Wkadk

Hvordan skal man behandle med en bagholdsangreb ven

Når du er klar til en ven har talt om dig i negative og skadelige måder bag din ryg, hvad skal du så gøre? Efter det første chok ved følelse af forræderi aftager, er det vigtigt at redde, hvad du kan og reparere dine egne følelser. Følg disse par skridt til at få en god ven til at stoppe bagholdsangreb.

Steps

Hvordan skal man behandle med en bagholdsangreb ven. Spørg din ven, hvis du kan have en vigtig, rolig chat sammen.
Hvordan skal man behandle med en bagholdsangreb ven. Spørg din ven, hvis du kan have en vigtig, rolig chat sammen.
 1. 1
  Spørg din ven, hvis du kan have en vigtig, rolig chat sammen. Fortæl din ven, at du har hørt negative rygter om dig, at var tilsyneladende stammer fra din ven, og at du forsøger at rydde op på tingene så hurtigt og omhyggeligt som muligt.
 2. 2
  Afklar din position. Hvis de ting sagt kun kendt af denne ven, gøre dette klart, når bringe det op. Der er ikke megen mening i slinger i valsen, når det er klart tilfældet. Men siger det venligt og med takt.
 3. 3
  Tal roligt. Råben og få over-emotionelle normalt ikke hjælpe på situationen. Tal i en rolig stemme.
 4. 4
  Opsøge din vens side af historien, før du foretager antagelser om, hvad der er sket. Brug åbne spørgsmål for at fremme diskussion og undgå at spørge specifikke dem eller grille din ven. Bare spørge, hvad der skete. Lyt opmærksomt og ophold sympatisk.
  • Spørg din ven, hvordan han eller hun følte om, hvad de sagde eller gjorde.
  • Undgå at afbryde. Der kan være en fristelse til at korrigere ting, de siger, men ikke, bare lytte efter nu.
  • Altid tale med din ven væk fra andre mennesker. Du kan ikke have en alvorlig samtale om dit forhold problemer, når andre mennesker er omkring.
  • Hvis din ven ikke vil svare eller undviger problemet, fortsætter forsigtigt, men ikke skubbe. Det er vigtigt at undgå bortfald i en rant eller en vred tirade mod din ven, da dette kun vil få ham eller hende til at trække sig yderligere. At blive fanget gør noget negativt til en ven er ud pinligt, det er ydmygende, og de fleste mennesker ved, det er et spørgsmål om brudte tillid. Du arbejder med skrøbelighed og skam, så tager det omhyggeligt. Hvis din ven fortsætter med at ignorere dig, ikke vare ved nu. Sig, at du vil vende tilbage til dem, når de har haft tid til at reflektere over det. Forlade tid til blot at køle og reserve snak til en anden gang.
 5. 5
  Fortæl din side af historien næste. Hold en rolig og stabil stemme og bruge ord, der udtrykker dine følelser. Undgå at udtalelser, der er beskyldninger. Du skal blot forklare, hvordan deres handlinger har gjort du føler. Være så godt som muligt, men ikke lyder desperat, anklagende eller vred. Hold dig til de kendte fakta, og forordet noget du er i tvivl om med kommentarer såsom "Jeg ved ikke, om det er sandt, men X sagde...", etc. til vise, at du stadig forsøger at få mening ud af det ukendte, snarere end at antage noget.
  • Må ikke nævne den person, der fortalte dig. Hvis de nævner navne, tage din cue derfra.
 6. 6
  Husk på, at folk, der er mere fjernet fra dig end din ven kan have en økse til at slibe eller bare gerne skabe problemer. Det er vigtigt at holde et åbent sind, før lanceringen i beskylder din ven for at lade dig ned og spreder rygter om dig. Overvej, hvad du ved om de mennesker, der har fodret de historier tilbage til dig, og hvad deres dagsorden kunne være. Overvej også, hvorfor du mener din ven kunne have sagt noget, hun eller han ikke skulle have - måske noget gled ud uden mening, måske en fejlagtig tro på, at en anden vidste noget forårsagede din ven til at uddybe eller måske din ven var intetanende om virkelige hensigter på den person, han eller hun talte med. Mens din vens grunde ikke er undskyldninger for deres egen adfærd, som de har kontrol, er de vigtige aspekter for dig at overveje, når du arbejder ud af, hvordan du føler om venskab fra nu.
 7. 7
  Spørg din ven, hvis du har gjort noget for at bringe på denne anfald af bagholdsangreb. Det er vigtigt at vide, om du har en eller anden måde (selvom logikken bag din vens tankegang er ulogisk, ulige eller forkert) har bidraget til denne tingenes tilstand. De tror måske, at du har såret dem på anden måde, og at dette er en måde at "komme tilbage" på dig for noget, du har sagt eller gjort. Måske har der været en misforståelse. På dette punkt er det vigtigt at afklare muligheden for, at din ven ser tingene i dette lys.
  • Hvis du har gjort noget for at såre din ven, undskyld. Selv hvis du gjorde noget forkert objektivt undskylde for at reagere med vrede eller blot for lige, hvad der skete. Sige noget lignende:. "Jeg er ked af, hvis jeg såre dig på nogen måde Det betyder ikke noget, hvis skyld det er, jeg undskylder for eventuelle sårede følelser kan have forårsaget i vores venskab, og jeg er ked af, at det er sket Lad os.. begge forsøger at sætte dette til side og være venner igen. "
