Wkadk

Hvordan til at bekæmpe beskidt og vind

Behov for at forsvare dig selv? Ønsker rådgivning fra en fyr, der plejede at være afpillede og ikke så hård? Jeg plejede at få beat. Så en dag, fik jeg nogle råd og lærte at tilføje på det. Min militær erfaring hjalp også en masse. Nu behøver folk ikke rode rundt med mig.

Steps

Hvordan til at bekæmpe beskidt og vind. Må ikke gå på udkig efter slagsmål.
Hvordan til at bekæmpe beskidt og vind. Må ikke gå på udkig efter slagsmål.
 1. 1
  Må ikke gå på udkig efter slagsmål. Gør alt hvad du kan for at undgå dem.
 2. 2
  Kend dine egne begrænsninger. Hvis du ikke kan gå 30 sekunder uden at stoppe efter vejret begynder at arbejde ud og få nogle udholdenhedstræning. Du skal være i stand til at vare en god 3 minutter af solid kæmper / kæmper / brydning.
 3. 3
  Kæmp som dit liv afhænger af det. Ingen kæmper for at få den anden person til at fremlægge. Du kæmper for at såre folk. Ønsker du at få ondt eller gå sikkert hjem?
 4. 4
  Ophold på dine fødder. Medmindre du er en bokser, og du kan kæmpe på jorden, undgå det. Vi vil komme ind på senere.
 5. 5
  Forsvare dit ansigt og krop med armene. Hold albuerne ind og dine næver tæt øjenhøjde væk fra dit ansigt til at blokere side angreb.
 6. 6
  Stå med fødderne lidt bredere end skulderbredde, stærk fod frem og lidt til udenfor, svage side til den bageste og udenfor.
 7. 7
  Bøj i knæene.
 8. 8
  Lidt bøje fremad.
 9. 9
  Hvis du har udtømt alle former for forhandling og kampen er afgjort kommer til at ske, flytte ind. Kom tæt på målet. Må ikke stå arm bredde bortset fra målet. Det er, hvor det punch vil gøre ondt mest. Kom tæt. Prøv denne, for eksempel: gå op til en væg, sætte din næve omkring 2 inches væk og punch væggen. Ikke dårligt, ikke dræbe dig ret? Nu, gå tilbage og punch muren så hårdt, som du kan med en fuld udvidelse af din arm. Du gjorde det ikke, vel? Det ville have ondt som ind i helvede.
 10. 10
  Grab / bide ører. De kommer ud med en lille smule af magt. Den psykologiske effekt af at have et øre flået vil stoppe de fleste kampe.
 11. 11
  Jab øjne. Hvis de ikke kan se... godt, du får point.
 12. 12
  Punch halsen. Hvis du ikke kan ånde, kan du ikke kæmpe.
 13. 13
  Glem ikke dine knæ og albuer i nært hold. De kan være sværere at kontrollere og have kortere rækkevidde, men de er stærke, svært for en modstander for at få fat, og de pakke en masse kraft.
 14. 14
  Hår er temmelig meget værdiløs. Træk ikke håret, fordi en, er du ikke beskytter din krop dermed dem at være i stand til at slå dig ud, og to, kan de skubbe dig ned til jorden, fordi med armene op i luften og alle de flytter du ikke er stabil. Udover, der ønsker at se en halt kamp hvor der er hår trækker?
 15. 15
  Leddene. Ikke dem, du ryger, men dem i din krop. Hvis du kan bryde en ekstremitet ved samlingen, kan du planlægge på en kamp er over ret derefter og dér.
 16. 16
  Fødder. En solid fod stomp på toppen af ​​din modstanders fod vil resultere i øjeblikkelig bryde knogler, og du vil næsten helt sikkert få deres fod til at svulme til point of no return.
 17. 17
  Hands. Hvis du kan, få fat i en hånd tage fat i det og vend det i en stor cirkel og drej den 180 grader. Når du er i denne position, du kan manipulere armen og bryde det nemt.
 18. 18
  Krave knogler. Dit kraveben har styrken af ​​denne fløjtespiller i marcherende band... Det er svag. Omkring 7 pounds af pres vil snap et kraveben, og hele armen vil falde som en belastning af kartofler.
 19. 19
  Lysken. Det er en almindelig misforståelse, at lysken angreb kun er effektive på mænd. På både mænd og kvinder, vil dette medføre alvorlige smerter. Hvis det ikke tager din modstander ned, det vil helt sikkert reducere deres kampe effektivitet. Men pas på din modstander lysken angriber dig tilbage.
 20. 20
  Ribben. Lidt sværere at bryde, men når de gør... dette virkelig ender en kamp.
 21. 21
  Arme. Prøv at gribe fat i en arm, når du har det, skal du bruge din underarmen eller håndfladen til at smide sådan en slags omvendt punch. Prøv at lande din slag på svagere undersiden af ​​armen, hvor dine vener og arterier er. Hvis du bruger din håndflade, hold fingrene pegede op.
 22. 22
  Munden. En masse mennesker kan lide at bide, når de kæmper. Dårlig opkald. Du kan fange enhver række sygdomme. Hvis du skulle ske at få lidt på fingrene, kan du bogstaveligt talt rippe den nederste kæbe væk fra en hacker med din egen styrke. Forestil fingrene bliver bidt fra siden, der dækker dine mindste fingre. Manipulere hele din hånd ind i angriberens munden (dette vil arbejde på hunde også), og skub fingrene ned i strøelse af tungen. Det alene vil berettige en hacker at give slip. Lad dem ikke. Grave fingrene under deres tænder i den lille lomme din tunge huder i. Træk ned og til siden. Du vil bemærke de glemte om kampene og desperat forsøger at få din hånd ud af deres mund. Ofte vil de koncentrere begge hænder på at trække din ene hånd ud. Brug din frie hånd til at få fat i en knytnæve fuld af testikel eller et øre. Hvis du kan give skarpe ryk i en nedadgående og uden bevægelse, stak væk fra deres ansigt. Den nederste kæbe måske kunne håndtere tre af dem, før det unhinges.
 23. 23
  Halsen. Ikke det bedste sted til at angribe, men det er en præference bagfra. Hvis du kan få fat i angriberens hals, grab på på livet og ikke stoppe klemme, indtil de besvimer.
 24. 24
  Rygsøjlen. En mild slag i bunden af ​​ryggen nær bæltet linje vil midlertidigt deaktivere en hacker. En server slag på samme sted vil permanent lamme dem fra dette punkt ned på deres krop.
 25. 25
  Næse. Hvis du kan få fat i næsen, så gør det. Snap den til side. Punch den direkte ind i hjernen. Må ikke bekymre dig, vil du ikke dræbe nogen. Det er en gammel wive fortælling. Desuden vil en skarp stak af håndfladen i en nedadgående bevægelse har samme virkning.
 26. 26
  Hvis du er jordet, afhente en håndfuld af snavs, sand eller grus og male det til din hacker øjne. Lov hurtig, vil du ikke bekæmpe dem ud for længe med kun én hånd.
 27. 27
  Hvis du holder en drik før kampen finder sted, og du ved, at kampen er ved at begynde, tage en slurk og derefter spytte det ind i din modstanders ansigt til at købe et stykke tid. Drikken du bruger, vil have forskellige virkninger på øjnene (dvs. hvis du spytte hård spiritus i øjnene, vil du have mere tid, end hvis du brugte almindeligt vand). Hvis du bruger skråtobak, kan samme virkning opnås ved at spytte tobak saften i din modstanders øjne.
 28. 28
  Kæmp hurtigt. Kæmp som dit liv afhænger af det. Vær opmærksom på dine omgivelser.
 29. 29
  Bruge noget logisk som et våben. (Dvs. en hæftemaskiner, klipper, flasker, aeresol deodoranter eller spray) kan synes harmløs, men alle kan forårsage alvorlig personskade, hvis de anvendes korrekt.
 30. 30
  Aldrig tage en kamp uden for eller hvor som helst. Dette giver modstanderen det øverste hånd til sucker punch dig. Hvis kampen starter der, den er færdig der.
 31. 31
  Brug noget, du kan få dine hænder på, såsom flasker, glasskår, askebægre.
 32. 32
  Hvis du får dem på jorden, holde dem på jorden.
 33. 33
  Punch templerne. Dette er en meget effektiv teknik, som potentielt kan forårsage en hjernerystelse.
 34. 34
  Kick knæ så hårdt, som du kan - De er nemme at bryde.
 35. 35
  Altid rammes først, og ramte hårdt. Noget ud af det.
 36. 36
  Hvis du er ramt, ikke stoppe, din vedholdenhed vil ødelægge din hacker.
 37. 37
  Hvis du nogensinde har været slået i næsen, du ved, hvor meget det gør ondt - Det gør du bløder og dine øjne rive op. Hvis din modstander har et blødende næse, vil du efterfølgende har tid til at kaste slag.

