Wkadk

Hvordan til at være arrogant

Arrogance siges at være en dyd, især i forbindelse med visse erhverv såsom på senior ledelses-eller ekspertniveau. Her er hvordan du kan lære, hvad arrogance er, og hvordan man kan drage fordel af dens anvendelse.

Formålet med arrogance er at lade dem, som du ikke virkelig værdi alligevel vide, at du er bedre end dem på en bestemt aktivitet eller karakter. Folk har en tendens til at finde ud af, hvor dygtig du er, uanset hvordan du vælger at handle. Fungerende arrogant, dog er en enkel løsning, der vil have en næsten øjeblikkelig virkning. Dette er naturligvis, modsætningen til det punkt at få sammen med dine medmennesker, men det er et valg for dig at gøre.

Den overordnede fordel ved at bruge arrogance bliver behandlet som en overlegen person. For at få den røde løber behandling, skal du virkelig acceptere og overholde strenge arrogance protokol. Denne behandling kan meget vel opveje manglen på at blive holdt, hvis du har brug for at vedtage en sådan persona i en professionel kontekst, eller fordi du har brug for at holde folk på afstand fra dig, uanset årsagen.

Steps

Hvordan til at være arrogant. Tro du er så god, som du siger du er.
Hvordan til at være arrogant. Tro du er så god, som du siger du er.
 1. 1
  Tro du er så god, som du siger du er. Så fortæl dig selv, du er den bedste, og sætter en ære i hver eneste ting du gør. Virkelig tage denne holdning om bord i alle dine tanker og afskedige niggling tvivl, bør der ikke være nogen. Vid, at du er fantastisk på alle måder.
 2. 2
  Har en tavs tilstedeværelse og aura. Dit kropssprog skal afspejle en højere status værdi - stå oprejst altid gøre tillidsfulde målbevidste bevægelser, ikke ofte, og gå med lange skridt. Forbliv tilknappet og stirre kritisk på mennesker og opgaver.
 3. 3
  Må ikke bare tale overlegen, være overlegen. Det kræver indsats på dine vegne for at vise, at du ved mere end andre, hvilket betyder, at du skal vide en masse om branchen, erhverv eller aktivitet, som du oprette din overlegne status. Har du ikke huller eller du vil blive udløst op af en person, der søger at målrette dig.
 4. 4
  Indstil de højeste standarder for etikette, som dit kald kalder. Brug altid manerer til din fordel. At være arrogant betyder ikke at være uhøflig og glemme ens grundlæggende etikette omkring andre. Manners tjene som middel, som du kan bevare din fjernhed og holde andre væk - på en socialt acceptabel måde.
 5. 5
  Brug et kreditkort snarere end et kreditkort. Dette viser, at du styre dine egne udgifter, og ikke har tillid til en bank for at gøre det for dig.
 6. 6
  Klæd godt. Walk the talk med fine og nydelige tøj. Et dyrt jakkesæt, jakke eller wrap-round kjole er værd 50 billige versioner. Det varer længere, og efterlader et varigt indtryk.

Tips

 • At være den bedste til alt er for meget arbejde, så prale din overlegenhed strengt i områder, hvor man ikke kan anfægtes. Det betyder at være fokuseret på, hvad du er virkelig god til.
 • Efterhånden som du bliver mere arrogant, vil du i sidste ende blive at tvinge dig selv til at leve op til din egen hype. Tænk på det som en tvungen selvstændig forbedring program.
 • Arrogance er bedst bruges sammen med sarkasme eller nogle ellers skæring bemærkning som ikke bestrider erklæringerne fra andre, men bruger ordspil at slå andre folks ord mod dem. Dette kan betyde, at du er nødt til at arbejde hårdt på at øge dit repertoire af Come-backs, vittig ordsprog og sarkastiske vitser.
 • Fast arrogance, når den anvendes korrekt, giver indtryk af din opfattede følelse af overlegenhed, rigdom og præstation uden at diskutere det. Det er ganske enkelt udstråler.
 • At være arrogant er forskellig fra pral dine præstationer eller materiel rigdom. Arrogante mennesker behøver ikke at udsende de almindelige resultater af livet.

Advarsler

 • Aldrig være arrogant med dem, som du virkelig værdi eller respekt. Formålet med at være arrogant er at "nedtone" eller tavshed dine kritikere eller dem, der er en lille smule mere tilfredse med sig selv, end de burde være. Det er også et middel til at holde en arbejdsplads i træl af dig, men det kan give bagslag, hvis arbejdspladsen er et almenvellets én eller fyldt med drømmere, lænestol socialister og die-hard kynikere.
 • Må ikke være for arrogant. Der er en fin linje mellem at være arrogant og en total idiot.
 • Hvis du hævder at være overlegen på et område, hvor du mangler de færdigheder eller ekspertise, vil din arrogance falde fra hinanden og miste sin virkning.
 • Du er kun forsøger at kravle op på ryggen af ​​dem, som du ikke har tillid til eller på anden måde ikke kan lide. Må ikke gøre det samme omkring familie, venner eller værdsatte arbejdskolleger.
 • Nogle mennesker kan ikke lide dig, og tror du er et show-off.