Wkadk

Sådan vært for en sleepover

Er du vært for en sleepover? Ønsker du at gøre det så sjovt, at næste gang dine venner vil invitere dig til deres sleepovers? Så læs videre!

Steps

Sådan vært for en sleepover. Spørg dine forældre.
Sådan vært for en sleepover. Spørg dine forældre.
 1. 1
  Spørg dine forældre. Hvis du spørger dine forældre i god tid, vil de være mere tilbøjelige til at sige ja, fordi du gav dem tid. Hvis de siger nej, ikke tigge. Bare være rigtig godt, og derefter bede dem igen senere.
 2. 2
  Tænk på et tema til din fest eller sleepover. Det er ikke ligefrem nødvendigt, men det hjælper med at gøre din fest mere sjov! Folk kan komme i alle former for skøre kostumer og du kan drage fordel af muligheden for at vise din nye western-stil kjole eller 60 nederdel. Nogle sjove tema eksempler nævnes:
  • En anden tidsperiode
  • Ferie
  • Crazy Hair, Backwards dag Pretend dag (når gæster og dig selv kjole som en person, du ønsker at være, og overraske alle, når de ankommer)
  • Western
  • Hawaiian
  • Pop-Star
  • Harry Potter
  • (Baseret på en bog)
  • Chokolade eller en vanille parti baseret på, hvad du kan lide
  • Et teselskab
  • Celebrity (Alle kommer klædt som deres foretrukne berømthed)
  • Påske, Valentines dag eller jul (hvis dit parti vil være i nærheden af ​​en af ​​dem)
 3. 3
  Beslut din gæsteliste. Tal med dine forældre om det maksimale antal personer, de vil lade dig invitere og om de ønsker, at din kammerat til at være co-ed eller ej (husk, jo flere jo bedre). Overvej at invitere et lige antal personer (inklusive dig selv) for at lave spil nemmere.
 4. 4
  Shop for eventuelle særlige ting, du kan have brug for. Glem ikke mad, middag, snacks, film, sodavand, dekorationer, eller noget andet, du måtte ønske. Vær sikker på at tjekke ind med nogen fødevareallergi dine gæster kan have.If du har et dyr sørge gæster ikke har allergi over for nogen.
 5. 5
  Skriv og send invitationer ud. Du kan maile dine gæster, e-maile dem, kalder dem, tekst dem, Facebook dem eller endda fortælle dem personligt. Prøv også at kigge efter invitationer der passer til din fest tema, så folk får en generel fornemmelse af, hvad partiet er ca. Husk at medtage eventuelle særlige oplysninger, ligesom hvad gæsterne ønsker måske at bringe. Fortæl dine venner i det private, så andre mennesker ikke føler sig udenfor.
 6. 6
  Være høflig, når dine gæster ankommer. Fortæl dem, hvor de skal hænge deres frakker, hvor til at sætte deres sko, og hvor til at sætte deres sovende ting. Spørg, hvis de gerne vil noget at spise eller drikke. Giv dem en rundvisning i huset også, hvis de er ukendte. Vær sikker på at nævne de steder, de kan og ikke kan komme ind. Vis dem, hvor badeværelset er, også!
 7. 7
  Forbered mad. Beslut hvad du vil spise. Sørg for at du spørger alle, hvad de kan lide, og hvis de er allergiske over for noget, og sørg for, at vegetarer er tilfredse med der mad valg. Pizza er altid en favorit, men du kan også lide frites, chips, eller måske nogle dips.
  • For slik du kunne lave cookies, brownies, cupcakes, gå til butikken og købe masser af slik og popcorn, fordi folk altid bliver sulten.
  • Give en række sodavand er stor også du kan have brug for lidt vand, hvis folk bliver syge af sodavand. Husk at få koffein gratis, hvis du ikke ønsker at være oppe hele natten.
