Wkadk

Hvordan til at fremskynde hårvækst

At have en kernesund sæt sluser er en vigtig komponent i et attraktivt ansigt. Måske du ønsker dit hår til at se fyldigere og mere levende, eller du bare forsøger at forynge det efter en periode med omsorgssvigt. Her er nogle enkle måder, du kan pleje dit hår og hjælpe det vokse hurtigere og længere.

Steps

Hvordan til at fremskynde hårvækst. Spise masser af frugt, grøntsager, kød og fisk.
Hvordan til at fremskynde hårvækst. Spise masser af frugt, grøntsager, kød og fisk.

Del 1: spise rigtigt at fremme vækst

 1. 1
  Spise masser af frugt, grøntsager, kød og fisk. Kost kan synes relateret til dit hår, men det gør en enorm forskel. Kost også har den fordel at forbedre kroppen på samme tid.
  • Da hår er lavet af protein, så sørg for at du får masser af protein i din kost. Mennesker, der lider af anoreksi eller dem, der undergår ekstreme vægttab programmer vil opleve hæmmet hårvækst.
  • Nogle proteiner til at overveje at indarbejde i dine kostvaner: magert kød såsom kylling og kalkun, fisk, æg, soja produkter, bønner og nødder. Disse fødevarer vil hjælpe med at fremme en sund keratin produktion, som er byggestenene i håret.
 2. 2
  Spis den rigtige slags fedt. Visse fedtstoffer er afgørende for både en sund livsstil og sunde hår produktion. Fedtstoffer i moderation Hjælp til at opretholde et sundt hår og hud produktion.
  • Fats vil hjælpe dig med at behandle de vitaminer og mineraler i din kost, der er nødvendige for sunde hår produktion, herunder vitaminer A, D, E, og K.
  • Spis den rigtige slags fedt. Mættet fedt, transfedtsyrer og hærdede fedtstoffer er eksempler på fedtstoffer, som du bør undgå. Omega 3-fedtsyrer, der findes i marine-og planteolier, er gode for sundt hår.
  • Af denne grund er B-kompleks tabletter indeholdende fiskeolier nyttige i at fremskynde væksten af ​​hårsækkene.
 3. 3
  Sørg for at du får nok jern og zink. Jern og zink, sammen med andre vitaminer er afgørende for at skabe store, sundt hår.
  • Jern er ansvarlig for at levere ilt til dine celler fra blod i tæerne hele vejen op til dine hårsække. (Det er derfor blodet lugter jern.) Lean dyr kød er gode måder at få jern, men hvis du er vegetar, overveje at spise bønner, linser, og sojaprodukter såsom edamame eller tofu.
  • Zink hjælper i reparation af dit væv, og sørg for, at olie kirtler omkring dine hårsække arbejder på den rigtige måde. Få din zink ved at spise østers, fedtfattig roastbeef, ristet hvedekim, ristede græskar og squash frø, mørk chokolade og kakaopulver.
 4. 4
  Get Enough C-vitamin. C-vitamin mangler kan forårsage hår, der er svag, lusterless og udsat for brud.
  • Din krop bruger C-vitamin til at opbygge kollagen, som er afgørende i udviklingen hårvækst. C-vitamin hjælper også nedbryde jern, en anden byggesten af ​​hår, så opretholde god niveauer af C-vitamin er nødvendigt for at optage jern.
  • Kroppen kan ikke gøre C-vitamin på egen hånd. Det er derfor afgørende, at du spiser og drikker fødevarer, der har høje koncentrationer af vitamin C. Cantaloupe, citrusfrugter, broccoli, peberfrugt og spinat er alle fantastiske og velsmagende fødevarer, der er pakket med vitamin C.
  • Regeringen anbefaler 45 mg / dag af C-vitamin til børn i alderen 9-13, omkring 70 mg / dag for teenagere i alderen 14-18, og i mellem 75 og 90 mg / dag for voksne.

