Wkadk

Hvordan skal man behandle med en ubuden gæst i dit hjem

Du vågner op midt om natten. Du troede, du hørte en støj. Et blik på uret fortæller dig, at det er 02:00 Det var sandsynligvis den kat... eller var det noget andet? Der er det igen. Skulle du undersøge støj, eller bare vende om og gå tilbage til at sove? Værre endnu, hvad ville du gøre, hvis du vågnede op, og der var en mand stående i slutningen af ​​din seng med en køkkenkniv, en pistol, eller en anden skydevåben?

Steps

Hvordan skal man behandle med en ubuden gæst i dit hjem. Vær proaktiv og tage øjeblikkelig handling, hvis du vågne op til en støj eller tyverialarm.
Hvordan skal man behandle med en ubuden gæst i dit hjem. Vær proaktiv og tage øjeblikkelig handling, hvis du vågne op til en støj eller tyverialarm.
 1. 1
  Vær proaktiv og tage øjeblikkelig handling, hvis du vågne op til en støj eller tyverialarm. Må ikke være passiv og blive i sengen tænker en rationel årsag til støjen.
 2. 2
  Luk dit soveværelse døren, låse den og placere en barrikade bag det. En stol er indgivet under håndtaget, eller en tung kommode skubbet på plads, vil være tilstrækkelig. Forsøg ikke at blokere døren ved hjælp af din egen krop.
 3. 3
  Tænd lyset og kontakte politiet. Gøre det fra en mobiltelefon, fastnet kan blive skåret eller ubuden gæst kunne lytte med på dit opkald.
 4. 4
  Arm dig selv med noget effektivt. En baseball bat, en golfkølle, eller især et skydevåben, hvis du har en. Vær forberedt og villige til at bruge det, hvis tyven bryder gennem din barrikade. Du tror måske, at du vil komme i problemer for at såre nogen, men det er nødvendigt, hvis det vil beskytte dit liv.
 5. 5
  Larmer hvis du er sikker. Scream, råber, hoppe op og ned og råbe, at du har ringet til politiet. Støjen kan skræmme tyven væk. Det kan også øge din adrenalin og ruste dig til at håndtere en konfrontation.
 6. 6
  Åbn dit vindue. Hvis en ubuden gæst bryder gennem din barrikade, vil du i det mindste have en flugtvej. Du kan også ringe til politiet, når de ankommer.
 7. 7
  Blive sat. Når politiet ankommer, ophold i dit aflåst rum, indtil de har ryddet huset og bankede på din dør.
 8. 8
  Bede politiet om at tjekke dit loft / hems og kælder. Dine værste frygt kunne realiseres, hvis når politiet er gået, ubuden gæst er stadig i dit hus.
 9. 9
  Overveje opholder sig med en ven eller nabo for resten af aftenen.
 10. 10
  Foregive søvn, hvis du vågner op med en ubuden gæst i dit værelse. Du har ingen idé om, hvad denne kriminelles tankeprocesser er så bedst ikke risikere det. De fleste professionelle tyve er kun interesseret i at snuppe dine ting og komme ud, men første-timere, især unge dem, kan være skydegale. Hvis din personlige sikkerhed ikke er synligt truet, foregive at sove. Hold dine øjne lukkede, når han ser direkte på dig, og ikke går for melodrama (dvs. overdrevet snorken).
 11. 11
  Handle øjeblikkeligt, hvis han nærmer sig, eller hvis du vågne op til en ubuden gæst stående på din seng. Hvis han er nærmer dig, du ved, at han mener dig skade. Lov med nogen tøven.
 12. 12
  Kaste genstande på ubuden gæst, sigter til hans ansigt, hoved og bryst. Brug puder, bøger, vækkeure, dit drikkeri glas - alt du kan få dine hænder på.
 13. 13
  Vis ingen nåde, hvis der er en kamp. Den ubudne gæst kan være der ønsker at såre dig, ikke bakke ud, før tyven er tilstrækkeligt behandlet. Rip, rive, bide og spytte på din fjende for at skræmme dem.
 14. 14
  Løb til døren til soveværelset, hvis du tror du kan gøre det. Hvis ikke, kan du nødt til at engagere ubuden gæst og neutralisere ham.
 15. 15
  Strike øjne, næse, hals, nakke og lyske, hvis du skal kæmpe. Strike hurtigt og uden tøven. Hvis hackeren har et våben, overveje afvæbne ham og bruge det til din egen beskyttelse.
 16. 16
  Dræbe eller lamme. På dette tidspunkt, kan du ikke bare skræmme ham væk eller grund med ham, du enten slå ham ud eller slå ham død.

