Wkadk

Hvordan man kan stoppe rygter


Videnskabelig forskning tyder på, at det gamle ordsprog - "Du skal ikke hædre et rygte med et svar" - er dårlig rådgivning. Den måde rygter blev håndteret i de seneste europæiske valg synes at bakke op denne nye perspektiv. Så hvis du kan ikke ignorere de rygter, hvad er du formodes at gøre?

Steps

Hvordan man kan stoppe rygter. Aldrig sige "nej kommentere".
Hvordan man kan stoppe rygter. Aldrig sige "nej kommentere".
 1. 1
  Aldrig sige "nej kommentere". Rygter trives i miljøer med usikkerhed, og en tvetydig erklæring kun brændstof til ilden. Må ikke spille dum, eller lade som om du ikke ved hvad folk antyde. Også blive defensive, vil deprimeret, eller irriteret validere rygte i de fleste folks bevidsthed.
 2. 2
  Må ikke forveksle tage et standpunkt for integritet med "at være defensiv. Da tavshed ikke altid er så gylden, er det godt at have nogle ting, du kan være parat til at sige: "Jeg tror ikke, det er rigtigt." eller "Dette synes at være en ubegrundet (eller ond) rygte. Sådanne ting kan gøre en masse skade." Se dem i øjnene, når du siger det.
 3. 3
  Bestemme, hvad låner troværdighed til rygtet, og stoppe det. Folk er mere tilbøjelige til at fortælle rygter, der er plausible, og at hængslet på eksistensen af ​​suggestive beviser. For eksempel vil et rygte om en arbejdsplads affære tage fra, hvis de to mennesker, der er involveret på kontoret, eller sidde sammen hver dag til frokost. Når du bestemme, hvad der fodre det rygte, tage skridt til at fjerne det, hvis du kan. Må ikke gider at tænke "Nå de bør ikke antage, at" eller "Jeg skulle være i stand til at gøre hvad jeg vil uden dem at tænke sådan og sådan." Pointen er, at de gør, og så længe du fortsætter adfærd, vil det rygte fortsætte med at sprede sig.
 4. 4
  Hvis du har troværdige beviser for det modsatte, stat ", der simpelthen ikke kan være sandt, fordi...." og holde det simpelt.
 5. 5
  Broadcast rygtet. Ja, det er rigtigt. Verbalize eller sende det rygte på en fremtrædende måde. Ved at anerkende det rygte, du tager væk nogle af sit momentum. Rygter spredes som en løbeild, fordi de mennesker, der spreder dem gøre det for at opnå social status, og det afhænger af dem, der har "inside scoop." Hvis du rundsender deres "intern viden", så vil de ikke have nogen motivation til at sprede rygtet. Alle vil allerede kender!
 6. 6
  Adresse rygtet-mongering omfattende. Forklar hvorfor rygtet eksisterer, og hvem der nyder godt af det. Derefter oprette en ny sandhed. Rygte specialister kalder det "stjæle torden", og hvis det gøres tidligt nok, kan det stoppe et rygte i dens spor. Den ideelle situation er at indføre en ny, rygte-værdig stykke information, som folk vil sladder over, men som du har en masse mere kontrol over. Lad os tage eksemplet med en berømthed, der har rygter flyver rundt om en affære, en måde, de kan "stjæle torden" er ved at følge alle trinene ovenfor, derefter følge op med forslag om, at berømthed par forsøger at undfange et barn.
 7. 7
  Hvis du arbejder ud af, hvem har startet det rygte er det bedst at undgå en barsk konfrontation med dem. Hvis de har baseret det på noget, du fortalte dem og blæses ud af proportioner, så skal du undgå at tale med dem om private forhold, i fremtiden, men forbliver civile med dem, da konflikt med dem, vil få rygtet at sprede sig yderligere.

Tips

 • Prøv at handle som det ikke generer dig, og hvis det gør ikke viser, at det gør. Hold dit hoved højt op.
 • Har en god ven at snakke med og prøve og komme op med en plan for at sikre, at det handler ikke om dig.

hey folk vl aldrig stoppe toking abt u eller det være sig any1 så dont gider urself meget... bare br sand til urself,... det vl bringe fred indeni u!

 • Prøv at komme op med en anden rygte, men ikke en, der vil genere folk, gør ligesom, "Paris Hilton kommer til skole", eller at en hit show bliver aflyst.
 • Hvis det var dig, der startede rygtet i første omgang, skal du ikke benægte det. I stedet for at reagere på, hvad andre vil tænke på dig, indrømmer, hvad du gjorde forkert ude af karakter.
 • Prøv at ignorere baggrundsstøj af folks kommentarer om dig.

Advarsler

 • Må ikke have det sjovt at sprede din rygte, vil det give bagslag på dig og begynde et andet rygte.
 • Spild ikke tid på at forsøge at opspore, som startede eller sprede rygter. Det er nyttesløst og ineffektivt.