Wkadk

Hvordan til at kæmpe off flere modstandere

I modsætning til hvad der er vist på film, kæmper flere angribere er næsten altid en taber proposition og den skade, du står overfor, er sandsynligvis være mere alvorlig end hvis der kun står en enkelt modstander. Oddsene er meget imod dig i en mange-versus-ét scenarie, og selv dygtige kæmpere er ofte besejret i disse situationer. Dog bør du finde dig selv i denne situation, kan nedenstående trin hjælper dig med at minimere dine skader og flygte.

Steps

Hvordan til at kæmpe off flere modstandere. Stop eller forhindre kampen før den starter.
Hvordan til at kæmpe off flere modstandere. Stop eller forhindre kampen før den starter.
 1. 1
  Stop eller forhindre kampen før den starter. Konflikt starter længe før en kamp udvikler sig. Positive og selvhævdende samspil med gruppen, kan modregnes ethvert vold. Prøv dit bedste for ikke at gøre noget, der vil forårsage den anden part til at gå imod dig eller nag.
 2. 2
  Kør. Medmindre du er en dygtig fighter, eller er i en situation, hvor du ikke kan undslippe, din bedste chance er at løbe væk, hurtigt. Tag til et sted offentligheden og ringe efter hjælp. Løb er også sandsynligt, at adskille dine angribere, hvilket gør det mere sandsynligt, at være i stand til at konfrontere dem individuelt. Men når de kører, være ekstra forsigtig, da de kan sætte en fælde for dig og til sidst omgiver dig.
 3. 3
  Brug et våben, hvis du er dygtig med det. Tegning et våben kan ende kampen, før det begynder, det er også en måde at udligne ting, når tallene ikke er på din side, eller hvis den anden side også er tilkoblet. Hvis du ikke er højt uddannede, ved, at dit våben kan ende med at blive vendt mod dig, hvilket fører til død eller alvorlig personskade.
 4. 4
  Gå efter lederen. Mange grupper af angribere har nogen udstede ordrer. Prøv at tegne denne person i en en-til-én kamp eller angribe ham først.
 5. 5
  Være strategisk i, hvordan du planlægger din.
  • Prøv at undgå at blive fanget i en trekant mellem flere angribere. Denne situation betyder næsten helt sikkert du vil tabe, og hurtigt. Årsagen er, at når du går til at angribe nogen, så en anden person kunne nemt angribe dig, når du ikke har mistanke om dem, som let kunne føre til at du bliver fysisk såret og sætte dit liv i fare.
  • Holde dine modstandere i en linje (fx ved at bakke væk fra dem), kan tillade dig at angribe én person uden at blive udsat for angreb fra andre.
  • Planlægger at gå på handling aggressivt. Må ikke true eller give væk dine intentioner, når du har forpligtet sig til kampene.
  • Hvis du er indendørs, planlægger at bruge haller, døråbninger eller andre genstande til.
 6. 6
  Hold dig i bevægelse. Når du er plantet i et sted, er det lettere at omgive dig.
 7. 7
  Angrib først. Det er næsten umuligt at forsvare fra flere vinkler, du har brug for at være den første til at handle.
 8. 8
  Strike skarpe slag. Du er nødt til at reducere dine modstanderes numeriske fordel med alle nødvendige midler. Målret svage punkter såsom templer, lyske, knæ og solar plexus. Selv næsen kan være nyttigt, vil dette blinde og forvirre for en kort tid. Og hvis du ved, hvordan man bruger trykpunkter, sørg for at bruge dem til din fulde fordel.
 9. 9
  Brug billige shots. Der er ingen skam i at bruge dine tænder, knæ og eller søm til enhver tid. Stolthed vil koste dig dit liv.
 10. 10
  Undgå at blive flankeret på alle omkostninger. Når en eller flere modstandere har deres hænder på dig, du er i store problemer, og vil være i stand til
 11. 11
  Undslippe, så snart du er i stand. Dette er mindre sandsynligt vil være en kamp, ​​du vil vinde, og vil mere sandsynligt blive en kamp, ​​du er nødt til at flygte. Hvis de ikke nær ved flugtveje, følg derefter disse kampteknikker.

Tips

 • Aldrig gå til jorden. Du vil blive overvældet og trampede til underkastelse inden for få sekunder, hvis du gør. Ophold på dine fødder og fortsætte med at kæmpe tilbage for enhver pris.
 • Larmer. Du er ikke så tilbøjelige til at blive angrebet, hvis en anden ved, hvad der sker.
 • Prøv at lytte til, hvad der sker bag dig samt på dine sider, og omkring dig.
 • Hvis du ender på gulvet, er det sandsynligt, at de vil forsøge at trampe eller sparke dig gentagne gange. Dette er vanskeligt at stoppe og meget farligt, så prøv at beskytte dit hoved ved at placere dine arme omkring det i bøjlen position.
 • Hvis du går til jorden, dække dit hoved og overkrop og gøre din vej til dine fødder. Så fat andens ben og tage dem ned.
 • Lær at.

Advarsler

 • Alle ovenstående er meget farligt, og du bør undgå denne situation, hvis det er muligt. Hold ud af problemer områder især om natten, hvis du er ved dig selv.