Tips

 • Du vil føle en adrenalin rush som en konfrontation begynder. Dette er normalt. Må ikke forveksle det med en frygt reaktion. Det er simpelthen din krop forbereder sig til handling ved at frigive et kemikalie ind i din blodbanen.
 • Hvis du tilfældigvis være sejrherre i en kamp, ​​ikke hænge rundt. Forlad og lå lavt. Det er svært for en politibetjent til at arrestere en person, hvis de ikke er der, og hvis ingen kender dig.
 • Øvelse gør mester. Har en ven komme med dig. Må ikke såre din ven, selv om.
 • Ved anvendelse af en hals choker sikre, at det er den midterste af underarmen, som du trækker ind i deres luftrør, hvis de får deres hagen i albuen, du kan kæmpe for at få KO.
 • Lære grundlæggende wrestling kaster fra stå op, kan du kaste 4-5 mænd i 7-8 sek, vil de blive der nede, ikke gå på jorden, medmindre du har kun 1-2 modstandere, bag nøgne chokeren et drab. KO er ikke. Lær lever spark fra venstre ben.
 • Gå ud og lære kick boksning, boksning, judo, karate eller Tae Kwon Do. De hjælper en masse sammen med de bevægelser, der er nævnt ovenfor.

Advarsler

 • Udnytte denne information er til selvforsvar, og bør ikke bruges til at handle ud følelser af aggression. Disse er et par af de ting, jeg føler sig trygge deling. Resten af ​​de ting jeg ved, er i forhold til at dræbe mennesker, ikke at kæmpe. Dig, sammen med alle andre levende væsen på planeten har evnen til at dræbe... Bruge dit hoved og sørg for vold er den sidste udvej for din sikkerhed.