Wkadk

Hvordan skal man behandle unreasonables

Vi har alle de mennesker i vores liv, der er lige om helt vanvittigt - de kan vide, at de tager fejl, men de stadig skubbe deres vej bare for princippet de tror alle er imod dem, derfor alt, hvad du skal gøre er at irritere dem, dybest set de er stort set urimelig, og tilsyneladende umulig at leve med. Nå, være parat til at anvende en lidt logik, fordi jeg er ved at vise dig, at der er ingen umulighed.

Steps

Hvordan skal man behandle unreasonables. Først skal du nødt til at lære dem at kende.
Hvordan skal man behandle unreasonables. Først skal du nødt til at lære dem at kende.
 1. 1
  Først skal du nødt til at lære dem at kende. Hvis du er god til at læse folk, du lige har mødt, vil dette være en leg for dig. Du har brug for at vide nogle centrale aspekter af denne person: Hvilke små ting ofte gør ham / hende vred? Er denne person råbe / skrige ofte? Hvor hurtigt denne person kommer til det bristepunktet?
 2. 2
  Hvis du kender disse ting, du ved, hvordan man holder dem til eksplosioner så lidt som muligt, og hvilken type af vrede du kigger på, som vil hjælpe dig til at beskæftige sig med din uregerlige person.
 3. 3
  Når du ved lidt om din person, kan du prøve at finde ud af hvilken slags person, han / hun er. Den måde jeg ser det, er der tre typer af urimelige mennesker:
  1. Den arguer - argumenterer ofte, ofte for lidt eller ingen grund overhovedet.
   Arguers vil ofte have lidt idé om, hvad de taler om, men når de siger noget, vil de ikke give op, insisterede på, at de har ret, og du er en idiot, selv om de har vist sig at være forkert, men de bare ikke vil indrømme det.
  2. Den eksplosive - flipper ud på den mindste ting, forsøger at gøre dig føle sig som en idiot.
   Sprængstoffer er lidt af en variation fra Arguers. De vil hævde en masse, men mere voldsomt, undertiden råben eller endda skubbe og slå, indtil du hule. Sprængstoffer normalt ikke lange ud efter folk, de ikke kender godt, men de kan undertiden. Folk, de kender ikke undgå dem og beslutte "Det er ikke det værd."
  3. Den passive-aggressive - De vil ikke argumentere, men er stadig meget urimeligt. De bruger unddragelse, tavse behandling, og at du føler sig skyldig eller forvirret uden direkte at viser deres aggression.
   De bruger kropssprog til at vise dig, at de er vred, og at du er i store problemer. Ofte vil de forsøge at lade som om de ikke er vred, men du kender.
 4. 4
  Okay, så nu, at du ved, hvilken type urimeligt du beskæftiger sig med, kan du begynde at være i stand til at håndtere ham / hende. Det mest vigtige ting at huske, når der beskæftiger sig med en urimelig er, at man ofte ikke vil give op uden kamp, ​​uanset hvor lille problemet kan være.
 5. 5
  Overveje at tale med den urimelige, siger "ikke alt skal et argument," og at "have ret er ikke så vigtigt i livet." Nogle gange, hvis du lader dem vide, hvordan du føler, vil de prøve at tone det lidt ned. Andre mennesker, gør dog ikke godt at tale tingene ud.
 6. 6
  Hvis du er en af dem, der ikke kan lide at tale (recessiv), har du sikkert brug for nogle tips til hvordan man kan beskæftige sig med snakkesalig urimeligt.
  1. I tilfælde af Arguers: hvis de siger noget forkert, og du ønsker at rette dem, eller sige noget, der kan starte et argument, tror på dig selv: Er ved at blive ret virkelig vigtigt lige nu? Er det et problem, virkelig værd at komme ind i en stor ståhej om? En stor del af tiden, vil svaret være nej, og i dette tilfælde vil jeg lade det gå, ignorere det, eller bare enige om: "Okay." Ville det virkelig noget, hvis du tillader dig selv at tabe og være forkert et par gange?
  2. I tilfælde af sprængstoffer: prøv at bruge arguer strategi, før de kommer ud af kontrol: give-in. Det er ikke altid muligt, nogle gange en Explosive kan fange dig Afskærmning, når du troede, at der var noget galt. Hvis de kommer i en skrigende amok, nogle gange, vil det stadig arbejde at bare enige, give efter, men sørg for at du ikke gøre det på en måde, der virker passive-aggressive (mukker), Dette drev sprængstoffer nødder.
   1. Undgå argumenter efter at have givet i, for mens en eksplosiv er beroligende ned, vil han / hun stadig er en tikkende bombe. Den mindste af tingene kunne sætte ham / hende, at han / hun kan endda være på udkig efter ting at få gale om.
   2. Bare foregive, at intet er galt. Handle som de har en civil samtale, men ikke gøre et punkt af det. Hvis du synes at selvfølgelig ignorere udbrud, det kommer ud som meget passive-aggressive.
   3. Fjern alle følelser fra din måde at være på, undtagen alvorlig og rolig. Må ikke reagere på deres eksplosioner. Må ikke handle vred, bange, glad, trist eller endda nogle grader af nonchalant. Bare være efter et stykke tid, kan din urimeligt kede af, at han / hun bliver ingen reaktion fra dig. Dette hjælper ting.
  3. I tilfælde af passiv aggressivitet: Det er en første reaktion at blive vred. Passiv-aggression er beregnet til at gøre en person irriteret og anspændt, beregnet til at ramme dem lydløst, men bittert. Det er svært, nogle gange at ignorere dette, fordi det kan gøre dig så vred gives den tavse behandling, men du nødt til at sætte reel indsats i den. Du bør ikke slå igen med passiv-aggression (gå ind i en surmule eller tilbagekaldelse), da der bare ville gøre tingene værre for dig. Lov nonchalant til deres passive vrede.
  4. 7
   Handler som du ikke får det, at de er vred eller hvorfor. Prøv at lette stemningen, selv. Ikke grine, selv om, ikke får glæde pludselig, dette vil gøre din urimeligt meget vred.
  5. 8
   Hurtigt skifte emne. Hvis du kan komme til en lysere emne, kan du være i stand til at skifte ham / hende til en lykkeligere tankegang, som er absolut et plus.

