Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig gøre noget

Det kan være frustrerende at føle sig begrænset af dine forældres restriktioner. Selvom du måske forstå, hvor de kommer fra, har du stadig føler, at du har optjent større uafhængighed og tillid fra dine forældre. Du føler, at du er vokset op langt mere end dine forældre har givet dig kredit for. Her er hvordan man kan gøre din sag til dine forældre og forhåbentlig få nogle nye privilegier.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig gøre noget. Skriv en liste over de vigtigste punkter.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig gøre noget. Skriv en liste over de vigtigste punkter.

Forberedelse til at forhandle

 1. 1
  Forskning dit emne. Sørg for at du har en god forståelse af, hvad du beder om, så du vil have svar på dine forældres spørgsmål. For eksempel, hvis du vil have dine forældre til at lade dig i det mindste have en mobiltelefon forskning, hvor meget telefonen og forskellige planer vil koste. Hvis du vil have dem til at lade du har en hund, forskning, hvor meget vedligeholdelse hunden vil kræve, og hvor meget det vil koste at have en. Forklare din sag på en organiseret måde vil hjælpe dine forældre føler sig mere tryg ved tanken om, fordi du synes moden og tankevækkende. Også, hvis du er villig til at overveje at betale for en del af prisen på noget, du ønsker.
 2. 2
  Har kilder. Hvis du ønsker at tilbringe natten på en andens hus, så sørg for dine forældre har adgang til din vens hus nummer. Hvis du ønsker en piercing eller tatovering, har antallet af virksomheden eller nogle pålidelige hjemmesider om praksis i sig selv. Det hjælper også, hvis de kender den person, du ønsker at sleepover, eller hvis de har set tatoveringen butikken før.
 3. 3
  Skriv en liste over de vigtigste punkter. Det er nemt at blive fanget i en råben match og mister overblikket over de punkter, du ønskede at gøre i første omgang. Nedskriv de 3 eller 4 vigtigste ting, du ønsker at sige til at overbevise dine forældre. Gå tilbage til dem under diskussionen, og sørg for disse punkter er blevet drøftet.
 4. 4
  Forbered spørgsmål som 'er dit værelse rent?' etc. Forbered før tid ved at rense dit værelse, badeværelse, stue, etc. før du spørger. Dine forældre vil snart se, hvor meget du ønsker det.

Overbevisende dine forældre

 1. 1
  Vælg det rigtige tidspunkt. Find en tid, hvor dine forældre synes afslappet og glad for at have diskussionen. Det er ikke en god idé at bede om noget, når begge forældre synes stresset eller træt, fordi de sandsynligvis vil blive irriteret. Hvis du ikke har afsluttet noget, de har bedt om dig, såsom gøremål eller hjemmearbejde, det er en anden nem (og gyldig) grund til indsigelse, får så de gøremål gjort først.
 2. 2
  Opretholde en rolig tone. Hvis du klynker eller bliver vred, vil dine forældre sandsynligvis tror, ​​du er ikke modne nok til at håndtere, hvad det er du beder dem om. Selv hvis du ender med ikke at få din måde opfører modent hele vil sætte tonen for de fremtidige drøftelser, der kan gå din vej.
 3. 3
  Giv dem tid til at tænke over det. Må ikke tvinge dem til at give dig et svar med det samme. Fortæl dem at komme tilbage til dig i et par timer eller dage med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, de har. Lad dem vide, at du ønsker at drøfte dette som modne, ansvarlige voksne, og du er villig til at arbejde gennem eventuelle problemer.
 4. 4
  Kompromis. Træn en aftale, der gør både dig og dine forældre glade. Tilbyde at betale for en del af telefonregning eller gøre ekstra gøremål omkring huset i bytte. Sørg for, at de får noget ud af det så godt.

