Wkadk

Hvordan at fastsætte en brudt venskab

Venskaber er bygget på tillid. Mangen en tillid deles mellem to 'gode' venner, og når at tilliden er blevet krænket, så forvent det venskab, der skal brydes. Det er vanskeligt, og til tider umuligt at genoprette en venskab, og det meste af tiden, vil det aldrig være den samme. Men hvis du arbejder på at forsøge at komme sammen og ordne ting, det kan vise sig at være en bedre situation.

Steps

Hvordan at fastsætte en brudt venskab. Tænk på den situation.
Hvordan at fastsætte en brudt venskab. Tænk på den situation.
 1. 1
  Tænk på den situation. Hvorfor er du kæmper? Dette er et vigtigt første skridt, din undskyldning vil virke meningsløst, hvis du ikke kan forklare, hvad du undskylde, og kan føre til at gøre bekæmpelsen værre.
 2. 2
  Tal med hende / ham. Fortæl dem, hvordan du føler dig om, hvad der skete. Fortæl dem, at du ønsker at være venner igen, og påpege nogle ting, som du går glip af dem. Hvis det er nødvendigt vise dine følelser ved gråd eller kramme.
  • Selv under de værste omstændigheder en ærlig ansigt til ansigt samtale kan være alle, der er nødvendig for at genetablere en obligation.
 3. 3
  Tage initiativet. Vær åben om at ville løse dit venskab. Venner bør ikke spille (sind) spil med hinanden. Hvis du virkelig elsker denne person og ønsker dem til at blive din ven, være åben om dine følelser over for dem.
  • Sig du er. Du er nødt til at betyde det dog, den person vil være i stand til at fortælle, hvis du bliver oprigtig eller ej. Det er det bedste ord til at bruge til at forklare dine følelser. Efterlad det som en besked på deres telefonsvarer, hvis de ikke har besvaret dine telefonopkald.
  • Selv hvis du anser dig selv et offer i kampen, er det vigtigt at undskylde. Det er sandsynligt, at din ven føler på samme måde, og høre dig sige undskyld, vil hjælpe lade dem vide det ikke kommer til at såre deres stolthed, hvis de sige undskyld til dig.
 4. 4
  Vær rolig og åben for, hvad din ven siger. Kom defensiv vil få din ven til at gøre det samme, hvilket vil gøre det svært for de to af jer til at arbejde ting ud.
 5. 5
  Opret en åben diskussion. Når det er muligt, og hvis den anden ven accepterer, så prøv at sidde ned til kaffe eller noget med dem og snakke tingene ud. Vent mindst tre dage til at gøre dette, fordi den person, sandsynligvis vil stadig blive forstyrret, hvis tidligere. Det er virkelig afhænger dog af, hvor intens kampen var. Når din ven taler, lyt. Være oprigtig i de ting, du har at sige. Din ven vil vide, hvis du bliver uoprigtig.
  • Tal stille og fra hjertet. Lad dem til at føle den smerte, du føler, og den ensomhed, du har udholdt siden bryde op af venskab.
  • Forklare, hvor meget du værdsætter og savner deres venskab, og at du gerne vil tale med dem personligt.
  • Knæk en joke. Venner elsker jokes. Vittigheder er sjovt. Livet skal være sjovt. Livet er ikke en hel masse uden din gode ven der. Når spændingen begynder at lette, og du får detaljer af vejen, lette stemningen. Vær dog forsigtig. Gør ikke en joke med henvisning til kampen.. nogensinde. Dette kan ses som krænkende, og som hvis du ikke tager den person alvorligt.
 6. 6
  Træd ind i deres sko. Prøv at læne sig tilbage og se et andet perspektiv udover din egen. Dette er en situation, hvor man har brug for at tænke kritisk. Det er ikke enkelt at prøve at forstå andre mennesker. Tænk over de seneste begivenheder, der har gået på i din vens liv. Prøv at forstå grunden til, at dit forhold kom til sådan en opvarmet niveau. En del af at få forståelse for en anden persons perspektiv kan indebære at tale med fælles venner eller familiemedlemmer af denne person. Vær dog forsigtig, fordi en fælles ven kan være farligt at tale med. De kan forsøge at manipulere situationen til deres egen fordel, eller ting, som du siger, kan uforvarende blive vredet, når de kommer tilbage til den ven, du kæmper med.
 7. 7
  Lær af hvad der skete. Aldrig fortryde det, fordi i livet, du lære og vokse sig stærkere fra fejl, du har lavet og problemer, du har gået igennem.
 8. 8
  Vis ham / hende, at du er ked af det. Dette går ud over den samtale, de to af jer har. Hvorvidt de vælger at tilgive dig, vise din ven, at du ikke ønsker at såre ham / hende, og at du virkelig fortryder, hvad du gjorde. Gå ud af din måde at sætte deres behov foran jeres indtil du føler, at tingene er i bedring.
 9. 9
  Gradvist reparere dit venskab. Begynder at tale til dem mere og mere, ikke går for det hele på én gang.

Tips

 • Prøv at være ærlig over for dig selv og din ven.
 • Være en god lytter, når de er færdige med det, de har sagt helt, reagere og give dine tanker.
 • Må ikke være overeager. Må ikke kalde din ven hver dag grædende om, hvordan du ønsker at ordne tingene, det gør man ser trængende vil brændstof flammen for din ven at fortsætte med at være gal.
 • Vær så rolig som muligt og ikke råbe ad dem.
 • Hvis de fortsætter med at såre dine følelser, eller viser dig ingen respekt, gå væk. Altid huske, hvis de ikke vil have dig, behøver du ikke har brug for dem. Der er altid en anden person derude behøver en god ven. Også, aldrig sige dit undskyld igen og igen. Der er altid en grænse.
 • Må ikke tale om kampen til tredjemand, medmindre du beder om hjælp til at reparere venskab. Må ikke sladder om din ven i mellem den tid, du kæmper og undskylder.
 • Handlinger taler højere derefter ord. Bare ikke sige undskyld, viser i dine handlinger, at du er ked af det og ønsker dit venskab tilbage.
 • Et ansigt-til-ansigt samtale med den person er mere tilbøjelige til at få deres opmærksomhed.
 • Fortæl dem, hvordan sand dit venskab er, og hvor meget det betyder for dig.
 • Når du møder, knus, og sige "Jeg er ked af". Vær ærlig, og undskylder for din tankeløshed. Fortæl dem, hvor meget dit venskab betød, og at du håber, du kan få det tilbage.
 • Det er okay at græde og vise følelser, det viser du pleje.
 • Klart forklare de spørgsmål for dem.
 • Må ikke påpege, hvad de gjorde forkert.
 • Foreslå et kompromis for hvad der skete.

Advarsler

 • Tro ikke, at fordi de ikke ønsker at gøre op nu, vil de aldrig ønsker at gøre op. Giv dem lidt tid!
 • Sørg for at du ikke vil eksplodere, når de siger noget, der kan friste dig til at få meget vred. Hvis du begynder at råbe på dem, kan du muligvis mister chancen for nogensinde at blive venner med dem igen.
 • Må ikke ligge omkring dem, hvis de ikke accepterer din undskyldning. Hvis de er ligeglade, de ikke er gode nok til at være din ven. Få nogle nye venner, bare slappe af.
 • Sørg for at du ikke er stadig vred på denne person.
 • Må ikke at forsøge at påvirke dem til at føle sig som om de ikke er ønskede.
 • Lad ikke gentagne beskeder på deres maskiner. Efterlad to eller tre, men ikke en hundrede. Det vil gøre dem tror, ​​at du er for klæbende, og de vil ikke ønsker at være omkring dig.