Wkadk

Hvordan til at nyde at være alene


Hvis du læser dette er du sandsynligvis virkelig keder sig og i øjeblikket, har ingen at være sammen med. Uanset om du længes efter en kæreste eller veninde, eller gå glip af din familie og venner, kan denne guide hjælpe dig med at håndtere bor alene. Husk på, at mennesker er faktisk sociale dyr, men det betyder ikke, at vi ikke kan være helt tilfreds uden for samfundet også.

Steps

Hvordan til at nyde at være alene. Gør alt, hvad du normalt ville gøre med en partner eller ven.
Hvordan til at nyde at være alene. Gør alt, hvad du normalt ville gøre med en partner eller ven.
 1. 1
  Skriv. Skriv en historie eller to. Dette øger ikke blot din fantasi, men også holder dig glad. Denne meget øger din optimisme. Du kan også skrive nogle digte.
 2. 2
  Være lykkelig. Leve et liv i optimisme. Lykke kommer indefra, uanset din situation, så du skal ikke bruge nogen undskyldninger, såsom at være alene.
 3. 3
  Gør alt, hvad du normalt ville gøre med en partner eller ven. Mange gange er det ikke partneren eller en ven, du mangler, men de aktiviteter og fritidsinteresser du delte. Tag dig ud for en dato. For eksempel, hvis du ville have gået ud til middag eller en film på et tidspunkt derefter tage dig ud til en film eller en hyggelig restaurant. Må ikke holde dig tilbage.
 4. 4
  Lære noget nyt.
  • Læring er det vigtigste aspekt af at leve alene. Det hjælper til at holde Boogeyman væk, og giver dig også noget at snakke om, når du behøver at rent faktisk komme ud i samfundet.
  • Læring er også utroligt mere effektive, når du ikke har sociale ansvar som familie at tage sig af, eller en kæreste eller kæreste til at underholde.
  • Læring er ikke kun eksklusivt til bøger (selvom de er en stor kilde til viden). Du kan lære at gøre noget ved blot at øve. Tilmelding i klasserne er sjovt og hjælper også med det sociale liv - du vil møde nye mennesker i dine klasser. Hvis du ikke er så meget i møde folk, at internettet er en fantastisk måde at lære stort set alt (det er hvad dette site er for!).
  • Overvej learning: Indendørs aktiviteter: A Foreign Language, Maleri, Yoga, matematik, videnskab, kunst påskønnelse, et musikinstrument såsom klaver eller fløjte. Udendørs Aktiviteter: Havearbejde, Fægtning, tennis, golf. Eller Kombination - ting du kan gøre indendørs og udendørs: Fotografi, Tegning.
 5. 5
  Få et kæledyr.
  • Mennesker har brug for kærlighed, uden at det bliver de bitre og hader verden omkring dem. Kæledyr er altid en kilde til kærlighed og vil give masser af det uendelige.
  • Kæledyr giver også nogen at snakke med. Nej, det er ikke underligt, at du taler med dit kæledyr, det er underligt, hvis du ikke gør det. Bare vær forsigtig, at dit kæledyr ikke tale tilbage (medmindre hvis det er en af ​​de få typer af fugle, der kan gøre det). Hvis ja, søge professionel hjælp.
  • Hvis du er tilknappet og selvforsynende, tropiske fisk, hamstere, undulater eller finker er store valg. Hvis du kan lide en lidt interaktion, men ikke en masse vedligeholdelse, så prøv en kat. Hvis du ønsker at være meget hands-on, bruger masser af tid og få masser af feedback, en hund er for dig.
 6. 6
  Læs.
  • Nu kan være tid til at fange op på nogle af din læsning. Ikke alene er det sjovt og underholdende, men det er også selv-uddannelse og en måde at runde dig selv som en person.
  • Overveje at bruge lidt tid sammen med klassikere som "Moby Dick", "A Christmas Carol", "Romeo og Julie", "The Martian Chronicles", "Great Expectations" eller "Tales of Mystery og fantasi."
