Wkadk

Hvordan skal man behandle en trussel

Der er naturligvis mange former for trusler, som du kan støde på i løbet af dit liv. Denne artikel kun lærer dig, hvordan man håndtere en person eller gruppe af personer, truer din fysiske velvære.

Steps

Hvordan skal man behandle en trussel. Beslut, hvis du har en flugtvej.
Hvordan skal man behandle en trussel. Beslut, hvis du har en flugtvej.
 1. 1
  Vurdere situationen. Du bliver nødt til at gøre dette hurtigt og roligt.
 2. 2
  Find ud af:
  • Hvorfor de truer dig?
  • Ønsker de noget fra dig? (I dette tilfælde, hvis det, de ønsker, er noget, som du kan give dem, ville det rådes til at gøre det. Man kan aldrig vide, hvor desperate de er, og det giver ingen mening at blive dræbt over indholdet af din tegnebog).
  • Hvem er leder af gruppen? Hvis det kommer ned til dig mod dem, vil de sandsynligvis være dit første mål
  • Hvad er det område, du er i ud? Er du under videoovervågning? Dette vil kraftigt påvirke de handlinger, du bruger til at håndtere situationen.
 3. 3
  Beslut, hvis du har en flugtvej. Hvis de ikke er vendt mod dig, så du kan løbe baglæns. Kør i retning af andre mennesker, der er sikkerhed i antal.
 4. 4
  Brug svarene på de spørgsmål, for at finde ud af, hvordan til at håndtere truslen. Hvis du kan slippe af truslen ved at give efter, løb eller andre voldelige midler, bør dette ske. Vold er aldrig en garanteret metode til behandling af nogen.
 5. 5
  Deal med truslen. Hvis du er under videoovervågning, ideelt du vil have dem til at gøre det første skridt. Men hvis du er i undertal, og en eller flere af dem er bevæbnet på en eller anden synlig måde, kan dette være nok til at retfærdiggøre dine handlinger. Generelt, heldigvis for dig, har de fleste mennesker en vis følelse af retfærdighed, og vil kun angribe dig en ad gangen. Dette er, hvad du håber på, og vil bruge imod dem.
 6. 6
  Tag ned lederen. Præferentielle metoder her ville være for eksempel et spark til lysken. Ingen point for stil eller fair play, men hvis du lægger hele din styrke ind i det, bør han ramt dækket hurtigt. Nu er du nødt til at tænke igen. Hvis du kan køre nu, gennem den plads, du lige har oprettet, så gør det. Forhåbentlig vil de blive distraheret. Ellers er du nødt til at få noget i mellem dig og resten af ​​gruppen. En af gruppen vil gøre pænt, så grib det nærmeste, man i struben eller nakke, du ønsker at være bag ham, så han er ikke i en god position, og sørg for, at du er såre ham nok, at han ikke vil angribe dig. Muligvis fat i hans øre med den anden arm, og prøv at rive det ud. Dette bør stoppe ham fra at forsøge at trække sig væk fra dig, da ører er skrøbelig.
 7. 7
  Se om du kan komme væk nu. Hvis ikke, medmindre du er en højt uddannet martial kunstner, du er lidt fast... sparke bagsiden af ​​dine "skjold er" knæ ned på gulvet i en meget kraftig stempel. Ideelt set bør du ønsker at bryde noget. Du kan derefter nødt til at beskæftige sig med de andre i en lignende måde. Prøv at gå til uventede mål. Knæet er meget svag, og kan nemt blive brudt med et spark. Sucker slag på underkæben kan lægge nogen ud, men de er så meget forventet, at det er usandsynligt, at komme ud. Hold kampene tæt og beskidt. Dart ind og ud igen, og ikke lade dem fat i dig som en gang en eller to af dem fat i dig, er du færdig.
 8. 8
  Kør, så snart du får en åbning.
 9. 9
  Fortæl politiet eller en sikkerhedsvagt om konfrontation. Alternativt kan gøre det til mønttelefon og ringe 911 eller din lokale afdelinger.

Tips

 • I tilfælde af at blive overfaldet på gaden, udarbejde en "voldsmænd tegnebog", som består af mange falske kreditkort, nogle falske checks, og et par regninger REAL kontanter (det er ulovligt at lave falske, eller som nogle kalder det, falske penge).
 • Hvis en punch er nødvendig, skal du huske at lave en ordentlig knytnæve: lukkes tæt, med tommelfingeren gemt på bunden, ikke siden. Praksis: drej din hånd til ansigt dig. Luk den med tommelfingeren på toppen af ​​dine krøllede fingre, ikke ved siden af ​​dem. Strejke med en stram knytnæve eller du løber en større risiko for at skade dine fingre og hænder.
 • Hvis du kommer til at være overfaldt på gaden, kaste, ikke hånd, kaste din "voldsmænd tegnebog" over til overfaldsmand. Hvis du smide "voldsmænd tegnebogen" over, har du mere tid til at flygte. Den overfaldsmand vil (sandsynligvis) være mere interesseret i indholdet af din "voldsmænd tegnebog" end hvad du planlægger at gøre.
 • Få ordentlig lektioner i kampsport. Praksis giver tillid, stil og magt.
 • Hvis du bliver overfaldet, for at undgå at smide din rigtige tegnebog til overfaldsmand, holde muggers tegnebog i baglommen på dine bukser (eller foran) og dit rigtige tegnebog i en anden lomme.
 • Læse de andre tutorials på her. De beskriver andre lige så gode, tilgange til en sådan situation.
 • Sårbare spots, opad fra fødderne: ankler, knæ, lyske, mave, flydende ribben, kraveben, hals *, kæbe, øjne *, tempel *
 • De er markeret med en *, er ikke gode steder at ramme folk, medmindre du er meget sikker på, hvad du laver, eller er i en meget dårlig situation, at du næsten kan håbe på at få ud af, 5 professionelle bøller med baseballbat eller lignende. Angreb på disse områder er brutalt effektive for en grund, de kan være meget dødbringende.
 • Hvis du er utrænet i nogen kampsport, og har ikke ramt mange mennesker før, lav, fodbold stil spark til knæ og ankler er anbefales. Dine slag bliver svagere.

Advarsler

 • Aldrig gå ud og strejfer rundt i gaderne om natten, især hvis du er alene. Dette aldrig ender godt, og chancerne er, vil du være mangler noget (uanset om det er kontanter, en kropsdel ​​eller jomfruelighed...), og du vil ikke være glad.
 • Hvis du kender angrebet kommer, undgå de mennesker / sted / ting, der vil udløse konfrontation.
 • Ring 911 med det samme, hvis de har formået at skade dig i alligevel. Det skar du fik fra fyr i dug-rag måske ende med at give dig en sygdom.
 • Medbring en mobiltelefon med dig på alle tidspunkter. Selvom du måske ikke være i stand til at bruge det foran dine angribere, vil det komme i handy senere.
 • Altid forsøge at komme væk fra den situation, før ty til vold.
 • Hvis du er involveret i nogen "underjordiske" aktiviteter (narkotika, "fugle af natten", bander) sikre, at du altid er i godt selskab.
 • I tilfælde af at blive overfaldet, ikke ved et uheld smide din tegnebog i stedet for "muggers tegnebog".