Wkadk

Hvordan bliver bedre venner

Du har måske en stor gruppe af venner. Måske er du ikke så tæt som du gerne vil. Her er nogle tips til at styrke din venskab, der kan praktiseres alene eller som en gruppe indsats.

Steps

Hvordan bliver bedre venner. Lav en bedste ven en ven for evigt scrapbog.
Hvordan bliver bedre venner. Lav en bedste ven en ven for evigt scrapbog.
 1. 1
  Lav en bedste ven en ven for evigt scrapbog. Medtag fotos og øjeblikke af sjove ting du har gjort sammen. Tilføj billet stumper, kvitteringer eller noget, der minder dig om gode tider sammen. Pass og dele bogen rundt, så alle kan redigere det.
 2. 2
  Arranger ofte, men ikke så ofte du bliver syge af hinanden eller det tilføjer stress til din familie eller skole liv.
 3. 3
  Plan begivenheder sammen, der er unikke for koncernen. Arranger at gå på en længere dagstur, kan du besøge en festival, en koncert eller noget, der skaber en obligation. Går til film eller andre lokale aktiviteter er også stor.
 4. 4
  Lyt. Nøglen til enhver venskab er at lytte. Lad dine venner til at snakke og ikke dømme eller kritisere.
 5. 5
  Accepter du har forskelle, og der vil være meningsforskelle. Det er ikke sjovt at være venner med kloner alligevel. Sætter pris på, hvad der gør hver enkelt af jer unik.
 6. 6
  Vide, hvornår man er enige om at være uenige. Du vil ikke altid enige, og ingen mængde af kampene kan ændre en persons sind.
 7. 7
  Dulme sårede følelser med det samme. Lad ikke uenigheder længe. Prøv ikke at gå i seng vred.
 8. 8
  Forkæl dine venner, som du gerne vil behandles.
 9. 9
  Taler om nogen bag deres ryg til en anden ven i din gruppe vil gøre dem føler sig truet, isolerede og ganged op på. Gør det ikke.
 10. 10
  Sætter pris på dine venner og forsøge at komplimentere dem ofte. Lyv ikke, men ser for positive og lad dem vide. Alle elsker et klap på ryggen.
 11. 11
  Anerkend dem, når de har gjort noget godt. Giv dem den opmærksomhed, de fortjener.
 12. 12
  Undgå jalousi og dårlig opførsel, det bringer i mennesker. Vær opmærksom på dine følelser og ikke sabotere dit venskab. Anerkend dine følelser og forstå de er mennesker. Bekende dem og tale om dem bringer dig tættere på.
 13. 13
  Tale om gode ting samt dårlige. Få at vide de gode sider og dårlige sider af mennesker. En rigtig ven, vil vide, hvornår din urimelig, ringe til dig på det, elsker dig og stadig være din ven uden fodslag.
 14. 14
  Tillad andre mennesker til at indtaste din vennekreds. Ingen kan overleve i et vakuum. Du kan ikke tvinge det, og du kan ikke tvinge folk til at ignorere andre mennesker, der er interessant for dem eller bringe nyt perspektiv. Det gør dem en bedre ven i det lange løb.
 15. 15
  Jalousi kan være en stor belastning for et venskab. Anerkend det og undgå det. Sætter pris på de vil have interesse ud over din gruppe af venner. Husk at de er individer og har brug for tid væk for at udforske og lære. Hvad de bringer tilbage fra det kan styrke dit venskab som du vokser som mennesker.
 16. 16
  Forstå, at selv de virkelig gode, kan opleve tidspunkter, hvor du ikke bruger meget tid eller tale med hinanden ofte. Det er ikke, hvad du gør, når du er fra hinanden, det er hvad du gør, når du er sammen.
 17. 17
  Respektere hinandens privatliv. Antag, at alle delte oplysninger skal holdes privat. Du bør aldrig være forpligtet til staten, "fortælle ikke nogen", "holde dette mellem os." Friends bør påtage sig fortrolighed, indtil teller deler det offentligt.
 18. 18
  Tilbring tid fra hinanden. Tvinger jer på hinanden, kan få dig til at blive syge på hinanden. Alene tid er ikke en dårlig ting. Du behøver ikke at være forbundet ved hoften at blive bedre venner.
 19. 19
  Undskylder når du er forkert. Vær tilgivende og aldrig holde fortidens fejltagelser mod hinanden.

Tips

 • Hvis der nogensinde en kamp, ​​ikke være den uhøflige en eller aggressor, vil det gøre kampene ikke sidste overhovedet
 • Aldrig sladder om dine venner eller fortælle deres hemmeligheder bag deres ryg
 • Altid lytte. Folk ved, at de kan regne med dig, når du lytter. Dette vil gøre et godt venskab!
 • Må ikke være for klæbende. Forholdet kan blive akavet for jer begge.
 • Brug sms'e til at holde kontakten, hvis du er altid travlt.
 • Vær dig selv. Må ikke bekymre dig om, hvad andre mennesker synes om dig, og hvad du kan lide. Folk vil gerne den virkelige dig mere end nogen anden.
 • Prøv at bevare roen, når du er uenig.
 • Jo mere du ser dine venner ud side skole, jo tættere bliver du
 • Brug sms'e, hvis du altid travlt.

Advarsler

 • Må ikke over gøre det med jeres forhold, så prøv at give dem noget plads.