rent og undgå infektion, vil du være fint.

Steps

Hvordan du holder din navle piercing rent. Vask med antibakteriel sæbe én eller to gange om dagen.
Hvordan du holder din navle piercing rent. Vask med antibakteriel sæbe én eller to gange om dagen.
 1. 1
  Vask med antibakteriel sæbe én eller to gange om dagen. Først vaske dine hænder og fjern skorpe på piercing med en vatpind eller Q-Tip. Derefter forsigtigt rengøre området med antibakteriel sæbe og vand. Undgå at rykke på den piercing, som vil være smertefuld og langsom heling.
  • Sørg for, at sæbeskum komme i hullerne. Den nemmeste, mest skånsomme måde at gøre dette på er at halv-fylde en kop med sæbevand, forsigtigt placer det over piercing, og let hvislen det rundt. Det kan gøre lidt ondt, hvis piercing er forholdsvis ny, men smerten vil fortage sig i et par dage.
 2. 2
  Må ikke anvendes alkohol eller peroxid. Begge vil udtørre huden. Faktisk er hydrogenperoxid et oxidationsmiddel, der kan have ætsende virkning på huden og forstyrre sårheling.
 3. 3
  Må ikke anvendes salve. Dette vil forhindre ilt, hvilket er afgørende for helingsprocessen i at nå piercing.
 4. 4
  Må ikke svømme. Uanset om det er en chloreret pool, spabad med brom eller en naturlig flod, er det bedst at undgå at få noget udover sæbevand i din piercing.
 5. 5
  Rør ikke ved piercing under helingsprocessen. Den eneste gang, du skal røre din navle ring er, når rengøring. Husk altid at vaske dine hænder på forhånd.
 6. 6
  Må ikke fjerne smykker under helingsprocessen. Selvom mange piercinger heler inden for seks uger, andre kan tage måneder. Check med din piercing kunstner (eller læse papirerne skulle du have fået med piercing) for en nøjagtig tidslinje.
  • Hvis du vil have et nyt udseende, og din piercing gør ikke ondt, når du rører ved det, kan du skrue boldene fra Bärbel og ændre dem, men lad Bärbel på plads på alle tidspunkter. Ændring vil det irritere piercing og kan indføre bakterier i såret. Du kan også vælge at dekorere piercing ved hjælp af en
 7. 7
  Hold øje med infektion. Hvis der er klar eller semi-hvid væske, betyder det, det er healing. Hvis det er gul, grøn eller ildelugtende det kan være inficeret. I dette tilfælde skal du gå til en læge, eller besøge dit piercer og diskutere den rette pleje.

Tips

 • Sørg for at du går til et sted, hvor personen er ren, licenseret bruger sterilt udstyr, og det er meget klart om alle de mulige problemer, en person kan støde på.
 • Hvis du har startet din menstruation, kan du overveje at tage Midol første gang omkring, når du får navlen gennemboret to gange om ugen.
 • For afrikanske europæiske og Latina hud, vil den sort / brun / rødt mærke i toppen gå væk efter omkring 4 måneder.
 • Tea tree olie er en meget effektiv anti-bakteriel og det lugter også nice. Du kan også købe tea tree sæbe.