Wkadk

Sådan tyndt hår

Masser af mennesker, når deres nye frisure vokser ud af sin oprindelige form, ønske om de nyere, tykkere dele af deres hår til at blive tyndet ud. At gå til frisøren for at tynde hår med en barberkniv kunne være ganske dyre affære, og derfor ville mange mænd og kvinder vælger at gøre det selv. Det er ikke noget, der skal være en vanskelig opgave, eller endda alt for tekniske. Alt det virkelig tager en barbermaskine eller en saks.

Steps

Sådan tyndt hår. Afgøre præcist hvilket område af dit hår, du ønsker at tynde.
Sådan tyndt hår. Afgøre præcist hvilket område af dit hår, du ønsker at tynde.

Hvordan at tynde hår med en barberkniv

 1. 1
  Afgøre præcist hvilket område af dit hår, du ønsker at tynde: siderne, de tips, ryggen, pandehåret.
 2. 2
  Fugt håret til at hjælpe udtynding processen, selv om det ikke er et must.
 3. 3
  Placer dig foran et spejl. Placer et håndklæde enten på gulvet eller over vasken, hvor du har til hensigt at gøre cut.
 4. 4
  Adskille en lille del af hår væk på at eksperimentere. Tag den del af håret i hånden og hold den stramt ud og væk fra hovedet.
 5. 5
  Tag en barbermaskine, og placere sin skarpe kant langs hårets længde lige over, eller i midten af den tykkeste del af håret.
 6. 6
  Starte på et kontaktpunkt med barbermaskine på håret på omkring en tredjedel til halvdelen af afstanden fra hovedbunden.
 7. 7
  Kør barbermaskine i hurtige gentagne bevægelser mod enderne af håret og lod håret falde fra hånden, da denne handling er færdig. Igen, sørg for ikke at begynde den slag for tæt på hovedbunden.

Sådan tynde glat hår med en saks

 1. 1
  Vask dit hår, og derefter tilstand og tørres.
 2. 2
  Comb håret i den stil og form ønskes.
 3. 3
  Starte med en lille del af hår placeret i den nederste del af halsen. Skær vandret gang i den midterste del af hver individuel sektion af håret op omkring en tredjedel af længden af ​​hår for dens ender.
 4. 4
  Børst de nyslået hår.
 5. 5
  Gentag denne handling for hver lille delte del af håret, indtil den ønskede form er opnået.
 6. 6
  Brug balsam, hårspray eller gel, alt efter hvad der virker bedst for dig efter at eksperimentere, for at holde haircut i sin nye form.

Sådan tynde krøllet hår med en saks

 1. 1
  Tynd krøllet hår ved at anvende en udretning perm eller jern til håret i første omgang.
 2. 2
  Brug afslappende shampoo som en mulighed, fordi du kan finde det nyttigt i behandling af håret og fjerne nogle af folden før udtynding dit hår.
 3. 3
  Brug den samme proces til udtynding krøllet hår som med glat hår, undtagen position de saks til at klippe de enkelte sektioner diagonalt i stedet for vandret.

Ting du behøver

 • Mirror
 • Razor
 • Saks
 • Håndklæde