Wkadk

Sådan udføres en intervention

En intervention er en konfrontation generelt bruges som en sidste udvej for at få en elsket den hjælp, de individuelle behov, men benægter behov. De emner, der behandles i en intervention kan indeholde en meget alvorlig stofmisbrug, ludomani, alkoholisme, spiseforstyrrelser, selv-lemlæstelse, samt overdreven, computer, tv eller video game brug. Enhver person, der er afhængige af noget, der påvirker deres helbred, og deres familie negativt kan hjælpes ved denne metode. En intervention virker, fordi det er ubarmhjertig. Vi kan forårsage smerte til modtageren, selvom modtageren er en vi. Hvordan kan vi gøre det, og hvorfor skulle vi gøre det? Ingen af ​​os ønsker at såre en, og hver af os føler smerte, når den urolige man føler smerte. Det er sandt, men nogle gange for at en elsket en til at forstå sig selv, er vi nødt til at hjælpe ham eller hende faktisk se sig selv som i en forvrænget spejl. Det er uinteressant, men en kendsgerning, og nogle gange er det den eneste måde at lede nogen på en bedre vej.


Med henblik på denne artikel, vil vi antage, at misbrugeren er en han.

Steps

Sådan udføres en intervention. Have et møde for at gøre grundige planer og lære alles bekymringer, men omfatter ikke den urolige person på dette møde.
Sådan udføres en intervention. Have et møde for at gøre grundige planer og lære alles bekymringer, men omfatter ikke den urolige person på dette møde.
 1. 1
  Have et møde for at gøre grundige planer og lære alles bekymringer, men omfatter ikke den urolige person på dette møde.
  • Plan for en direkte intervention på mødet med familiemedlemmer, og alle andre, der er bekymret over den enkelte og kan bevidne den måde, at hans handlinger negativt har påvirket hans eller hendes eget liv, og at andres. Det er bedst at involvere 3-6 personer, og ingen.
  • Kommunikerer åbent med hinanden og tage notater af, hvad den elskede gør, der er skadeligt for sig selv og andre. Saml fakta om den person, du har med at gøre. Lav fortrolighed en klar regel til dette møde for alle delagtige i mødet og for gerningsmandens gensidig beskyttelse.
  • Planlægge, hvad hver person vil sige, og hændelsesforløbet for intervention. Sørg for at der ikke er nogen modsigelse eller gentagelse. Gentage de samme negative erfaringer og opgørelser vil kun medføre mere stress og modstand.
  • Forudsige måder, hvorpå du tror, ​​at gerningsmanden vil reagere, og foregribe måder, du kan afhjælpe eventuelle forventede benægtelser.
 2. 2
  Mødes med en professionel, såsom en terapeut, eller før interventionen. Vejledning kan være nyttigt, når forberedelserne til intervention. Den sidste ting du ønsker at er at gøre gerningsmanden føler offer, misbrugt eller nedgjort.
 3. 3
  Øve interventionen med den professionelle til at gøre det muligt for dig at modtage en objektiv udtalelse om de forventede svar fra din elskede, hvordan man bevare roen og standhaftige både under og efter interventionen, og hvordan man skal reagere på disse svar.
 4. 4
  Oprette og diskutere en liste over handlinger og adfærdsmønstre ved elsket en, der ikke længere vil blive tolereret. Ved siden af ​​hver enkelt aktivitet, skrive, hvad din handling vil være, hvis han / hun gør fortsætte disse adfærdsmønstre.
 5. 5
  Fremlægge en liste over sandsynlige og allerede oplevet tab. Forelægge misbrugeren alle mulige tab, som familien kan berette. Dette kan omfatte arbejdspladser, ejendele og / eller ansættelsesforhold.
 6. 6
  Fremhæv konsekvenser og ultimatummer. Forbered en liste over konsekvenser til handlinger og forklare eventuelle nødvendige ultimatummer til den elskede. Vigtigst her er viljen til at følge op på konsekvenserne, du har aftalt at gennemføre, da en familie til at hjælpe den elskede. Må ikke oplyse konsekvenser, du ikke er villig til at håndhæve!
 7. 7
  Følge op med konsekvenserne ellers planerne bliver til tomme trusler. Nægter at låne penge kan være en simpel konsekvens, eller man kan være så smertefuldt som truer med at forlade en, og til at tage fra hjemmet. Passende forberedelser, bare i tilfælde. For eksempel, hvis hans hustru fortæller ham, at hun vil forlade ham, medmindre han accepterer at behandlingen har pakket og et sted at bo.