  • Kender forskellen mellem at bruge "at blive såret" af dig som en undskyldning, og ægte følelser for at blive såret. Dette er kun noget, man kan dømme ud fra de omstændigheder, på det tidspunkt, men det bør være temmelig klart for dig. For eksempel backstabbed en ven, der siger, hun dig, fordi du skyldte hende penge, og hun var bange for ikke at kunne betale sin husleje gør et bjerg ud af et muldvarpeskud, mens en ven, der siger, at hun backstabbed dig, fordi du stjal hendes kæreste kan have en vis berettigelse i at føle smerte (afhængig af konteksten).
 8. 8
  Fortæl din ven, at du mener, at venskab er stærkere end rygter og sladder, og at du er helt villig til at arbejde igennem, hvad der er sket for at genoprette tilliden til dit venskab og komme videre fra denne episode.
  • Spørg din ven, hvad han eller hun har brug for fra dig. Dette kan variere, afhængigt af situationen (nemlig om det opstod som et resultat af misundelse, en misforståelse, vrede osv.).
  • Forklar din ven, hvad du har brug for fra din ven nu. Brug "I-meddelelsen" formel: Jeg føler _____ når du _______ og jeg har brug for dig at _______.
  • Vær klar til at møde begge behov. Dette er, hvor opløsningen begynder. Du begynder at forstå hinanden og situationen. Som du kan høre lignende behov fra hinanden, forskellene sat til side, og du er i stand til at arbejde tingene igennem. Brainstorm sammen et par, eller så mange, ideer om, hvordan din situation kan løses. Prøv dine sværeste at møde både behov. Der kan være plads til forhandling og / eller kompromis. Vær klar til at opgive en del af dine behov til gengæld for at gøre jer begge glade.
  • Fortæl din ven hvordan du føler om afgørelsen og bede ham eller hende, hvis de er tilfredse med det så godt.
  • Være fleksibel. Måske har du nødt til at acceptere, at din ven gjorde noget meget dumt, men har lært en solid lektion og vil ikke gøre det igen. Staying mål giver dig mulighed for at acceptere den smerte og komme videre.
 9. 9
  Langsomt opbygge tilbage tillid til. Lad ikke disse sår bo for evigt og blokere muligheden for at dele hemmeligheder eller være åbne og ærlige over for en anden person. Livet bringer os trialing øjeblikke, hvor tillid bliver brudt, men midlertidigt eller nemt. Den måde, hvorpå vi reagerer på denne tillidsbrud, siger meget om vores egen karakter samt om den anden person. Jo mere modstandsdygtige vi er, jo mere sandsynligt, at vi skal være barmhjertige og give en person, vi bekymrer os om endnu en chance, braklægning harme som en undskyldning for at holde fast i at blive såret os. Prøv en gang mere og give din ven en chance, især i betragtning af de grænser, du har angivet sammen fra det foregående trin.
  • Vær villig til at. Slip enhver vrede og forsøge at fokusere på de gode ting ved din ven. Han eller hun vil komme rundt.
  • Tale over eventuelle yderligere uoverensstemmelser og andre forhindringer. Gør dette til en klar nødvendighed venskab går fremad, for at forhindre enhver reel eller opfattet gør ondt fra betændt. Mere åbenhed bør være nøglen til din fremtid sammen.
 10. 10
  Beslut hvad du skal gøre, hvis din ven ikke er villig til at nogensinde diskutere eller overvinde manglende dømmekraft, og hvor du føler, at venskab er ikke længere er levedygtig på grund af et brud på tillid eller uoprettelige forskelle. Måske er det ikke første gang, det er sket, eller måske din ven allerede bevæger sig på fra dit venskab, og dette var en billig skud måde at briste det. I sådanne tilfælde beskytte dig selv og gå i skader kontrol.
  • Stick med "Jeg udsagnet" metoden og fortæl din tidligere ven hvordan du føler. Forklar, hvorfor du ikke længere føler sig i stand til at forblive venner (tillidsbrud, et tab af ærlighed, outgrowing hinanden osv.)
  • Indse, at mens der er sket var illoyalt, kan du ikke bære skylden for, hvad der skete, eller bruge det som en grund til at mistillid andre mennesker fra dette punkt. Din tidligere ven valgte at gøre, hvad han eller hun gjorde og motivering og konsekvenser hvile helt med dem.
  • Tal med en anden du har tillid til, måske en forælder, en ægtefælle, en anden ven eller endda en rådgiver. Tal om, hvad der skete med nogen neutral, hvem der kan berolige dig, at din smerte er reel, men at du også vil overvinde hvad der er sket. Det er blot vigtigt at have en skulder at læne på på et sådant tidspunkt.
  • Undgå søger. Tanker om hævn kan flit ind og ud, men aldrig handle på dem. Revenge er altopslugende og har en tendens til at forårsage den, der optræder som hævn for at nedlade sig til niveauet for den person, de er vred. Tilgiv, lære og komme videre.