 8. 8
  Fortæl dine søskende på forhånd, at efter en vis tid (1-2 timer før festen starter), bør de holde sig ude af sleepover rummet. Hvis de ikke gør dette, så spørg din mor eller far til at holde dem ude af vejen, eller du kan give dem en aktivitet, som et puslespil til at gå og gøre i et andet rum. Husk, at de kan være jaloux på dig at have en awesome sleepover!
 9. 9
  Gør festen sjovt! Skru op for musik, dans rundt, spille brætspil, tag fat i popcorn, og stemme om hvilken film dine venner ønsker at se. Opsæt din soveposer og komme ind i dine pyjamas.
 10. 10
  Style of sleepover. Hvis du kan lide at have det sjovt, se en actionfilm, har en pude kamp, ​​så få gang i festen! Hvis du kan lide at slappe af, så prøv ansigtsmasker, søm maleri og en girly film! Eller du kunne gøre op ideer til din egen eller rulle alt i én!
 11. 11
  Se film. Komedier er bedst for sleepovers.
 12. 12
  For Wiis: Spørg dine gæster til at bringe deres Wii Remotes, den måde du kan spille Wii. Det er altid sjovt! Spil som Just Dance-serien, Wii Party, Mario Party og Mario Kart er stor for sleepovers.
 13. 13
  Tag billeder. Du ønsker at huske den aften! Du kan endda få en mini foto-shoot.
 14. 14
  Respekter folk, der ønsker at ændre sig i forskellige rum eller folk, der ønsker at gå på vågeblus tidligere. Ingen kan lide eller ønsker en uforskammet vært.
 15. 15
  Spil nogle sjove natlige spil, som sandhed eller tør, eller pop går partiet. Spil er en rigtig sjov måde at nyde en kammerat. Eller fortæl uhyggelige historier, eller noget andet, du kan tænke på. Hvis nogen er for bange, være rart og tilbyde et andet spil, du vil alle gerne spille.
 16. 16
  Når du vågner, så sørg for at være rart, men stille og roligt vågner alle dine gæster.
 17. 17
  Hvis du er vært, og nogen begynder at diskutere eller forstyrre andre mennesker, tage ansvaret. Hvis folk bliver støjende og holde andre vågen venligst fortælle dem, at hvis de ønsker at tale, de har til at tale i et andet rum.
 18. 18
  Hvis du har en lillesøster, klæde hende op! Bring ud makeup og neglelak og gå på det, men sørg for at tjekke med din mor først!
 19. 19
  Spørg, hvis dine gæster er klar til morgenmad. Hvis de fleste mennesker er sultne, fortæl dine gæster alle deres Morgenmad valg. Hvis dine forældre er vågne, så spørg dem, om de kunne lave morgenmad til jer alle. Prøv at få noget de fleste mennesker normalt ikke har al den tid, såsom hjemmelavede belgiske vafler, men husk, har enkle cornflakes eller anden almindeligt korn som en mulighed også.
 20. 20
  Gå til døren, når nogen forældre ankommer og være sikker på at takke dem for at komme til sleepover. Tilbyd at hjælpe med at bære deres ting til bilen.
 21. 21
  Rydde op. Smid popcorn og plast kopper fra gulvet og ind i papirkurven. Det var din fest, så du er nødt til at rydde op i rodet, ikke dine forældre. Så vil de være mere tilbøjelige til at lade dig have en anden kammerat.
 22. 22
  Inviter dem. Hvis du tror, ​​at de havde en virkelig sjovt tid, og du gjorde også, kan du invitere en af ​​dem eller dem alle til en anden kammerat, eller invitere dem til at komme på ferie med dig. Vær sikker på at sørge for dens okay med dem, dine forældre og deres. Må ikke bekymre dig, hvis de ikke ønsker at selv om, der er altid en næste gang!