 8. 8
  Gøre ordninger for behandling. Lav planer og organisere de nødvendige behandlinger, der skal følge umiddelbart efter intervention. Den professionelle, at du mødes med, bør være i stand til at anbefale en passende behandling på grund af arten og alvoren af ​​problemet ved hånden. Vælg anlægget og foretage forudgående ordninger i betragtning af alle elementer, herunder placering, kvaliteten af ​​behandlingen, god pasform til gerningsmanden og økonomiske konsekvenser af behandlingen.
 9. 9
  Sørge for siddepladser, så at hver person har et sted at sidde. Dette bør alle være på plads, før du begynder, som du ikke ønsker, at folk bevæger sig rundt, når interventionen påbegyndes.
 10. 10
  Konfrontere person med alle de tilstedeværende i et privat rum. Sikre sikkerhed og sikring af miljøet på forhånd, dvs. ingen forstyrrelser osv. Gør alt hvad du kan til at begynde med din elskede i en rolig tilstand, og hvis problemet er stofmisbrug eller alkoholisme, bør han være ædru. Forsigtigt forklare ham, at du er alle der, fordi du er bekymret for hans trivsel.
 11. 11
  Begynd med at definere problemet: at bede ham om at erkende, at der er et problem. Hvis han benægter problemet, har alle i lokalet bevis ved at forklare, hvad de har set, og hvordan de har været ramt af problemet. Undgå "at bebrejde" tone, så du er mere tilbøjelige til at blive hørt:
  • Vælg en "talsmand" for at lette indgreb, således at personen ikke føle, at han er ved at blive overvældet, mobbet eller ganged på med alle beskyldninger på samme tid.
  • Undgå mærkning ham som en "alkoholiker" eller en "narkoman" eller noget andet, der kan have negativ identificere ham med hans problem og opildner unødvendig defensiveness og benægtelser.
  • Brug kun udsagn, der starter med "I", når du beskriver virkningerne af problemet. Udsagn begynder med dig, er du og din kan virke skræmmende og føles som beskyldninger.
  • Må ikke sige, for eksempel: "Dit gør mit liv og svært!" Det er en anklagende erklæring om, at han / hun vil føle at han / hun skal forsvare sig mod.
  • Må sige: "Jeg har været stresset og forstyrret af dine." Det hjælper med at undgå en anklagende tone og flytter fokus på problemet i stedet for den elskede.
 12. 12
  Foreslå øjeblikkelig behandling. Et løfte fra den person, stoppe problemet aktivitet eller til at søge behandling senere er ikke nok. Forklar hvad slags behandling du allerede har organiseret.
  • Giv ham / hende de ultimatummer, som du har skitseret i tidligere trin. Gå til at forklare disse én ad gangen. Indse, at han ikke kan blive enige om, at han har brug for den type bistand, der vil blive foreslået under interventionen.
  • Vær forberedt på, at dette er vanskeligt at observere, da det kan få ham til at briste i gråd eller gå ind i et raseri. Han har måske hvad der virker som en raserianfald. Selv om han hulkende med al sin magt, være standhaftige og ikke svækkes. Du forsøger at redde ham fra sig selv.
  • Han vil sandsynligvis benægte alt hvad du siger, og vil harmes din sige det. Det vil såre dig at se og høre hans benægtelser og vrede. Ignorer disse bemærkninger. Hold på din vej for bistand til den, du er bekymret for, fordi for at nå ham, er du nødt til at banke ned skallen, at han har bygget op omkring sig selv.
  • Husk, at du hjælper ham / hende til at helbrede. Nogle gange er vi nødt til at udholde smerten af ​​en elsket en, for at give ham den hjælp, han har brug for at komme godt. Det er derfor, de kalder det hårde kærlighed - fordi det ikke er en nem måde at hjælpe nogen. Det er faktisk svært - men du kan være at redde hans liv.
 13. 13
  Understreg dette er for hans gode. Fortæl ham, at du elsker ham, vise ham, hvordan han er såre sig selv og sine chancer for et godt liv. Vis ham, men være hård. Sørg han ved, at du vil have ham til at stoppe, hvad han gør, fordi du elsker og omsorg for ham, og du kan se, at han ødelægger hans liv.
 14. 14
  Husk, kan alle være en narkoman, og virkningerne på hans / hendes helbred er forfærdeligt. Vær sikker på at du beskytter dine kære fra denne verdensomspændende problem.