Del 2: reducere styling skade

 1. 1
  Overdreven styling kan skade dit hår. Det sandsynligvis ser fantastisk ud på dig, men det er ikke det bedste for dit hår. Visse kemiske anvendelser og rensemidler kan forårsage udtynding, skade eller endda hårtab hvis den bruges forkert. Styling dit hår i visse manerer kan gøre hårtab endnu værre. Det er okay at style dit hår i isolation, men gentagne styling kan forværre skader på håret.
 2. 2
  Prøv ikke at gentagne gange perm, krympe, kemisk eller mekanisk glatte, krølle, blegemiddel eller farve hår. Disse processer kan forårsage alvorlige skader på dit hår, ændre den naturlige makeup af hver streng. Overdreven varme i begge blow-tørrere eller flad-jern form singe kan håret, så prøv manuelt tørre dit hår når det er muligt.
 3. 3
  Børste og kam sparsomt. Der plejede at være en myte derude end børste dit hår 100 gange om dagen ville fremme hårvækst. Ikke alene er denne falske, kan børste dit hår til overskydende faktisk trække hårene ud af hovedbunden.
  • Red dit hår, når det er tørt, men ikke våd. Dit hår er særligt sårbare, når det er vådt, så det er bedst at vente, indtil det er på den tørrere side, før du tager en bred-tandede kam til at gå gennem din dejlige låse.
  • Prøv ikke at detangle eller trække på dit hår uden hjælp af en leave-in balsam eller detangling spray.
 4. 4
  Brug ikke elastikker til stil eller pin håret tilbage. Hvis du har brug for at trække dit hår tilbage og pin det op, skal du bruge et hår slips. Håret slips vil ikke få håret til at sidde fast på dens overflade så meget og indgive det fra sine rødder.
 5. 5
  Undgå at bruge typografier, der sætter unødig stress på hår. Cornrows og stramme ponytails, for eksempel, pin håret tilbage, sætte stress på follicle. Prøv i stedet at vælge en frisure, der minimerer stress på dine hårsække, så de kan fremme en sund vækst.
 6. 6
  Rengør dit hår grundigt. Brug de rigtige produkter, når rengøring af dit hår. Afhængigt af hvor fedtet dit hår er, shampoo og tilstand dit hår kun omkring 3-4 gange om ugen. Du behøver ikke at shampoo og tilstand hver dag, da dette vil suge ud den naturlige olier til stede i dit hår.
  • Dem med krøllet, kan grove eller tørt hår ønsker at vaske deres hår kun 2-3 gange ugentligt, som naturlige olier er afgørende for en stærk og sundt hår. Folk, der har fedtet hud sandsynligvis ønsker at vaske deres hår mere end de 3-4 om ugen i gennemsnit som en ophobning af olie kan være skadelige for væksten.
  • Vælg produkter, der indeholder ingredienser, der er sunde for håret. Ingredienser som avocado, kokos, jojoba og oliven er alle gavnlige, når de anvendes i moderate mængder. De hjælper fastholde fugt og olie og samtidig minimere spaltede spidser og andre hår skader.
 7. 7
  Planlæg, hvor ofte du får dit hår klippe. Skæring hår ikke gøre håret vokse hurtigere fra rødderne. Det er en myte. Det betyder dog, stop tab af længde fra de tips, da det forhindrer brud fra spaltede spidser.
  • Hvor ofte du skal klippe dit hår afhænger af, hvor sundt det er, og hvor hurtigt du vil have det til at vokse, og det er helt op til din egen dømmekraft.
  • Normalt hår vokser overalt fra 1/2 tommer - 5/8 tomme per måned. De fleste stylister anbefale at få et hår klippe hver 6-10 uger, hvilket betyder, at hvis du afbrød 1/4 - 1/2 tommer, bør dit hår vokser stadig længere.