Tips

 • Sørg altid for, at alle dine gæster er komfortable og nyde selv.
 • Spil sandhed eller tør, eller andre sjove gruppe spil. Men sørg ingen får deres følelser virkelig ondt-og ikke spørge om noget alt for personligt og sørg for at det ikke løber løbsk eller dine venner vil ikke ønsker at komme igen.
 • Kontrollér altid, at alle har en stor tid! Sørg for, at du ikke bare give opmærksomhed til bare én person. Medtag alle.
 • Sørge for alle ved, hvor badeværelset nærmest det sted, hvor du sover er. Plus, efterlade nogle bøger eller spil rundt, hvis nogen ikke kan sove. Glem ikke at videregive nogle lommelygter, så ingen vil blive bange.
 • Sørg for at du planlægge alt, du kommer til at gøre i din slummer parti, og sørg for du planlægger det ud med din ven (r), fordi hvis du ikke gør så alle de ting på listen, kan du ikke engang være i stand til gøre noget!
 • Beslut, hvor alle vil sove. Luftmadrasser, som er ligesom blow up madrasser, er komfortable. Spørg dine venner til at bringe en sovepose og puder og tæpper til at sove på luftmadrasser eller madrasser på gulvet.
 • Hvis du kan lide at gå i seng tidligt, så et par dage før praksis bo op sent. Men natten før sleepover gå tidligt i seng, så du ikke bliver træt om natten.
 • Må ikke bekymre dig for meget om, hvad folk synes om den part, bare nyde dig selv. Hvis dine gæster ikke kan lide det, vil de give dig hints. De vil ikke fortælle dig, hvis de ikke kan lide det, så du bliver nødt til at se ud for alle små hints, eller se, hvis de ikke er at deltage i med noget.
 • Har en! Men ikke får alt for aggressive eller bryde noget.
 • Hvis nogen er vegetar eller veganer, så sørg for at du har masser af frugt, grøntsager og store vinsmagning fødevarer, der vil fylde dem op, så de ikke er sultne, bare sørg for, at der er mad for alle til at nyde!
 • Sørg for at du gøre et godt indtryk og rydde op i dit hjem, før de har folk over! Især badeværelset og området, hvor du vil blive sove.
 • Gør makeovers! Ikke alvorlige, men dem, du ikke ville bære i offentligheden.
 • Få dine gæster til at bringe magasiner, cd'er og en god liste over vover. Hvis alle bringer noget, vil der være mere at vælge imellem!
 • Har en interessant kombination til morgenmad og lad dine gæster vælge, hvad de ønsker at spise, fordi alle kan lide forskellige ting.
 • Sørg alle er komfortable med hvem de sover over med. Det er bedre ikke at bringe alle dine bedste venner fra forskellige steder sammen-så synes de at opdele i grupper og ikke have nogen sjov. Men hvis du er indstillet på at have alle dine venner over, sørg for at de alle er indført, og måske spille et spil for alle til at komme til at kende hinanden bedre.
 • Når du vælger indbyder, vælge klogt. Sommetider mennesker fokuserer på at invitere alle de seje børn, og så de ikke selv vælger deres venner til at komme.
 • Må ikke få film over dit aldersgrænse medmindre dine forældre og din vens forældre er alle okay med det. Du kunne komme i problemer ellers. Prøv også at holde filmene lys - en tearjerker eller trist, kan forstyrre filmen virkelig bringe ned stemningen. Komedier er fantastisk for sleepovers.
 • Tag billeder! Du ønsker at huske denne aften. Efter festen, e-maile fotos ud til dine gæster. Du kan endda lave søde scrapbog sider eller rammer under sleepover som en sjov aktivitet eller endnu bedre sætte billedet i takkekort.
 • Sørg for at have masser af musik! Hold lydstyrken ned, fordi du ikke ønsker naboerne klager. Det vil ødelægge hele natten.
 • Må ikke blive inde i dit hus hele tiden! Gå udenfor og spille spil derude også.
 • Lav et håndværk et minde! Foretage enkle billedrammer ud af popsicle pinde og placere et billede af sleepover i det. Dette vil være en påmindelse om alt det sjovt dine gæster havde.
 • Hvis du planlægger at trække eventuelle drengestreger løbet af natten, ville en god idé være at spørge, om det er okay med alle, hvis nogle fortræd sker. Hvis nogen siger nej, så bare ikke gøre noget for ham eller hende! Det kan ødelægge overraskelse, men de ved ikke, hvem det kommer til at ske til, og måske vil de bare være lidt mindre tilbøjelige til at gå tidligt i seng!
 • Hvis du fortæller uhyggelige historier til din sleepover, skal du sørge for at fortælle dem, når det er mørkt udenfor.
 • Heller ikke de ikke invitere nogen over for en kammerat, hvis du ikke kender dem godt. De behøver ikke at være din bedste ven, men du bør i det mindste være temmelig gode venner. En god tommelfingerregel er: Hvis du aldrig har været til denne persons hus, og de har aldrig været til dit, du ikke kender dem godt nok til at invitere dem til en kammerat.
 • Hvis du ejer et kæledyr, så alle kan lege med den.

