Wkadk

Sådan være fabelagtig

Har du et behov for at være centrum for opmærksomhed, men ved ikke, hvordan man får det? Det er faktisk ganske let, men du skal være klar til at have alle øjne på dig! Det tager bare lidt stil, et stort smil, og nogle tillid!

Steps

Sådan være fabelagtig. Bær virkelig fantastiske tøj.
Sådan være fabelagtig. Bær virkelig fantastiske tøj.
 1. 1
  Bær virkelig fantastiske tøj. Tjek Teen Vogue, CosmoGirl, Glamour og andre high-modemagasiner for inspiration. Undertiden outfits kan virke lidt skandaløst, så du kan bare bruge dem som inspiration og tilføje lidt flair til dit outfit til at bo fab! Prøv at finde tøj, der ligner dem, du har set i de to blade og tilføje et personligt præg. For eksempel, hvis du ønsker et romantisk look til en forandring, som du normalt foretrækker rock chick stil tilføje jeans med nitter. Find en mode idol som Peaches Geldof for Storbritanniens rocks-style, Sienna Miller for boheme og vintage, Ashley Tisdale til happy-go-lucky-LA-look. Tænk på matchende farver (for eksempel: blå og turkis, rød og brun, orange og gul, sort og hvid og så videre), passende farver (bland aldrig emo med preppy, det ser latterligt!) Osv.
 2. 2
  Være en positiv person. Du ønsker ikke at virke som om du altid klager over noget. Vise folk, at du elsker livet! Smil og omfavne verden hver dag. Du er nødt til at være taknemmelige for det liv du har, bruge, så din chance og leve det på den måde du kan lide det! Have det sjovt og nyde det! At være fabelagtige handler også om at være unik, og det viser gennem din livsstil især!
 3. 3
  Hvis du ønsker at tale med nogen, som du ikke kender, gør det gennem en kompliment eller en erklæring om noget, du har til fælles (jeg. E. "Dette gym class sucks!" Ikke "Jeg læste din Facebook-profil, og jeg fandt ud af at du elsker Ugly Betty! jeg også! ") Du kan bygge ud af dette, langsomt. Prøv: "Hvor har du denne nederdel Det ser virkelig sød?!") Eller for en dreng (flirtende): "Hey, du gøre nogle sportsgrene Disse muskler er awesome!".
 4. 4
  Vær sikker på at holde dig selv ser dejlige! Husk at bade, børste tænder osv. Det er meget vigtigt! Også, glem ikke at sætte en lille make-up! Men mindre er mere, så det er bedst bare at holde det naturligt og slid fundament til at dække ufuldkommenheder, et lag mascara før curling piskeslag og en lyserød lip gloss anelse mørkere end dine læber.
 5. 5
  Bliv involveret! Det er godt at være godt afrundet. Deltag klubber, du er interesseret i. Du kan dyrke sport, kunst, design, fotografi, litteratur og mange andre! Der er så mange muligheder for at style dit sociale liv. Gå til hver fest, du er inviteret til og vise du er åben og nice! Og selvfølgelig! Helt fantastiske
 6. 6
  Være sikker! Må ikke være flov over din krop. Hvis det generer dig prøve at spise sundere og arbejder ud. Gå gennem skole med hovedet holdt højt og være stolt af hvad du fik! Altid tænke på dig selv som unikke, smart og smuk. Men du behøver ikke være grim eller arrogant. Folk hader det.
 7. 7
  Overvej at læse nogle af de populære stil bøger om at være fabelagtig. Heriblandt:
  • Fabulosity: Hvad er det & hvordan man får det - Kimora Lee Simmons.
  • Style, Skønhed, Trimness: Kunsten nemt at være stilfuld, attraktive og godt slået - Nancy Marie.
  • Style A til Zoe: The Art of Fashion, Skønhed, og Everything Glamour Rachel Zoe.
 8. 8
  Være meget ren og organiseret. Hold altid dit soveværelse rent og organiseret. Gør din seng hver morgen før arbejde eller skole. Også tage et brusebad eller bad hver morgen eller aften. Rens dig selv godt og sætte fugtgivende lotion på efter du tørre ud for at holde din hud glat og blød.
 9. 9
  Har cool og unikke frisurer. I stedet for en almindelig hestehale, gør det en fletning og tilføje tilbehør. Også, det er cool at krølle eller glatte dit hår en gang imellem. For en funky twist, så prøv crimpning dit hår.
 10. 10
  Altid handle selvsikker, bedre endnu, være selvsikker. Vis alle, du elsker dig selv som du er. Altid smile og være venlig. Være en god ven og være nyttigt. Også være villige til at gøre en masse venner, som er fantastiske gør folk virkelig ønsker at være din ven, især hvis du gør alt anført ovenfor.
 11. 11
  Griner meget. Griner meget at vise folk, du er glade og venlige, og heller ikke bange for at have det sjovt. Hvis du har en underlig latter, som nogle af os gør, og det er ok, så prøv at grine forskelligt, eller grine lidt mindre.
 12. 12
  Bær lidt makeup. Makeup gør du ser lidt pænere. Bære nogle blush og mascara. Hvis du ønsker, skal du tilføje en lys farve øjenskygge, der bringer dine øjne. Hvis du har pletter og acne, så fortvivl ikke, bare bære nogle foundation eller concealer til at dække det. De siger "Wear makeup at ligne du ikke er iført nogen" er meget sandt, så aldrig bære lyse farver af makeup, eller i det mindste ikke en masse.
 13. 13
  Accessorize. Bær en sød halskæde eller en funky ring til at fuldføre en sød tøj, eller til at lyse op en kedelig én.
 14. 14
  Aldrig være en diva. Må ikke være middelværdi og krævende. Du vil ikke holde venner og du vil sandsynligvis komme i problemer med lærere eller forældre.
 15. 15
  Altid forblive tro mod dig selv. Aldrig ændre dig selv og ikke opføre sig som en anden person. Vær dig selv og har en unik personlighed. Vær ikke bange for at være anderledes.

Tips

 • Få anstændig nok kvaliteter, som du vil være i stand til at gøre karriere efter eget valg.
 • Hav en god ordforråd.
 • Har en god kropsholdning.
 • Være selvsikker, men realistiske.
 • Vær vittig med dine anmærkninger.

Advarsler

 • Forsøg ikke for hårdt. Det vil være meget lettere at være "fabulous", hvis du handle normal. Vær dig selv!