Wkadk

Sådan vært en kammerat (teenage-piger)

Er du en teenager pige, der ønsker at have nogle sjove med vennerne? Prøv at være vært for en sleepover. Sleepovers er stor for piger, kan De slappe af, hænge ud, rodet rundt og have det sjovt. Dog ingen pige har det sjovt på en kammerat, da de har en dårlig værtinde. At lære at være vært for en sleepover korrekt kan garantere alle har en fantastisk tid. Følg disse trin for at finde ud af, hvordan du kan være vært den ultimative sleepover.

Steps

Sådan vært en kammerat (teenage-piger). Rense dit hus, før sleepover begynder.
Sådan vært en kammerat (teenage-piger). Rense dit hus, før sleepover begynder.

Forberedelse til sleepover

 1. 1
  Udsend invitationer mindst en uge i forvejen. Dette vil sikre dine gæster, at de ikke bør planlægge noget andet den dag (e) af sleepover. Sørg for, at invitationer omfatter når partiet vil være, hvor, hvad tid de har brug for at blive samlet op, og genstande, de har brug for at bringe. Også være sikker på at medtage den tid festen starter, og hvor mange andre vil være der. Du ønsker måske at forklare, hvad temaet er, hvis der er én eller i anledning af sleepover. Opkald, tekst dem, e-maile dem, eller bede dem personligt. Minde dem om at bringe en sovepose, pude, etc. Begræns mængden af ​​piger du inviterer, hvis du ikke ønsker at tingene bliver skør.
 2. 2
  Rense dit hus, før sleepover begynder. På den måde behøver du ikke at være flov over, hvor sjusket dit hus er og rene huse gør et bedre miljø for sleepovers. Få dit hus klar til dine gæster. Sørg for, at badeværelserne er ren, som din gæst vil bruge dem. Forbered din plads til sleepover også.
 3. 3
  Få dine aktiviteter og forsyninger klar. Holde en flok teenagepiger travlt er en masse arbejde, og du får brug for forsyninger. Sørg for at du har alt hvad du behøver for aktiviteter. Anbefalede poster omfatter neglelak, makeup, en iPod, et tv med dvd-afspiller og teenage film. Vær sikker på at have masser af mad og drikkevarer, der passer ind i dit måltid planer for middag og morgenmad.
 4. 4
  Hvis det ønskes, dekorere dit hus. Hvis din slummer part er tema, overveje at dekorere den plads du skal sove i.
  • Dæk vinduerne med sort slagter papir. Hæng funklende lys tråde rundt omkring området part. Scatter oppustede balloner, der er dine yndlingsfarver over hele gulvet.
  • Pynt gamle gardiner med filt og stof maling. Hæng dem op rundt i lokalet.