  • Eller vælg en genre til at udforske: Sci-Fi greats omfatte "Stranger In a Strange Land", "Fahrenheit 451", og "Dune"-serien. Horror: "Salems Lot", "The Stand" og "Dracula". Fantasy: "Ringenes Herre", "Narnia" og "Harry Potter". Eller bare almindelig fiktion: "Øst for Paradis", "To Kill a Mockingbird" eller "A Farewell to Arms".
  • Poesi er cool, også, og intet gør du ser køligere end når nogen siger, "Åh min Gud, du rent faktisk ved, at ved hjerte?" Great poesi: "Charge af Light Brigade", "Ulysses", "Hun går i skønhed," "Hvordan jeg elsker dig", og Shakespeares Sonetter - # 29 er stor!
  • Du har også mulighed for at tjekke nogle dramatikere såsom; Edward Albee, David Mamet, Neil Simon og Tennessee Williams. Hver dramatiker inkorporerer en interessant visning og figurer, hvis liv bliver konstant tændt deres hoveder.
 7. 7
  Tilmeld dig et online-community.
  • Må ikke begrænse din on-line aktiviteter til bare spil. Deltag fora eller chatrooms for at møde nye mennesker også. Tag hvad du er interesseret i og finde andre mennesker som dig.
 8. 8
  Tænk. Være indadvendt. Overvej eller tænke tingene.
  • Frem for alt er kontemplation en af ​​de vigtigste selvstændig bygning ting, du kan gøre. Tænk over, hvad der gør dig dig. Hvad tror du på? Hvorfor? Er der nogen ting, der ikke synes ret til dig? Hvad tror du på pålydende værdi (eller acceptere som et spørgsmål om tro)?
  • Filosofi er en fantastisk måde at forbedre din tankegang og ræsonnement. Det vil give dig interessante emner, der vil strække og bøje din hjerne til at hjælpe dig med at forstå din opfattelse af virkeligheden. Husk, at bare fordi nogen tror på noget, betyder det ikke, du er nødt til, hvis du ikke kan lide det.
  • Filosoffer: Sokrates, Platon, Nietzsche, Descartes, Aristoteles, Kant, Rand, Marx
  • Må ikke over-analysere tingene uafhængigt af dig. Det er let at læse-into erfaringer, følelser, tanker og holdninger hos andre og gøre domme, der virkelig er baseret på noget mere end din egen naive opfattelse. Dette kan hurtigt blive en negativ aktivitet og få dig ned. Erkend, at du ikke har alle fakta, og det er OK.
 9. 9
  Øvelse.
  • Nu er det tid til at få dette organ, du altid har ønsket. I stedet for bare pigging ud på junkfood og sidder foran fjernsynet hele natten, gøre nogle push-ups eller sit-ups.
  • Genopdag sjovt at være haft i simple øvelser. Riding en cykel omkring dit nabolag bliver mindre arbejde og mere sjovt som du gør det.
  • Vær konsekvent. Motion tager viljestyrke og flid. Lav en tidsplan og holde os til det. Hold det let i starten, og du vil opdage dine grænser. Eller deltage i en gym og skabe nye venner der.
 10. 10
  Lyt til masser af musik. Hvis du er en musik-fan, så kan du nyde at være alene ved at lytte til musik, du nyde eller musik, der vækker minder om visse begivenheder.
 11. 11
  Gå udenfor. Det er en stor verden derude, og du ser kun en lille brøkdel af det. Glem de mennesker, bare nyde, hvad livet har at tilbyde. Når du gør det, så vil folk gerne vil vide og være sammen med dig. Helt ærligt, vil du ikke have et valg, men at have venner!
 12. 12
  Sing, eller hvis du ikke kan lide at synge, kan du danse. Det hjælper virkelig, når du får engageret i noget, og forskning viser, at motion eller dans frigiver de dårlige følelser i person. Plus, hvis du tror, ​​du er ikke en god danser eller sanger, du er forkert, da du ikke gør dette for nogen anden, det er for dig selv, så bare lad gå!