Reaktion på ingen

 1. 1
  Spørg dem hvorfor. Du kan altid bare spørge på grund af, hvorfor de ikke lade dig gøre de ting du ønsker. Sommetider de vil give dig et gyldigt argument, og nogle gange vil det ikke give mening. Så længe du gør det i en moden måde, vil de fleste forældre være glade for at give dig grunde. Spørg dem deres bekymringer og forsøge at løse dem. Dette kan ændre deres sind. Hvis du kan finde ud af, hvorfor de siger nej, kan du finde en måde at fjerne denne faktor tager eller sige det på en måde, at de vil tilslutte sig. For eksempel, hvis du ikke kan have en telefon, fordi de ikke tror, ​​du er gammel nok så vise dem, hvordan moden du kan være.
 2. 2
  Rydde op i din handling. Forældre tager din historie adfærd i betragtning. Begynde at få gode karakterer (hvis du ikke allerede er), gøre gøremål omkring huset uden dem beder dig og holde sig ude af problemer. Kontroller, at de ved, at du er ansvarlig nok til at få eller gøre det bestemt ting.
 3. 3
  Være rart at dem, men på en reel måde. Må ikke gøre det klart, at du er ked af. Vær venlig til dem og handle som du normalt ville. De kan handle som de er ligeglade, men de smiler inde, og det vil hjælpe dig i det lange løb.
 4. 4
  Skriv et brev. Nogle gange, forældre reagerer bedre at have et argument skrives ud. Skriv en overbevisende og overbevise brev, der forklarer dine forældre hvorfor du fortjener, hvad du forsøger at få. Det ser professionelt og dine forældre vil blive imponeret over den modne måde, du håndtere situationen.
 5. 5
  Tænd op i din strategi. Hvis en metode til overtalelse ikke fungerer, kan du prøve at skifte argumenter. Brug ikke det samme materiale igen og igen. Vise dem, at du har masser af gode grunde om, hvorfor du bør have, hvad du forsøger at få.
 6. 6
  Lad det være. Nogle gange er du nødt til at bare lade en beslutning være for øjeblikket. Blot sige "okay, tak for at diskutere det med mig", og gå væk. Du kan prøve igen på et andet tidspunkt. Hold der viser, at du er ansvarlig og dine forældre kan ændre deres sind.

Tips

 • Må ikke argumentere, Det er bare at gøre det mindre sandsynligt for dig at få, hvad du ønsker, handle som en fornuftig moden voksen.
 • Hvis de siger nej, ikke går bag deres ryg. De vil før eller senere finde ud af, og vil ikke stoler på dig.
 • Spørg kun hvis dine forældre er i godt humør. Hvis de ikke er, ikke gider, fordi svaret vil være et nej... de vil føle, at de ikke har tid til dine "spil".
 • Må ikke antage, at du vil få din måde, eller at du kan "bære ned" dine forældre og få dem give i. Du vil få mest respekt ved at vise respekt til gengæld.
 • Forklar, hvordan det vil gavne dem. For eksempel sige, hvis du vil have en ny telefon, som de kan tjekke op på dig, når du går ud med dine venner.
 • Hvis du spørger dem for ofte, vil dine forældre få irriteret og eventuelt aldrig lade dig gøre eller har denne ting du ønsker, medmindre du betaler dem en masse penge, så spørgsmålet er konkret.
 • Indse, at forældre ønsker deres børn at være sikker, og alle har forskellige værdier og synspunkter om de ting, du måske ønsker at gøre.
 • Må ikke overdrive det. Dine forældre vil se lige igennem dig, hvis du tilbyder at male huset.
 • Gøre ting, som de ikke vil forvente dig at gøre. Det vil give forældrene den idé, at barnet får brug for en award for at gøre hvad der er rigtigt. For eksempel: "Siden du har gjort godt sidst, her er nogle penge." "Mor jeg ønsker ikke penge, ville jeg gerne gå i biografen med mine venner på fredag, hvis det er okay med dig."
 • Ugen før du spørger dem, så sørg for, at du gjorde dine pligter og var respektfuld over for dem. Husk også at fortælle dem plussiden om at du får hvad du ønsker. Aldrig vise dine forældre nogen tvivl om, hvad du ønsker: altid taler med tillid om det.
 • Hvis de siger nej, ikke klage! Spørg, hvorfor, og prøv at sige, hvordan de er forkerte, på en høflig måde. For eksempel, hvis du ønsker et kæledyr, og de tror det bliver deres ansvar at passe det vise dem, hvor meget du ønsker det, og grundene til, at du vil passe på den!
 • Lyt til, hvorfor de ikke vil have dig til at have det, så fortæl dem hvorfor du mener det er en god idé. Prøv og tage deres bekymringer for at gøre det til at lyde som om du har et stærkere point. For eksempel: "Hey, kan jeg få disse nye sko?" "Nej, de vil ikke støtte dine fødder." "Jeg kan sætte støtte greb i ryggen og tilføjer indlægssåler, så mine fødder vil have støtte, og jeg vil endda sætte nogle af mine penge til det."
 • Hvis de siger nej, "holde roen og fortsætte".
 • Må ikke spørgsmålstegn ved deres opdragelse! Dette vil gøre dig nogen favoriserer.