Vært for sleepover

 1. 1
  Inviter din gæst (er) i, når de ankommer. Vis hende / dem, hvor til at hænge frakker (hvis hun / de har en), og stash hendes / deres ejendele. Hvis du har en regel om sko, nu er det tid til at fortælle hende / dem. Også informere dem om nogen kæledyr, du har. Gør dem til at føle sig velkommen, og tilbyde hende / dem en drink. Find noget, hun kan gøre, indtil de andre gæster ankommer. De fleste piger tale med gæster, der allerede er der. Vent alle forventes at komme shows op før flytning.
 2. 2
  Vælg en aktivitet at gøre. Der er utallige ting, du kan gøre på en kammerat. Her er nogle ting, du kan gøre. Vær fleksibel, når du vælger, hvad de skal gøre, og prøv at vælge noget alle ønsker at gøre.
  • Manicure. Spille nogle af din yndlingsmusik, komme ud af neglelak, og male hinandens negle.
  • Udgør en særlig dag. Hvis du ønsker at maksimere det sjove, og du ønsker et tema til din fest, bare gøre en særlig dag. F.eks. Belly floppe Pizza Day. En dag, hvor alle spiser pizza og mave flops på falske pizzaer.
  • Makeovers. Kom ud alle dine makeup, og se, der ønsker en makeover. Tag billeder af alle de forskellige makeup stilarter, du bruger. I slutningen, vælge den, der ser bedst ud. Eller endda gøre blinde makeovers.
  • Lav din egen film. Få et kamera og filme dine venner. Eller endda gøre en cool musik video.
  • Sove udenfor. Hvis du er træt af altid at sove i en sovepose indeni, bare sætte teltet op i din baghave og har en camping sleepover.
  • Spil Master Chef. Få nogle fødevarer elementer og gøre en mini mysterium kasse udfordring med dine venner. Dømme dem, og derefter nyde en lækker måltid.
  • Tal om drenge. En sleepover er en af ​​de eneste gange piger kan tale om drengene, de kan lide. Husk at holde hemmeligheder. Ingen ønsker en af ​​deres hemmeligheder ud!
  • Har en sjov konkurrence. Efter 22:00. Fortæl alle at stoppe med at spise mad, som vil holde dig op som koffeinholdige drikke og sukkerholdige fødevarer. Den første person, der sover, får en sjov fra de andre gæster. Sørg for at dine gæster er endda gerne, to lys sveller og to tunge sveller. Sørg også for at alle er fint med denne konkurrence.
  • Bestanden op på junk food, og lækkerier. Koffeinholdige drikke og sukkerholdige fødevarer er gode til opholder sig op hele natten. God snack fødevarer omfatter popcorn, saltkringler, cookies, chips, klæbende bærer, chokolade, etc. Spørg dine venner på forhånd, hvis de har nogen fødevareallergi. Hvis dine forældre har problemer (penge klogt), så spørg dine venner til at bringe lidt noget som et par chokoladebarer eller cookies, så dine forældre ikke behøver at bruge alle deres penge på junk food. hvis det er noget om to måneder væk trække nogle ekstra vægt omkring huset for måske et par pounds.
  • Se film. Du kan leje dem, eller du kan vælge nogle fra dit hjem samling. Hvad er en kammerat uden en film eller to? Chick flicks som "Angus, Thongs & Fuld Frontal snogging", "Sydney White" eller "Easy A" er altid godt, såvel som romantiske komedier. Men hvis dine venner og du ikke er virkelig i de girly film, og er mere til thrillers eller horror-film, det er også godt. Pick film som "The Grudge" og "Når en Stranger Calls". Bare sørg for, at alle der er behageligt kiggeri uanset film, du vælger, og ingen får alt for bange! Hvis du ønsker, så spørg omkring før sleepover for at se, hvis nogen ønsker at se en bestemt film. Prøv at holde med PG eller PG-13 film, som de fleste forældre ikke kan lide det, når deres børn se R ratede film på grund upassende indhold.
  • Planlæg nogle sjove slummer partyspil og aktiviteter:
   • "Vælg et spørgsmål": Alle skriver ned et par spørgsmål som "Hvem vil være den første til at blive gift?". Så alle besvarer dem på en notesblok.
   • Play "Vil du hellere": Stil spørgsmål til hinanden, ligesom, "" So barnlig, men sjovt på samme tid, fordi du er nødt til at besvare.
   • Spil sandhed eller tør.
   • Spille charades eller Sardiner eller Play mennesket jagt, som er store gruppe spil.
   • Spil Murder i mørke eller Ghost på kirkegården.
   • Brætspil og kortspil er en anden mulighed. Bede folk om at bringe deres favoritter.
   • Spil lommelygte tag i dit nabolag. Sørg en forælder er opmærksom på, at du er ude at løbe rundt og være sikker på at være stille, så du ikke forstyrrer naboerne!
   • Spil rådgive spil. Dette omfatter Wii, PlayStation og Xbox-spil. Hvis du ikke har nok fjernbetjeninger, skiftes. Husk, at ingen føler sig udenfor.
  • Fortælle. Make up spøgelseshistorier eller læse dem fra en bog.
  • Køb en almindelig pudebetræk og nogle permanente markører og få dig og dine venner underskrive den og doodle på det.
  • Har din computer klar! Du naturligvis har en computer, hvis du læser denne artikel, så vær sikker på, at dine venner vil ønsker at gå på det at opdatere deres Facebook-status, se på billeder af varmt berømtheder, eller noget andet.
  • Danse til musik, forudsat dine gæster vil. Hvis du har en iPod eller mp3-afspiller, lave en slummer fest play-liste med alle dine yndlingssange. Hvis du har et stereoanlæg, bede alle om at medbringe deres yndlings-CD'er, så du kan afspille dem under sleepover. En anden mulighed er simpelthen at tænde en radiostation, som du elsker alle.
  • Prank opkald. Prank opkald er sjovt, bare sørg for at du ikke prank kalde folk efter 10 pm. Må ikke prank call fremmede eller virksomheder. Venner er som regel okay at prank opkald. Aldrig prank ringe til en person, der ikke kan tage en joke.
  • Læs de nyeste teenage magasiner. For teenage-piger, som regel betyder sladder blade. Gå købe nogle eller har dem, du allerede har ud og klar til at blive læst af dine venner. Må ikke bringe ud dem, der er mere end et år gamle, fordi så nyheder i dem vil være gammel.
  • Tag billeder. Hvis du piger har sociale netværkssider som Facebook, kan du sende og dele billeder bagefter.
  • Lege gemmeleg udenfor, når det bliver mørkt. Front-eller baghave, men bare huske at være stille.
  • Har et modeshow i alle dine sødeste trends. Hvis nogen ikke er meget trendy / gør ikke 't have pænt tøj, har nogle på hånden.
 3. 3
  Tag en pause for at gøre aktiviteter og spiser aftensmad. Pizza er en populær middag for teenage sleepovers, men noget mad vil gøre.
  • Sørg for at du har en ordentlig middag, så ingen får den grumps senere kunne det virkelig være en skam, hvis det tog en masse tid til at organisere det.
 4. 4
  Vær forberedt på sengen tid. Generelt vil pigerne ophold indtil omkring 02:00 Sørg for at alle dine gæster har et sted at sove. Undgå at holde søvnige piger vågen. Må ikke prank dem i deres søvn, medmindre de er godkendt, kan du gøre det.

