Wkadk

Hvordan til at betale opmærksomhed i en kedelig klasse

Når du kan ikke ud til at holde øjnene åbne, eller de bare glasur over, her er hvordan man kan gøre uddannelse sjovt alligevel effektiv.

Steps

Hvordan til at betale opmærksomhed i en kedelig klasse. Erkender, at instruktøren er menneskelig og ønsker din opmærksomhed.
Hvordan til at betale opmærksomhed i en kedelig klasse. Erkender, at instruktøren er menneskelig og ønsker din opmærksomhed.
 1. 1
  Erkender, at instruktøren er menneskelig og ønsker din opmærksomhed. Som et lille barn, spiser de op opmærksomhed og vil gøre næsten alt for at få det. Din lærer kan synes umenneskeligt, men de er faktisk ligesom dig. De går i seng, vågner op om morgenen og gå i skole, selv når de virkelig ikke ønsker at.
 2. 2
  Placer dit sæde i den anden eller tredje række, og sørg for der sidder direkte foran dig. Eller hvis du kan, så prøv at sidde foran, for den bedste visning af tavlen eller whiteboard, vender direkte mod fronten.
 3. 3
  Gør øjenkontakt med læreren, nikke, når du forstår, at give øjenbrynene ser ud, når du ikke forstår. Se læreren gentage de oplysninger, du får ikke helt. Husk, at de taler kun til dig, fordi de har din opmærksomhed. Nogle mennesker kan heller ikke forstå, så du spørger, vil hjælpe jer alle.
 4. 4
  Du kan nu manipulere denne lærer hele den forreste del af rummet, lidt ligesom fjernbetjeningen. Stop øjenkontakt ved at flytte bare en lille smule, indtil din synsvidde er blokeret af personen foran. Læg mærke til hvordan de vil flytte for at genvinde øjenkontakt. Du sikre, at flytningen er lidt tættere på hjørnet. Når de kommer der, belønne dem med din øjenkontakt, og derefter gentage og flytte dem tættere på hjørnet. Hold gøre dette indtil de er fuldt ud i hjørnet.
 5. 5
  Husk samtidig gør alt dette, er du lære materialet og have lidt sjov også. For de bedste resultater for at få uddannelse, se direkte på tavlen, men prøv at holde øjenkontakt med læreren.
 6. 6
  Tage tonsvis af noter og gennemgå dem den aften. Stille spørgsmål, hvis du ikke forstår noget.
 7. 7
  Spis sundt. Nogle gange, hvis du spiser for meget junk food eller springe morgenmaden det vil gøre dig træg.
 8. 8
  Hvis du kan, på den første dag i skolen forsøge at få en plet foran. Lærere har en tendens til at tro, at børn, der taler sidde, hvor de ikke kan fange dem. Plus du kan se perfekt og læreren vil bemærke din stille og hårdtarbejdende adfærd!

Tips

 • Dette virker stort i et kollegium klasseværelset, hvor alle har deres hoved ned i en notesbog, og du er den eneste tilsyneladende opmærksom.
 • Jo flere noter, du tager, jo mere tid vil passere og den tilsyneladende endeløse kedelig klasse vil være over, at meget hurtigere!
 • Tal aldrig i klassen eller videregive noter til folk. Vær opmærksom på din lærer eller hvem taler, og dette vil også hjælpe dig med at få gode karakterer.
 • Læg mærke til, når din mest vågen tid på dagen er, og se om du kan planlægge dine kedelige klasser for den tid slot.
 • Hvis du ikke er, kunne endda en interessant klasse virke kedeligt. Tage en time en dag ud af sociale medier tid og få mere søvn i stedet.
 • Hvis du ikke er i stand til at spise lige før og efter klasse, kan ændre din kost hjælper dig med at fokusere i enhver situation, ikke bare skolen.
 • Før du tilmelder dig, så spørg andre studerende om de forskellige lærere til klasser, du skal tage. Du vil lære mere og lider mindre med en hård lærer, der er interessant og kan lide undervisning, end med en let lærer, der er ligeglad eller forberede nok til at blive engagerende.
 • Tage noter på vigtige oplysninger og gennemgå dem efter klasse

Advarsler

 • Du vil være lærerens foretrukne elev og de andre klassekammerater vil synes du er en suck-up/teachers kæledyr, men når du får et godt job, fordi du har betalt opmærksomhed og fik gode karakterer, vil du være populær på grund af din øget indkomst, så du skal ikke bekymre dig, hvis andre drille dig nu!