Wkadk

Sådan tiltrækker venner

At være en ven kan være et hasardspil. Du kan få venner naturligt i nogle tilfælde, og den kan være en konstant igangværende arbejde i andre. Brug af "Gør mod andre..." model, kan du altid vippe odds i din favør.

Steps

Sådan tiltrækker venner. Følg grundlæggende i almindelig høflighed.
Sådan tiltrækker venner. Følg grundlæggende i almindelig høflighed.
 1. 1
  Være en ven. Der er et gammelt ordsprog, der gælder selv gennem dagens urolige tider: "Hvis du ønsker en ven, være en ven."
 2. 2
  Vær dig selv. Alle er unikke, så kjole hvordan du ønsker at. Undgå gruppepres, cookie-cutter personlighed profil. Forsøg ikke at passe ind, være stolt af din individualitet. Så gå ud og gøre ting med folk du mødes, uanset om de er eksisterende eller nye venner, og gå og nyd dig selv. Blive bemærket for at være dig selv.
 3. 3
  Være respektfulde, smil, og gøre noget, der vil få dig bemærket. Hjælp andre ud, hvis de har brug for det.
 4. 4
  Være rart at andre og til mennesker, du møder. Hvis du er i skole og arbejder med en person, der er upopulært, være rart og lytte til, hvad de ønsker at sige.
 5. 5
  Være beskeden. Ingen kan lide en show-off, især hvis de gør det hele tiden. Hvis du ønsker at prale om noget, ikke forlænger den, og gør det smagfuldt.
 6. 6
  Være udadvendt. Der er ikke noget galt med at være genert. Men humøret lidt op. Det vil være svært at tiltrække venner, hvis du er asocial. Tal med nye mennesker. Mød den nye dreng i skolen. Introducere dig til den person, der sidder bag dig i matematik klasse. Flere mennesker vil gerne være omkring dig.
 7. 7
  Smil og se dine relationer vokse. De kvaliteter og karakter du bygger fra at gøre det ovenstående vil skinne igennem, og folk vil elske en person, der vil smile under de hårdeste tider. Prøv ikke at rynke panden, fordi du aldrig vide, hvem der falder i kærlighed med dit smil!
 8. 8
  Følg grundlæggende i almindelig høflighed. Lær at lytte. Være en ven. Må ikke sladder. Når du er givet en selvtillid, holde det. Være ansvarlig. Eje dine handlinger. Hold dine værdier. De er de eneste ting, du virkelig nogensinde har. Når du mister dem, mister du alt.
 9. 9
  Hvis folk ikke kan lide dig eller ikke accepterer dig, bare huske, at ingen er perfekt. Ikke alle vil kunne lide dig. En masse mennesker vil opføre sig som de ikke kan lide dig, fordi de er bange for, hvad andre vil sige. De er usikre. Dybt nede, kan de ikke lide dig, men de respekterer dig.

Tips

 • Må ikke haste det, ellers kan de bare tror, ​​du er underlig.
 • Komplimentere folk er altid nyttigt. Folk vil varme op til dig mere, hvis de tror, ​​at du sætter pris på noget om dem. Alle føler sig bedre efter at være blevet komplimenteret. Prøv at være ærlig, selv om. Ingen kan lide en suge op.
 • Når du taler med nogen, lytte. Må ikke tale om kun dig selv. Spørg dem om dem en masse og handle interesseret i at kende dem. Må ikke bekymre dig, når du taler til dem en smule jeg er sikker på de vil begynde at spørge dig flere spørgsmål, så du har tid til at tale om dig selv så godt.
 • Altid forsøge at hjælpe de mennesker omkring dig.
 • Hvis du kan lide en sport, indgå i et team, der vil være mange mennesker, der kan lide den samme sport som dig, så der er nogle fælles fodslag for at bygge videre på.
 • Det lyder måske mærkeligt, men iført lyse farver kan hjælpe dig til at få bemærket, da det siger ovenstående: alle er unikke, så kjole, hvordan du vil, skal du ikke forsøge at passe ind og være stolt af din individualitet.
 • Hvis du leder efter en upopulær ven, så skal du ikke hænge ud med den populære gruppe. Så vil de bare tror, ​​du ønsker at være populære. I stedet hænge omkring ven, du er på udkig efter.

Advarsler

 • Må ikke dominere tid eller rum for andre.
 • Hvis du bemærker at der er noget, du gør, eller nogle ting om dig, som gør andre nervøse, er det nok bedst at stoppe. Individualitet er stor og alle, men der er ingen grund til at gøre en anspændt atmosfære.
 • På den anden side er det til tider kan være lettere at lave et dybt venskab med nogen, der er udadtil en helt anden, men deler de samme etik og værdier som dig. I disse tilfælde blot den ydre mangfoldighed gør livet mere interessant.
 • Må ikke være en show-off.
 • Prøv ikke at blande flere grupper, som er radikalt anderledes, atmosfæren kan være en smule anspændt, og det kan vise sig vanskeligt at udvikle meningsfulde venskaber.