Del 3: hvordan motion og stress påvirker hårvækst

 1. 1
  Fastholdelse af en sund livsstil vil fremme hårvækst. Din krop fungerer som et fint afstemt maskine, og visse ting, som søvn, kan hjælpe regenerere cellerne og fremme den generelle sundhed.
  • Svære tilfælde af stress, lidt efter død af en elsket, for eksempel, eller ekstreme følelsesmæssige isolation, kan få kroppen til at gå ind i en form for overlevelse tilstand, hvor den kun producerer ting afgørende for kropslig overlevelse. I disse tider, kan hår produktionen stopper.
  • På den anden side, når din krop har nok næringsstoffer og energi lagret op, så det ikke behøver at fokusere på blot at holde dig i live kan den afsætte ressourcer til at opbygge og beskytte dit hår. Opretholde en god kost og sund livsstil maksimere din krops daglige ressourcer.
 2. 2
  Ryd fysiske stressfaktorer fra dit liv. Kirurgiske indgreb, alvorlige skader og andre traumer kan forårsage hæmmet hårvækst eller endda hårtab. I disse tilfælde kan der være en tre måneders forsinkelse i produktionen af ​​hårvækst mens kroppen fokuserer på at reparere andre celler og skader.
  • Identificer stressfaktorer og lad din krop helbrede dem. Hvis du lige har været igennem intens fysisk trauma, give din krop tid til at helbrede sig selv, før forventer at se hårvækst. Når din krop er helet, bør du begynde at se hårvækst igen.
  • Anæmi, lavt blodtal og thyreoideaabnormaliteter også kan virke som fysiske stressfaktorer samtidig direkte bidrager til stoppet hårvækst. De kan let detekteres med en billig blodprøve. Tal med din læge, hvis du tror, ​​du måske lider af nogen af ​​dem.
 3. 3
  Ryd følelsesmæssig stress fra dit liv. Lær at håndtere den normale stress, din krop producerer som et resultat af daglige aktiviteter og uventede begivenheder. I store mængder, kan stress standse hårproduktionen, selvom det ikke vil bidrage til skaldethed hos enten mænd eller kvinder.
  • Motion er en fantastisk måde at frigøre ophobet stress. Jogging, svømning, løfte lette vægte, eller endda gå er en del af en sund livsstil. Det vil hjælpe din krop proces fødevarer og vitaminer, sover bedre, og reducere store mængder af stress.

Del 4: sundhedsmæssige bekymringer, der kan påvirke hårvækst

 1. 1
  Sørg for, at eventuelle sundhedsmæssige bekymringer, du måtte have ikke bidrager til hæmmet vækst. Hos både mænd og kvinder, kan et væld af medicinske problemer forårsage opbremsning af hår produktion. Behandling af disse medicinske spørgsmål i nogle tilfælde medfører hår produktionen for at vende tilbage til normal.
  • Tal med din læge, hvis du har nogen diagnosticerede medicinske betingelser, da disse kan bidrage til hårtab eller forkrøblede hårvækst. Som nævnt ovenfor, lavt blodtal og skjoldbruskkirtlen, foruden hormon ubalancer, kan bidrage til nedsat hårvækst.
  • Spørg din læge, om nogen medicin, du tager, kan være faktorer i hårtab eller formindsket hår produktion. Acne medicin, prævention, steroider, antikoagulation medicin, og antidepressiva er alle blevet forbundet med hårtab hos både hanner og hunner.
  • Tal med din læge, før du begynder enhver håndkøb hårvækst produkter, da de kan forstyrre andre medikamenter, du tager. Rådfør dig med din læge, før du begynder en anstrengende kost. Forkert ernæring er en faktor i nedsat hårvækst.
 2. 2
  Check for hovedbund infektioner. Scalp infektioner, forårsaget af ringorm af folliculitis, kan skade hovedbunden området, forhindrer hårsække i at vokse på en sund måde.
  • Hvis du tror, ​​du kan have en hovedbund infektion (og ikke bare skæl), tale med din læge om aktuelle og anti-svampe medicin, som du kan bruge til at helbrede din hovedbund infektion før diskutere hårvækst behandlinger. Meget af den tid, når hovedbunden infektionen er helbredt, normal hårvækst fortsætter.
 3. 3
  Check for hormonelle ubalancer. Hos både mænd og kvinder kan hormonelle ubalancer forårsaget af overgangsalderen, graviditet eller forhøjede testosteron niveauer påvirker stabil hårvækst. Tal med din læge om, hvorvidt dette kan være tilfældet med dig.
  • Hvis et hormon ubalance er opdaget, lægerne bruger ofte androgenreceptor hæmmere til kvinder. Androgen er typisk betragtes et mandligt hormon, da det er vigtigt at udvikle mandlige kønsorganer og sekundære mandlige karakteristika. Et overskud af androgen hos kvinder er forbundet med hårtab.
  • Hvis et hormon ubalance er påvist i mænd, læger ofte bruger Finasteride (også kaldet Propecia). Propecia virker ved at blokere enzymet, der forvandler testosteron til androgen, DHT. Propecia har vist sig at reducere DHT niveauer i hovedbunden med så meget som 60%.

