Wkadk

Sådan følelsesmæssigt og fysisk beskytte dig selv

Forebyggelse er bedre end helbredelse, så prøv aldrig at lade folk angribe dig i første omgang.

Steps

Sådan følelsesmæssigt og fysisk beskytte dig selv. Lad ikke folk gå hele over dig.
Sådan følelsesmæssigt og fysisk beskytte dig selv. Lad ikke folk gå hele over dig.
 1. 1
  Lad ikke folk gå hele over dig. Må ikke være uhøfligt at folk uden grund, men ikke grine det ud, hvis nogen gør noget for dig. At kun fortæller dem, at det er okay at gøre det igen. Være i stand til at stå din jorden.
 2. 2
  I tilfælde af, at du får et crush på nogen, så prøv at undgå lange, passionerede noter. Disse plejer at skræmme folk væk og give dem det indtryk, at du har en tvangspræget personlighed. I stedet overveje at skrive en kort note, såsom "jeg synes du er rigtig sød, og jeg kan lide dig, du ønsker at gå hænge ud et stykke tid?"
 3. 3
  Altid være på vagt. Der kan være nogle reelle ryk i skole. Folk kan være rettet mod dig.
 4. 4
  Må ikke sætte fuld tillid til alle dine venner. Når du er i skole, vil den sociale gruppe, du er med sandsynligvis ændre sig. Må ikke helt skære dig ud fra dine nærmeste venner fuldstændigt, men vær forsigtig. Hvis du har en ven, at du hænge ud med nogle gange, men er ikke rigtig tæt på med, ikke fortælle hende eller ham noget, som du ikke ønsker hele skolen at kende. Hvis du har en ven, der kan lide at snakke bag deres anden vens rygge, huske på, at hun kan være tale om dig bag din egen tilbage, også.
 5. 5
  Ophold på toppen af dit hjemmearbejde. På trods af sin kedsomhed og kedsomhed, virkelig det er bedre for dig i det lange løb. Du behøver ikke at gentage semestre (eller endda hele klassetrin), hvis du kan bo på toppen af ​​dit arbejde.
 6. 6
  Lad ikke jeres ting om rundt foran andre teenagere, især hvis de har virkelig personlige ting i dem [i. E. din pung]. Der er nogle mennesker, der vil grave gennem dine ting i det øjeblik, at din ryg er tændt og læse, hvad de finder.
 7. 7
  Må ikke blive overtalt til at gøre noget, som du ikke føler sig trygge med. Hvis du er på en vens hus og alle har en drink, men du ikke vil, det er okay. Jeg har været der, og tro mig, at få drukket og vågne op næste morgen huske alle de ting du gjorde, er ikke sjovt. Ikke kun det, men det tager en teenager blot to måneders regelmæssig drikke at gøre permanent leverskade. Det tager en voksen ti år.
 8. 8
  Hvis du er til en fest, skal du ikke acceptere en drink fra en anden. Lad ikke din drink uden opsyn. Nogen kunne glide noget i det, og du ville aldrig vide (den "date rape 'stof er helt usmageligt). Hvis du kommer til at drikke, skal du ikke gøre det til fester. Hvis du får drukket nok, du efterlader dig selv meget sårbare over for alle mulige ting. Hvis du ikke tror, ​​du kan yndefuldt sige nej til en drink, hvis der tilbydes, bare bære en kop med vand i det.
 9. 9
  Må ikke komme ind i biler med folk, du ikke kender meget godt. Dette gælder for piger og fyre. Bare ikke gøre det. Selv hvis du kender dem kinda sorta fra skole eller et andet sted. Det er bare ikke sikker.
 10. 10
  Altid bære deodorant og børste dig tænder rigtig godt. Glem ikke at børste bagsiden af ​​din tunge, det er det sted, der forårsager icky ånde! Også vaske dig hver dag.
 11. 11
  Lad ikke andre mennesker såre dine følelser. Bare fordi de kalder dig grim eller dum eller noget andet gør det ikke sandt. Chancerne er, de er formentlig bare en de mennesker, der får glæde ud af at være betyder.
 12. 12
  For piger: Nogle drenge sige noget for at komme ind i dine bukser. Vær ikke bange for at sige "nej" og ikke føle sig skyldig til at gøre noget, du ikke ønsker at gøre. Bare fordi han siger, at han elsker dig gør det ikke sandt. Og, er odds, hvis han vil have dig til at gøre noget, du ikke er fortrolig med han ikke elsker dig virkelig. Du vil have nogen, der vil elske dig for dig, ikke din krop.
 13. 13
  For mænd: Nogle piger er guldgravere. Watch out for dem. Hvis dine nære venner er på vagt af en pige, der forsøger at komme tæt på dig, de normalt har en god grund.
 14. 14
  Hvis du har haft sex, og fortryder det, ikke føler sig skyldig. Vær ikke bange for at tale med en forælder eller en anden voksen, du elsker, og kan åbnes med! Det er altid en pokkers god idé. Også kende fakta! Et par hurtige fakta: Douches beskytter ikke mod graviditet eller seksuelt overførte sygdomme (SOI), kondomer er ikke 100% effektive, og det er heller p-piller. Under sex under ethvert tidspunkt af måneden kan resultere i drægtighed. Sex stående vil ikke forhindre en graviditet, at trække ud, før ejakulation, vil ikke, enten. Kend forskellen mellem fakta og myter. Tjek kvindens helbred Matters linket nedenfor.

Tips

 • Hvis du bliver chikaneret på nogen måde, skal du ikke være bange for at fortælle nogen!
 • Hvis du er blevet voldtaget eller overfaldet (dette gælder for fyrene også), kontakte myndighederne med det samme. Det er ikke din skyld.
 • Den mest værdifulde ting, du kan have, er selvsikkerhed. Fungerende sårbar at få opmærksomhed vil kun nogensinde få den forkerte slags
 • Tune ud de rådne ting, folk siger.
 • Har nogen, du kan stole på og tale med. En forælder, en slægtning, en rådgiver (husk, rådgivere ved lov ikke kan dele, hvad du siger til dem med andre mennesker, så længe det ikke er noget, der er imod loven, såsom en alvorlig dødstrussel).
 • Løft vægte og blive fysisk fit. Ikke alene er det sundt, men folk vil blive bange for dig.

Advarsler

 • Disse er blot forslag. Hvis du har et alvorligt problem, eller har brug for hjælp bede om hjælp fra en professionel eller forælder eller en anden voksen.