Tips

 • Vær ærlig. Må ikke pynte hvad du har overhørt eller fået at vide.
 • Ophold art. Dette er din ven, i det mindste op til dette punkt.
 • Undgå at spørge dem noget via e-mail eller SMS. Det er noget, der skal gøres ansigt til ansigt alene. Desuden er det sværere at ignorere eller gøre ting op, når du er begge til stede sammen.
 • Giv det tid. Time løser mange mange ting og tiden læger sårede følelser.
 • Prøv at lyde forståelse, når du taler.
 • Benægtelse fra din ven kan undermineres gennem en undskyldning fra dig, uanset om det er berettiget. For eksempel, hvis din ven siger noget lignende: ", jeg er ikke vred på dig hvorfor er du forsøger at starte den slags?", Bare undskylde for over stregen, eller for at skubbe dem for hårdt. Du kommer sandsynligvis ikke vil, men det hjælper dem til at se, at du er ægte, og at du ønsker at lappe tingene.

Advarsler

 • Må ikke tale med dem foran dine andre venner.
 • Nogle venskaber kommet til en ende på forskellige stadier i vores liv, af forskellige årsager. Og en kujonagtig vej ud af et venskab indebærer ofte sprede sladder eller rygter om nogen engang betragtet som en god ven. Det er lavt, men føler medlidenhed med en person, der vil ud af et venskab i sådan en smålig og nedgørende måde.
 • Hvis du bliver venner, ikke nogensinde bringe det op igen.