Om morgenen af ​​et multi-dages sleepover, og dagen

 1. 1
  Sørg alle får morgenmad. Pandekager er populære, men hvis du ikke ved hvordan man laver dem, eller dine forældre er der ikke at gøre det, holde med korn.
 2. 2
  Fortsæt med sjove aktiviteter. Ser film i morgen kan ikke anbefales, men du stadig kan. Se film hovedsagelig i eftermiddag, aften og nat.
 3. 3
  Forbered middag for gæsterne. Bestil eller forberede med dine forældre.

Om morgenen gæsterne forlader

 1. 1
  Sørg alle får morgenmad.
 2. 2
  Fortsæt med flere sjove aktiviteter, eller hænge ud, hygge og snakke.
 3. 3
  Tak gæsterne til at komme, når de forlader, som du sætter pris på det, og hænge ud med dem.

Tips

 • Sikre, at alle har nok at spise og drikke.
 • Nyd din vidunderlige sleepover!
 • Hvis folk får hjemve forsøger at berolige dem, at de vil være okay!
 • Sørg altid for at invitere de mennesker, dine forældre billiger og du ved vil respektere dit hus og personlige ejendele.
 • Undgå at tale om en kammerat i skolen foran andre piger, fordi de måske få deres følelser såret.
 • Sørg for, at alle har en sovepose og alt, hvad de har brug for.
 • Få dig i godt humør, før folk begynder at ankommer. Lad ikke små ting ked af dig og ødelægge dit humør og din aften.
 • Sørg for at du altid invitere venner, der kan lide eller i det mindste respektere hinanden, aldrig invitere venner, der hader hinanden - det ville betyde kaos.
 • Det er bedre at have en kammerat i weekenden eller på skoleferierne, så du ikke behøver at haste til skole dagen efter.
 • Sørg for at have børn omkring samme alder niveau. Du ønsker ikke en 13-årig og en 18-årig!
 • Undgå drama eller kat slagsmål. Det kan ødelægge nogens aften!
 • Før ankomst, tænde musik og dekorere huset
 • Sørg alle på sleepover er inkluderet i alt, undgå ulige antal mennesker.
 • Sluk lyset, når folk begynder at prøve at gå på vågeblus. Folk vil begynde at glide ud til at sove, når lysene er ude alligevel.
 • Hvis du forsøger at trække en all-nighter, ser ikke på det tidspunkt, da det vil synes at gøre tid flytte langsommere. Prøv at se film eller spille spil. Få de seneste sladder.
 • Vær stille sent om natten. Chancerne er, vil dine forældre ikke lade du har en anden kammerat, da de ikke kunne få til at sove i løbet af den sidste. Men du behøver ikke fortælle gæster også være stille for mange gange, eller i en gennemsnitlig måde får dem til at måske ønsker at gå hjem. (Du vil måske fortælle pigerne, at dine forældre er nødt til at arbejde om morgenen)
 • Hvis nogle mennesker er trætte lade dem gå på vågeblus, fordi hvis du prank dem, vil de ikke ønsker at sove igen, fordi de ikke vil have en god nat søvn!
 • Vær forberedt på en midnat køleskab / pantry raid! Derfor gå købe mad fra købmand dagen før sleepover for at bestanden op på fødevarer, fortrinsvis, chips og cookies.
 • Vente til efter middag for at redegøre for sovende planen.
 • Hvis soveværelset er helt små, og dine forældre vil ikke have dig i stuen, købe eller leje et telt og lejr i din baghave (så længe vejret er godt). Det er mere privat alligevel, og du kan holde op senere uden at genere dine forældre.
 • Sørg for, at ingen små brødre eller søstre bryde ind på dig!