Del 5: non-verificerede hjem retsmidler

 1. 1
  Fremme hårvækst med naturlige hjem retsmidler. Vær forsigtig, men når anvendelsen hjem retsmidler, da de kan skade dit hår i stedet for at stimulere væksten.
  • En blanding af aloe vera og honning. Bland kødet af tre blade af aloe vera med honning og anvende det over hovedbunden. Vent 20 minutter og vaske hår ud som sædvanligt.
  • En energi-packed morgenmad. Bland en skefuld soja lecithin, en skefuld wheatgerm, en skefuld honning, en skefuld ølgær og en yoghurt. Prøv denne hjemmelavede opskrift hver dag til morgenmad.
  • Tomater, olivenolie og aloe vera. Blend en tomat med en spiseskefuld olivenolie. Varme, indtil varm og anvende blandingen til hovedbunden, lade stå så længe som muligt. Denne blanding kan forbedres ved tilsætning af aloe vera.
  • Rosmarin vand. Vask dit hår hver dag med rosmarin vand. Du kan købe rosmarin shampoo eller gøre rosmarin vand på egen hånd.
 2. 2
  Fremme hårvækst med store-købte retsmidler. Visse butikken købte retsmidler, mens ikke vist sig at stimulere hårvækst, kan arbejde i nogle tilfælde.
  • Biotin kan arbejde. Biotin er et vandopløseligt B-vitamin. Det er meningen at øge hår og negle vækst hjælper også med acne, langsomt helende hud og stærkere hår. Tjek pakkelabel for foreslåede dosering.
  • MSM kan også arbejde. MSM står for Methylsulfonylmethan. Det er et naturligt forekommende sulfat findes i nogle plantearter, og har ry for at hjælpe med at opbygge kollagen og reparation væv. For hår, er det meningen at bremse skur, speed vækst, og øge øger glans og tykkelse.

Tips

 • Pas på hår, når det er vådt. Vådt hår er let beskadiget.
 • Stress kan midlertidigt standse hår produktion, men det bør ikke forårsage mandlig-mønster skaldethed.
 • Hvis håret konsekvent tør få din læge teste dig for skjoldbruskkirtlen sygdomme ud over de anførte hormonelle ubalancer. Hypothyroidisme forårsager hår og hud til tør og vægtøgning.
 • Desolving shampoo i lidt vand, før du anvender til hår vil gøre det lettere at absorbere og skyl uden at efterlade rester.
 • Tørt hår på hovedet for udseendet af tykkelse.
 • Boller bøje og bryde hår, så godt. Pony haler er bedre end boller, men sørg for at de er løs for at undgå stress i hårsækkene.
 • Steroider kan forårsage hårtab. Steroider producere hormoner, der skaber skaldethed.