Wkadk

Hvordan til at forkæle dig selv

Hvis du er stresset og har brug for lidt tid til dig selv afsat engang for at forkæle dig selv. Du vil føle en meget bedre og mere afslappet.

Steps

Hvordan til at forkæle dig selv. Dæmp lyset i dit badeværelse, så det er mørkere eller bare gå af stearinlys.
Hvordan til at forkæle dig selv. Dæmp lyset i dit badeværelse, så det er mørkere eller bare gå af stearinlys.
 1. 1
  Kør dig selv en varmt bad, men ikke for varmt! Gravide kvinder bør ikke tage varme bade. Tag dine smykker og sætte det ind i et smykke renere. Sætte dit tøj i en vasketøjskurv. Sørg for, at badekarret er meget ren. Ingen rod slår en organiseret ren beboelsesrum. Ikke bo i badet i mere end 20 minutter.
 2. 2
  Dæmp lyset i dit badeværelse, så det er mørkere eller bare gå af stearinlys. Reflekterende glas, farvet glas, og spejle kan være en stor hjælp til at føje til fornemmelsen af ​​et tempel.
 3. 3
  Kom i badet og glemme alle dine bekymringer. Tag en vandtæt pude til at støtte dit hoved (bad puder sælges til mange detailhandlere). Hvis du vil, massere din hovedbund og nakke rører akupressurpunkter. Brug et eksfoliering børste til at fjerne døde hudceller til at vise dine smukke glødende hud nedenunder, der netop vokset der som en frisk baby. Cleopatra hælde mælk i hendes bad, nogle berømtheder bruger vin, nogle bruger bad bomber, olivenolie, kokosolie, osv. Må ikke kugle dit hår op, når du vasker det, bruge en bred tand kam eller fingerneglene og forsigtigt massere dit hoved. Må ikke gøre det sammenfiltrede! Det hjælper at have dit badeværelse parfumeret med en langsomt brændende æterisk olie eller af en ilt foryngende maskine, der lader damp forsigtigt flyde rundt i lokalet.
 4. 4
  Når du føler dig helt afslappet og ren komme ud af badet og dup tørre sig med en stor blødt håndklæde. Voks dine ben eller under armene, hvis du foretrækker det, det holder håret væk længere. Gnid en hår maske ind i dit hår og bruge en opvarmning ansigtsmaske ansigtet. Bagefter bruge olivenolie i ansigtet gnide dit ansigt blidt.
 5. 5
  Anvende nogle pæne lotion til at gøre din hud føles blød. Prinsesse Diana brugte mandelolie, mens hendes hud var stadig våd. Du kan duft denne olie med nogen ren æterisk olie duft. Hvis du kan lide, skal du gå tilbage til et brusebad nu at skylle skifte fra varmt til koldt, indtil din hud er rosenrødt og pink. Bagefter hop ud og gnid en tyk lotion ind i huden startende ved tæerne strækker for fødderne, ankler, kalve, knæ, under låret, den øverste del af låret, hofter, balder, taljen, maven, den bryster, kraveben, nakken, bag nakken, skuldrene, ryggen armene, albue, håndled, og fra hånd til hånd masserer hænder. Rul din nakke og strække din ryg.
 6. 6
  Sæt på nogle comfy pyjamas og slåbrok. Ser smuk i en kjole hjælper, spendere på en dejlig dressing kjole eller pyjamas. Kjole til seng som du ville kjole til en bold.
 7. 7
  Male dine negle og tånegle. Når de tørrer sætte en klar lak, så neglelak plejer begynde chipping så hurtigt. Prøv at kokos olie på dine negle, vil det hjælpe dem med at vokse og holde dem nice. Hvis du foretrækker, kan du bruge en neglelak uden de dårlige ingredienser i det... du vil finde på en sundheds-butik. Trimning dine negle holder dig fra at få grime under negleroden. Arkivering dine negle virker også.
 8. 8
  Gør dig selv en dejlig varm drik e. G. varm chokolade. Hvis du drikker grøn te, det har fluor i det og vil gøre dine tænder hvidere, plus, det er sundere. Tilføj citron til det og din krop vil absorbere calcium. Tilsæt honning til det og din krop vil absorbere energi i form af kulhydrater og sukker. Hvis du drikker varm chokolade farten uden mælk som aztekerne gjorde og bare drikke kakao med varmt vand og nogle chili pulver. Det vil krydre din gane og være en god vanddrivende, hvis du er forstoppet.
 9. 9
  Drik din drink i sengen. Har en seng i breakfast lille tabel over dig, mens du nipper te eller anden varm drik eller en smoothie veggie eller frugt, nødder, spise en lækker salat med masser af farve i det. Spise nogle kerner, hvis du kan lide, måske en hør muffin eller "bliss bolde." Det er en god ide at bruge en silke eller satin pude, da dette vil holde dit hår fra at blive beskadiget.
 10. 10
  Se tv eller en film eller lytte til noget afslappende musik i din seng forsøge at lytte til en lydbog, eller hvis du har nogen, der vil læse for dig, kan det være rart. En bog stramt lukket, er blot en blok papir. Måske læse en inspirerende bog, nogle kinesiske ordsprog, eller reflektere over din nye års mål. Skriv i din dagbog eller dagbog. Hold det ved din seng til at skrive i det i morgen, så du kan lytte og være opmærksom på, at indre stemme med mindst 3 sider af gratis skriftligt. Placer en varm varmepude under eller over irriterede muskler eller led. Gnid chap stick ind i dine bløde læber. Det er en god ide at tygge på frugt, grøntsager og nødder i mellemtiden.
 11. 11
  Når film / musik har afsluttet slukke tv / stereo. Tænd et lys, der gør det til at ligne stjerner er på dit loft og vægge. Det kan være meget beroligende at føle sig som en galakse er i dit soveværelse. Soft stjerne som lys har vist sig at hjælpe børn sove lettere natten og komme over frygten for mørke. Hold en lille springvand af strømmende vand ved din seng, eller fisk, der svømmer i et akvarium, og lytte til lyden af ​​knitrende vand. Før du falder i søvn, så sørg for du er ikke vred. Hvis du skal, græde og lad det ud. Gør hvad du føler er bedst ikke at blive vred før seng.
 12. 12
  Sluk lyset i dit soveværelse og tænke på afslapning eller beroligende tanker, indtil du falder i søvn. Kamille te vil hjælpe dig med at sove. Holder noget vil også hjælpe, såsom en lang krop pude, en bamse, dit kæledyr eller din kærlighed. Hvis du kan lide, siger en bøn.