Tips

 • Altid huske, at efter at gøre en hård kærlighed indgreb som dette, altid ender det ved at sige: "Jeg ved, du finder det virkelig svært at tro lige nu, men den eneste grund til, at jeg gør det er fordi jeg elsker dig, og jeg er villig til at gøre hvad det tager at sætte dig på rette spor, selvom jeg er nødt til at ydmyge dig sådan her, det er hårdt for dit eget bedste, og det var så svært for mig at gøre dette, da det var for dig, og hvis jeg ikke pleje dig så meget, ville jeg ikke kunne gøre det for dig. " Prøv at afslutte det på en kærlig notat, således at personen ikke harmes dig og holde en nag mod dig i fremtiden for det.
 • Dette kan gøre ondt hele familien, og det kan synes som om, du er alle seriekobling op på misbrugeren, og på en måde, du er - men det vil såre ham mindre end ender døde eller i alvorlige problemer.
 • Dette er en velkendt metode, der bruges af mange fremragende borgere. Børnene i Betty Ford brugte intervention for at få hende ind i en Rehab center på grund af hendes alkoholisme. Hun til sidst begyndte Betty Ford Center.
 • til, hvad den enkelte har at sige, men er ikke enig med ham. Hold forklare dine observationer i detaljer. Må ikke give i. stå fast på dine tanker og dine følelser... aldrig vakle. Giv hver person en tur til at tale sit eget sind, som hver enkelt ser direkte på den person, og ikke vakle.
 • Frygt ikke at bruge det på børn, der er på vej til problemer og vil ikke lytte. Konsekvenserne skal tilpasses situationen, selvfølgelig.
 • Addicts generelt vælger at gå til behandling center frem for at acceptere konsekvenserne. Må ikke lade det blive udsat eller sat på en back-brænder!

Advarsler

 • Få juridisk rådgivning, før du fortsætter, eller du kan komme civil eller endda strafansvar for kidnapning eller falsk fængsling.
 • Benægtelse betyder ikke altid en løgn: nogle brugere kan faktisk fortæller sandheden, når de siger, at deres vaner er under kontrol. Vær ærlig overfor dig selv om, hvorvidt de virkelig volder dig skade, eller kan du forsøge at kontrollere dem.
 • Gør ikke dette til nogen, der har et hjerte problem, eller har en angst problem. Det kunne være alt for meget stress for ham at tage. Konsultere en professionel.
 • Sørg for, at der er en reel alvorligt problem, og at adfærd ven eller et familiemedlem pågældende forårsager mere skade på andre end interventionsprisen ville medføre for dem.
 • Vær meget forsigtig med den mentale tilstand på den person, du udfører en intervention. Et indgreb bør kun udføres på en person med en normal sindstilstand, for både mål enkeltes sikkerhed, og sikkerheden for de mennesker, der udfører indgrebet.