Tips

 • Den bedste måde at forebygge indbrudstyve er at holde dem helt ud, eller angiver det kan vel ikke være værd at deres ulejlighed at prøve i første omgang. "En ounce af forebyggelse er værd en havelåge for at helbrede." dirkefri dine døre eller gøre dit hus ser ud til at have en tyverialarm med passende klistermærker (også selvom du ikke har en alarm), og du kan ikke have at beskæftige sig med problemer.
 • Deltag i en selvforsvar klasse, i det mindste, så du kan identificere mål på den menneskelige krop til at strejke i selvforsvar.
 • Undgå dødelig magt, hvis det overhovedet er muligt. Selv om det var i selvforsvar, kan du stadig blive arresteret, og selv betale, hvis anklageren mener, at han har en sag. Faktisk har nogle distrikter ikke anerkender begrebet berettiget manddrab på alle.
 • En anden ting er meget effektiv, er, hvis du har en bil alarm, holde fjernbetjeningen ved din seng. Rammer panikknap vil slå alarm udenfor.
 • I de fleste stater, er det lovligt at bruge dødelig magt mod nogen, som ikke er godkendt til at være i din husstand.
 • Hold dit soveværelse døren låst natten.
 • Overveje at investere i en skudsikker (dvs. bullet modstandsdygtig) vest og sætte det på, hvis du har tid til at tjekke et indbrud. Omkostningerne er sammenlignelig med en pistol og giver en konstant passiv ydelse, der kunne tippe balancen i din favør.
 • Installer alarmer og låse fra fuldt kvalificerede og anerkendte selskaber alene.
 • Hold en mobiltelefon (med en fuld batteri) ved siden af ​​din seng, eventuelt med politiet på speed dial.
 • Peberspray eller lignende passiviseringsmiddel kan være nyttigt eller ej man har en dødbringende våben som backup. Det kan være tilbøjelige til at gå glip af, kan meget vel være tilstrækkeligt at deaktivere ubuden gæst, og det er usandsynligt at skade utilsigtede ofre. Det kan dog vrede en ubuden gæst så meget som enhver anden våben.
 • Hunde er en fantastisk følgesvend, og også en genial sikkerhedsvagt. Dit velvære og personlig sikkerhed vil forbedre enormt, hvis du får en (eller to). Andre dyr som fugle kan gøre dig opmærksom på ubudne gæster, men er ikke skræmmende. Mange hunde vil ikke pålideligt angribe nogen, der indføres, eller kæmper dem, medmindre de er uddannet, men som kan gøre dem mere farligt at have omkring.
 • Øv jævnligt med hvad våben, du vælger at beholde tæt ved, når du sover. Hvis du vælger en pistol, så sørg for du har den erfaring til at skyde lige. Hvis du vælger peberspray, ved, at nogle af disen vil blæse tilbage på dig og ondt. Du kan eksperimentere med et ekstra container.
 • Overveje at investere i et skydevåben, eller en alternativ våben hvis dit land ikke tillader dig at besidde en pistol.
 • Når du bruger et skydevåben, mål for midten af ​​truslen bryst fyring to velplacerede runder til dette område vil straks afslutte hjertets evne til at pumpe og vil normalt dræbe ham øjeblikkeligt. Hvis dette er ineffektivt brand en tredje runde til området mellem ubuden gæst øjne.

Advarsler

 • Være meget forsigtig, hvis tyven har en pistol eller enhver form for våben.
 • Må ikke foregive at være i søvn, hvis du ser ham nærmer dig - tyven kan skade dig.
 • Må ikke være bange for at ringe til politiet - de vil hellere søge dit hus for tegn på en ubuden gæst snarere end spor for en morder. Vil du hellere være under anholdelse eller døde?
 • Vid, at det er muligt, at du vil blive tvunget til alvorligt lemlæste eller ligefrem dræbe din modstander.
 • Med hensyn til den sidste advarsel, hvis tyven / indbrudstyv har en kniv eller en pistol være endnu mere forsigtig, fordi en minut du måske forsøger at angribe ham, og det næste øjeblik, du muligvis har færre fingre end du havde.
 • Gør støj kunne gøre tyven vred.
 • Husk, at hvad der holder en ubuden gæst ud kan også fælde dig inde i - hvis du kører fra dit soveværelse efter at såre en ubuden gæst, husk at din hoveddør er mest sandsynligt boltet lukket (af dig). Planlæg en passende flugtvej i et worst case scenario.

Ting du behøver

 • En god (arbejds) alarm, solide låse på alle vinduer og døre (herunder dit soveværelse døren)
 • Et skydevåben i god stand (rense det regelmæssigt), eller en stærk bat / klub. Uanset hvad du bruger, skal du vide, hvordan man bruger det effektivt.
 • En telefon, så du kan ringe til politiet.
 • En ven ved din side med din familie, når prøvelser er gået.