Advarsler

 • Alle hemmeligheder fortalt på sleepover skal bo på sleepover.
 • Aldrig nogensinde fornærme din gæst. Selv hvis dine forældre gjorde du inviterer en gæst, er det aldrig i orden at gøre dem føle sig dårligt.
 • Må ikke være for bossy som vært! Ja, det er dit hus, men lad folk har en lidt sjov uden din tilladelse, sleepovers formodes at være sjovt og gratis.
 • Undgå at fortælle spøgelseshistorier eller ser horror-film lige før du går i seng (medmindre du alle virkelig elsker at blive bange). Hvis du ønsker at mindske frygten for filmen, se en komedie bagefter. Også respektere, at nogle piger kan bare ikke lide horror film og spøgelseshistorier.
 • Aktiviteterne bør omfatte alle. Piger vil blive ked af, hvis de er udeladt og slagsmål kan ske.
 • Sørge for alle ved, hvor badeværelset er, og fastsat en lommelygte, hvis nødvendigt.
 • Hold et kamera ved hånden.
 • Sørg for, at aktiviteten er noget alle gerne vil gøre, og bede dine gæster, hvad de har lyst til at gøre, så du ikke ligner en dårlig vært.
 • Sørg for at alle de piger, du inviterer komme sammen, fordi du ikke ønsker nogen argumenter eller revner via din sleepover.
 • Må ikke gøre for meget af en rod. Det vil være et besvær, når det kommer til at rydde op efter din venner orlov.
 • Vær sikker på ikke at tale om sleepover omkring hvem ikke inviteret, så de vil ikke føle sig udenfor.
 • Nogle mennesker du inviterer måske ikke være højt til at sove over så bare lade dem bo på dit hus i lang tid (bare tjekke ind med din / deres forældre om, hvor længe de kunne holde)
 • Hvis du inviterer folk, der ikke rigtig taler du sørge for at invitere en anden person, der er komfortabel som en ven med denne person.
 • Hvis du rent faktisk ønsker at gå på vågeblus på et tidspunkt, kan det være en god idé at undgå koffeinholdige drikke.
 • Hvis du spiller Sandhed eller konsekvens, ikke at tvinge nogen til at gøre noget, de virkelig ikke ønsker at gøre. Respektere deres privatliv og ikke tvinge dem til at fortælle hemmeligheder, hvis det er noget virkelig privat.
 • Må ikke holde op for sent, eller du vil ikke vågne op i tide til at gøre noget, før alle har til at gå hjem.
 • Må ikke være alt for højt. Det vil genere forældre og naboer, hvis du er grove.
 • Når der er flere mennesker, er det som regel mere sjov, men ikke går over et bestemt beløb dine forældre ønsker.
 • Sørg for at fortælle dine forældre, hvis du måske har en høj person eller to, der kommer, bare så de ved, hvad de er i for!
 • Må ikke invitere nogen mener. LOL! Bare have det sjovt
 • Hvis du har inviteret en lidt yngre gæst ikke grine ad dem, hvis somthing slemt sker som de tisser i sengen. Det er meget almindeligt at gøre det. Bare giv dem nogle af dine overskydende tøj og lad dem sove med dig, og de vil føle sig meget bedre om sig selv. Også hvis de skyldes våde selv gøre det samme.

Ting du behøver

 • Film
 • Musik
 • Mad og drikke
 • Neglelak og neglelakfjerner (for spa sleepovers og hvis nødvendig)
 • Makeup
 • Computere / laptops
 • TV
 • Ekstra tæpper og puder
 • Venner til at hænge ud med (duh)
 • Din pyjamas og en ændring af tøj, også undertøj og bh
 • Spil og spillekonsoller
 • Ansigtsmasker og andre spa poster
 • Ubrugte tandbørster (i tilfælde man glemmer)
 • Håndværk og alt andet du har brug for at oprette en kammerat værd at huske.
 • Magasiner for dig at læse