Advarsler

 • Må ikke se tv hele tiden, alle vil kede sig.
 • Sørg for at du har mad, som alle kan spise, for eksempel hvis du har en ven, der er vegetar, ikke har hamburgere.
 • Vær sikker på at have popcorn. Det er en klassisk godbid for en film, der alle er sikker på at elske. Men hvis du er klar over, at dine gæster har seler, kan du overveje, at når du vælger snacks.
 • Afhængig af din alder, kan nogle gæster får lidt hjemve. Prøv at undgå dette ved at holde tingene travlt og sjovt, og hvis nogen har lyst til at gå hjem, så sørg for at fortælle dine forældre, og de vil håndtere situationen, eller lad dem kalde deres forældre, så de føler sig bedre.
 • Sørg alle ved, hvor de kan gå, og hvor de ikke kan i dit hus. Hvis de skulle gå i en forbudt værelse, ville de ikke blot komme i problemer, men du ville også!
 • Det er fint at tage fotos, og det er fint at sende dem på Facebook, men ikke indlæg: pinlige fotos, seksuelt ladede billeder, fotos, der viser en ulovlig aktivitet (såsom drikkeri blandt mindreårige), eller på anden måde noget, der kunne få dig i problemer, og / eller gjort nar af. Også, hvis nogen har bedt dig om ikke at mærke dem på et foto, skal du ikke mærke dem. Hvis du allerede mærket nogen, og de ​​har bedt dig om at fjerne mærket dem, untag dem straks.
 • Hvis nogen er bange for dit kæledyr, (hvis du har en) Sørg for at anbringe dem i et andet sted, så din gæst føler sig tryg.
 • Må ikke begynde at samle på en anden ven, bare fordi en af ​​dine andre venner ikke kan lide dem.
 • Sørg for at dit parti ikke bliver for ud af kontrol. Hvis du nogensinde føler dig utilpas, gøre eller sige noget, så tal med dine forældre med det samme.
 • Må ikke forstyrre eller vække dine forældre, hvis de sover.
 • Sørg for ikke at gøre det alt for over toppen. Det er blot en kammerat, så sørg for at holde det rimelig enkle og ikke invitere alt for mange mennesker, især mennesker, der har problemer med hinanden. Den sidste ting du ønsker, er en kamp.
 • Sørg nogen irriterende søskende besat under festen.
 • Hvis dine forældre fortæller dig at gå på vågeblus så gør det, behøver du ikke ønsker at holde dem oppe hele natten lang, så de er gnaven og ked i morgen, også hvis du har en lillebror eller søster se, hvis de ønsker at deltage i med det sjove!

Ting du behøver

 • Puder, soveposer mv
 • Snacks (cookies, chips, poptarts osv.)
 • Stereo
 • TV
 • Spil
 • Dvd eller en blu-ray afspiller
 • Film
 • Videospil
 • En lille tabel (til fødevarer eller brætspil)
 • Makeup og hårplejeprodukter prøver (eller fortælle alle at medbringe deres egne)
 • Neglelak
 • Opskrifter til hjemmelavet ansigtsmasker, body scrub, osv.
 • Sjov musik-prøv at blande det op med alle former for musik fra klassisk rock til pop, til 80'erne, og så videre og så videre! Det vil få alle op og danse!
 • En samtale topic box
 • En telefon
 • Kamera
 • Spørg din ven bringe en controller til spillet, du fik!
 • En computer for at se billeder
 • Masser af sodavand (Coca Cola ®, 7UP ®, Snapple, etc.) og vand
 • Lygter, der kan forbedre din spøgelseshistorie fortæller erfaringer
 • Grundlæggende Supplies (Tøj, pj, tandbørste, osv.)
 • Du vil måske også måske ønsker at få eller gøre nogle dekorationer, hvis du planlægger et tema.