  Tips

  • Aldrig nogensinde reagere med vrede at opfylde dine urimelig vrede. Så du ville være urimeligt gengæld. Nogle gange, unreasonables kun fungere, som de gør for at få en reaktion, og du spiller i deres hænder, hvilket er, hvad de ønsker. Det gør ikke situationen bedre.
  • Skifte emne så hurtigt og så yndefuldt som du kan. Hvis du kan ændre hans / hendes sindstilstand til et bedre og gøre ham / hende til at glemme, at han / hun er vred, du er i klar.

  Advarsler

  • Aldrig lange ud i vrede. Ingen kan lide vrede mennesker, og vred folk som vrede mennesker endnu mindre. Gør dit bedste for at undgå råben kampe.
  • Hvis du er bange for, at disse tips kan føre til voldelig adfærd eller situationer bliver meget værre, bruger dem ikke. Ligesom, jeg sagde ikke alle unreasonables er de samme, og de kan reagere anderledes end hvad jeg er vant til.
  • Ikke alle unreasonables er den samme. I virkeligheden er der sandsynligvis unreasonables derude, der ikke engang er nævnt ovenfor.
  • En anden mest uholdbare type er den vrede, kontrollerende undertrykker personlighedsforstyrrelse der gør det næsten umuligt at fortsætte i relationer til mere end et par dage eller uger, da de bliver mere og mere urimelige, som de forsøger at lære, hvordan man styrer du (banalitet "fortrolighed racer foragt "kommer sand) i en ufattelig modbydelig måde.