Tips

 • Børste og tandtråd dine tænder og tage din tid.
 • Tilføj nogle badesalt eller et bad bombe til dit bad, hvis du har nogle.
 • Mens du er i badet du kunne spille nogle rolige musik.
 • Sørg for at du er enten alene i huset eller med ikke mange mennesker, som om der er en masse mennesker i dit hus, de kunne forstyrre dig og lave en masse støj, når du forsøger at slappe af.
 • Hvis du ikke ønsker at se en film eller lytte til musik, du kan læse en bog eller et blad i stedet. Du kan lytte til en lydbog som godt.
 • Sørge for, hvad du ser på tv er ikke fuld af action og død og høje lyde og også sørge for din musik er afslappende (ikke rock og heavy metal).
 • Ansigtsmasker er meget beroligende.

Advarsler

 • Brug ikke elektriske elementer nær badekar, kan det forårsage stød og kan føre til døden.
 • Mennesker med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller nyreproblemer bør ikke tilføje Epsom salte til deres badevandet.
 • Sørg for, at lysene ikke rundt noget brandfarligt og er ikke i nærheden af ​​din hoved eller dit hår kan være sat i brand.
 • Sørg for at du ikke får alt for afslappet i badet, da du kan falde i søvn.
 • Må ikke gøre det, så det er for mørkt i dit badeværelse, fordi du ønsker at være i stand til at se, hvad du laver.
 • Gravide kvinder bør ikke tage varme bade.

Ting du behøver

 • Badekar
 • Skumbad
 • Stearinlys (duftposer er valgfrit)
 • Håndklæde
 • Comfy pyjamas og slåbrok for efter badet
 • Neglelak
 • Varm chokolade eller andre varme drikke
 • Lotion
 • TV eller film / stereo og CD / bog eller et blad