Tips

 • At være single og bor alene bør ikke betyde, at du har sjusket rutiner, forsømme dit helbred eller være uorganiseret og rodet rundt i huset. Gør en indsats for at holde sig i form, spise regelmæssige måltider, og holde huset og ejendele ryddeligt. Det føles bedre at være selvforsynende og organiseret.
 • Hold dit sind så aktiv som muligt. Det vil hjælpe dig med at håndtere det faktum, at du er alene, og vil også hjælpe dig med at forbedre dig selv.
 • Slip. Må ikke tænke på at være alene, bare acceptere det.
 • Lad ikke andre (især gifte venner og kolleger) påvirkning eller pression dig til at føle en eller anden måde skyldig eller utilstrækkelig om din single / live-alone status. Det indre liv er ikke for alle, naturligvis, men det er heller ægteskab eller samlevende par arrangementer. Så til hver hans / hendes egen. Svælge i din uafhængighed og de valg, du har foretaget med hensyn til dit liv og bor alene.
 • Hav det sjovt, lad ikke de små ting komme til dig.
 • Aldrig glemme disse vidunderlige øjeblikke med din familie.
 • Vær forsigtig med hvem du stoler på. Må ikke være for ivrig efter at møde en, du lige har mødt på nettet. Det er bedst ikke at tale med folk online, hvis identitet du ikke kan kontrollere, og hvis du gør tale med en fremmed online, bør du have forældrenes godkendelse og aldrig enige om at mødes med denne person.
 • Få et kæledyr betyder ikke at få en hund eller kat med det samme. Ofte hvis du er uforberedt til at beskæftige sig med dette niveau af ansvarlighed, vil oplevelsen være forfærdeligt for både dig og dyret. Lad dig ikke narre til at tro, et mindre dyr som en kanin eller fugl ikke brug for masser af pleje - en kanin har brug for daglig menneskelig kontakt og adskillige timers tid til at køre omkring en dag, for ikke at nævne rense det ud. Fuldt forskning ethvert dyr du overvejer som et kæledyr, så gå til din lokale dyr husly, der er hundredvis af dejlige dyr der bare venter på et hjem! Nogle dyreinternater vil lade dig 'Foster' et kæledyr, hvilket giver dyret en tiltrængt pause fra for rammerne af læ og giver dig kammeratskab du tørster med ud et langsigtet engagement.
 • Hvis du kommer til at gå ud, så sørg for dit nabolag er sikker. Hvis ikke gå til et sikrere kvarter.

Advarsler

 • Vær forsigtig, før forelskelse, at være single kan være sjovere end at have en whiny kæreste eller veninde. Så vær forsigtig med, hvordan du vælger, det kan koste dig din sunde fornuft og frit liv
 • Det er vigtigt ikke at glemme andre i dit liv - at holde kontakten med andre mennesker og fortsætte med at udvide dit sociale netværk. For udadvendte, kan nyde at være alene komme som mere af en udfordring.
 • On-line samfund, og især on-line spil som World of Warcraft kan blive meget vanedannende for nogle mennesker. Lær at balancere din nye interesse med andre ting, der er både vigtige og sjovt i dit liv. Hvis du opdager, at deltage i et sådant fællesskab eller et spil er ved at blive vanedannende, stop med det samme og revurdere din situation.
 • Hvis du keder dig, kan du være kedeligt. Du har måske ikke noget at snakke om ved fester eller sammenkomster, eller kan føle sig ilde til mode bidrager til andre sociale situationer, og dermed finde dig selv alene en masse. Ved at gøre dig selv mere interessant, vil du også finde flere ting at interessere dig. Vær forsigtig med at gøre en forandring, der ikke passer til din personlighed. At være ærlig over for dig selv og tro mod din egen individualitet er mere vigtigt.
 • Et overskud af filosofisk tankegang kan føre til depression, men dette er ikke altid tilfældet. Tror du mig ikke? Se på, hvad Aristoteles gennemført.
 • Tænk, at være alene er midlertidig, vil du altid møde nye mennesker