Wkadk

Hvordan at komme over afvisning

Teenagere og folk af andre aldre, er du aldrig for gammel, for smuk eller for klog til at blive afvist. Afvisning sker for alle.

Steps

Hvordan at komme over afvisning. Del dine følelser af afvisning med nogen, du stoler på - Eg.
Hvordan at komme over afvisning. Del dine følelser af afvisning med nogen, du stoler på - Eg.
 1. 1
  Del dine følelser af afvisning med nogen, du stoler på - Eg, din bedste ven.. Lyt til deres oplevelse af afvisning i fortiden.
 2. 2
  Lav en liste over dine positive egenskaber - Få en dagbog ud og liste ting, som dine venner / familie altid har fortalt dig, hvad de kunne lide ved dig i fortiden.
 3. 3
  Husk, at afvisningen ikke siger noget om den person bliver afvist eller den person, gør afvisningen. Alt det siger, er, at du to som et par er nok en dårlig idé. Det er bare, at han / hun tilfældigvis erklære den først.
 4. 4
  Ha 'det sjovt - Få dit sind off være ensom. Er der nogen af ​​dine foretrukne tidsfordriv aktiviteter, det være sig ser en film, spille dine foretrukne instrument, læse en ny bog, etc.
 5. 5
  Tag denne lejlighed til at prøve noget nyt, du altid har ønsket at prøve, især hvis det er en enkelt person aktivitet som maleri, strikning, læring computer animation osv.
 6. 6
  Husk, at ikke alle vil gerne / elsker dig, ligesom du ikke kan lide eller elsker alle, du møder i dit liv. Dette er blot et springbræt til at gøre dig til en bedre person. Tænk positivt, og du vil være fint.
 7. 7
  Lyt til noget musik. Lyt til musik, du kan lide, men ikke lytte til sange om forelskelse, som du vil føle sig endnu værre.
 8. 8
  Forkæl dig selv med noget rart at gøre dig selv ser bedre lide et hår klippe, tage et brusebad, ansigtsbehandling, købe et nyt par jeans osv.
 9. 9
  Deal med din afvisning ved at skrive sange, digte mv. Om det i en dagbog. Når du har udfyldt det, lægge det væk. Når du har fået over din afvisning, tage ud tidsskrift og reflektere over, hvad der skete. Du vil indse, at hvad du gik igennem var ikke værd at alle hjerte smerte og tårer (måske).
 10. 10
  Prøv at kanalisere din energi i fysisk aggressive aktiviteter som løb, kick boksning, taekwondo eller karate, hvis du føler dig vred over din afvisning.
 11. 11
  Det kan være svært på det tidspunkt, men indser, at du var ment for nogen eller noget bedre, og at den person, der afviste dig ikke klar over, hvad han eller hun har virkelig gjort dig lyst.
 12. 12
  Vid, at den person, der afviste du ikke vidste, at han eller hun gjorde den største fejl i hans / hendes liv ved at afvise dig, fordi du er unik og fantastisk. Lad dem vide, at du er ked af. De kan bruge det som en svaghed, og bringe det op foran dine venner eller deres venner!
 13. 13
  Husk, at du er en værdifuld person til samfundet og har noget vidunderligt at byde på. Bare fordi nogen ikke værdsætter hvad du har, betyder ikke ingen vil. Så kommer tilbage i den berømte sadlen, og prøv igen. Og holde vender hjørnet - der er Nogen lige rundt om hjørnet!

Tips

 • Den følelse af hurt ikke evigt. Efter et stykke tid det går væk! Det er virkelig gør. Selv om det måske ikke har lyst til det nu.
 • Husk, at afvisningen sker for alle, og hvad der er smertefuldt ved det er, at den måde, det sker for hver person er unik for ham eller hende.
 • Husk alle de ting, der gør dig unik og tænke, hvad denne person er glip af. Lav en note på et ark papir. Ødelægge det, hvis du føler behov for, men husk hvordan fabelagtig du er.
 • Bare fordi denne person ikke kunne lide dig, betyder ikke et bedre vil ikke.
 • Det kan hjælpe at holde sig væk fra den person, der afviste dig for en periode.
 • Selv om det ikke er filosofisk den bedste fremgangsmåde, kan du prøve at lave en liste over ting, som du ikke kan lide ved den person, der afviste dig.

Advarsler

 • Hvis du vil lave en liste over ting, du ikke kan lide ved denne person, være forsigtig for ikke at føle hævngerrig mod denne person, og især handle på det. Det vil kun gøre dig en dårligere menneske end den, der gjorde dig en.
 • Må ikke gøre noget nyt, der kan skade dig. Det er indre helbredelse tid, og du behøver ikke ydre skader sammen med det.