Wkadk

Sådan tykkere dit hår

Længes du efter tykke, voluminøse hår? Stress, aldring, genetik og kemikalier i hår behandlinger og farvestoffer er alle mulige årsager til tyndt hår. Uanset hvorfor dit hår er tyndt, der er strategier, du kan anvende for at få tykkere, fyldigere hår. Denne artikel indeholder oplysninger om volumen-styrke hårpleje teknikker, livsstilsændringer og behandlingsmuligheder.

Steps

Sådan tykkere dit hår. Vælg kemifrie hårprodukter.
Sådan tykkere dit hår. Vælg kemifrie hårprodukter.

Daglige pleje at fremme tykkere hår

 1. 1
  Vælg kemifrie hårprodukter. Nogle gange er den største synder, der forårsager hår til tynd er shampoo, du bruger hver dag. Hår rensemidler, balsam, og styling produkter indeholder ofte kemikalier, der slides ned hår, tørre det ud og få det til at falde ud lettere end sundt hår. Umiddelbart forbedre sundheden for dit hår ved at gøre følgende ændringer i dit badeværelse:
  • Swap shampoo med sulfater til sulfat-fri shampoo. Sulfater er skrappe rengøringsmidler, der er effektiv til stripning væk olier i håret. Problemet er, at uden beskyttelse af naturlige olier, bliver håret let beskadiget og flosset. Vælg en shampoo lavet med olier og naturlige rensemidler, der ikke vil være for barsk for dit hår.
  • Udskift kommercielt fremstillede balsam med noget lavet med naturlige ingredienser. Conditioner kan indeholde sulfater, også, og de indeholder også andre kemikalier, som kan være svært på dit hår. Udskift din balsam med en, der er lavet med kokosolie, aloe og andre naturlige balsam. Du kan også prøve at erstatte et æble cider eddike løsning - det gør håret blødt, smidigt og glansfuldt.
  • Smide hårspray, geler og pomader indeholder en masse kemikalier. Igen, kan anvende disse til dit hår skade det over tid. Brug dem sparsomt eller udskifte dem med hår produkter, der indeholder naturlige ingredienser.
 2. 2
  Håndter dit hår forsigtigt. Hår er blød og skrøbelig, og hvis du forsøger at dyrke det så tyk som muligt, er det vigtigt ikke at behandle det for groft. Visse hår-håndtering vaner kan forårsage hår til at falde ud, brække eller flosse. Skift din rutine på følgende måder:
  • Vask det mindre hyppigt. Vask dit hår hver dag giver ikke din hovedbund tid til at producere den naturlige olier, pels dit hår og holde det sundt. Vask det tre eller fire gange om ugen på de fleste. Brug tørshampoo til at opdatere det mellem vask.
  • Skamplet dit hår tørt. I stedet for at vride den ud og groft frotté det, bruge et blødt håndklæde til forsigtigt klemme håret og duppes tørt.
  • Brug en bred-tandet kam i stedet for en børste. Børste dit hår kan trække det ud, især når det er vådt. Brug en bred tandede-kam til at arbejde ud tangles forsigtigt.
 3. 3
  Stop med at bruge varme. Styling værktøjer som hår tørretumblere, glatning strygejern, og krøllejern er hårde på hår. Brug dem sparsomt eller give afkald på dem helt. Hvis du absolut skal glatte eller krølle dit hår, så prøv glatning uden varme eller ved hjælp af svamp ruller til at krølle det.
 4. 4
  Lad dit hår være dens naturlige selv. Blegning, fremhæve og farve dit hår kan få det til at falde ud eller bliver tør og skør. Kemiske glattejern og permanente krøller er også yderst skadelige for dit hår. Embrace din naturlige farve og tekstur til at fremme hårvækst og bevare sundheden for dit hår.
 5. 5
  Få regelmæssige trim. Trimning dit hår slipper af kedelige, beskadigede ender og tilføjer nyt liv og volumen til dit hår. Kortere nedskæringer og lagdelte nedskæringer, især kan gøre dit hår ser ud til at være tykkere end det ser ud, når det er lang og uklippet.

Livsstilsændringer til at hjælpe hår vokse tykkere

 1. 1
  Spis en nærende kost. Hvis du har en kost blottet for vigtige næringsstoffer, det viser i volumen og tekstur af dit hår. Tykke, voluminøse hår afhænger af en sund kost fyldt med vitaminer og mineraler, der forårsager dit hår til at vokse sig stærke.
  • Få masser af protein. Protein gør håret tykt og skinnende. Sørg for at du får nok i din kost ved at spise en masse fisk, magert kød, nødder og æg.
  • Spis omega-3 fedtsyrer. Disse sunde fedtsyrer fremme hårvækst. Spis sardiner, valnødder, avocado, og græskarkerner.
  • Spis spinat og andre bladgrøntsager at få nok vitamin C.
  • Tag vitaminer. Prænatal vitaminer, især indeholder ingredienser, der hjælper tykkere dit hår.
 2. 2
  Beskyt dit hår mod miljøskader. Dagligdags aktiviteter, du ikke tænke to gange over kan forårsage dit hår til at blive skør og tynd. Tag følgende forholdsregler for at beskytte dit hår fra eksterne faktorer:
  • Holde det ud af solen. Direkte sollys kan skade dit hår, ligesom det kan skade din hud. Hvis du er ude i solen en masse, begynder at bære en hat eller et tørklæde til at holde dit hår sikker.
  • Beskyt den mod forurening. Har du en morgen pendler, der involverer walking nær tung trafik? Forurening fra biler, busser og andre biler kan forårsage dit hår til at tørre ud. Overvej iført en hat, når du er i områder med trafik.
  • Må ikke udsættes for klor. Klor i svømmebassiner er en almindelig årsag til tørt, skadet hår. Over tid er det, der kan forårsage dit hår til at blive tyndere. Bær en svømmetur cap i poolen. Når du ikke bære en kasket, skal du sørge for at vaske ud klor, så snart du kommer ud af puljen.
 3. 3
  Lindre din stress. Stress fra arbejde, familie problemer og en række faktorer kan tage en fysisk vejafgift, der manifesterer sig som hårtab. At blive klar over dette problem kan hjælpe dig finde ud af at fjerne det problem, der kan være årsag dit hår til tynde.
  • Hvis det er muligt, fjerne stress fra dit liv, eller beskæftige sig med det ved hjælp af sunde metoder som meditation, motion og få masser af søvn.
  • Vel vidende, at dit hår er tyndere kan selv blive en kilde til stress. Lette din bekymring ved at ansætte nye strategier til at hjælpe dit hår vokse tykt, som at bruge naturlige produkter, springer kemiske behandlinger og spise en nærende kost.

Behandlingsmuligheder for at få tykt hår

 1. 1
  Prøv et hår fortykkelse produkt. Skønhed butikker sælger en bred vifte af sera, balsam og andre produkter designet til at hjælpe hår vokse tykkere. Beslutte, hvilken type produkt er det rigtige for dig.
  • Vækst-stimulerende shampoo erstatter din normale shampoo med stoffer, der siges at fremme væksten.
  • Produkter som Rogaine anvendes til hovedet i løbet af flere sessioner, hvorefter nye hårvækst vil forhåbentlig vises.
 2. 2
  Få udvidelser eller vævninger. Tilføjelse volumen til dit hår kan være så simpelt som at gå til salonen og betale for det. Udvidelser, vævninger og clip-ins er en naturlig, effektiv mulighed for at få tykkere hår uden at skulle vente.
 3. 3
  Kig ind på at få hår transplantationer. Kom hår transplantationer indebærer at have individuelle hårsækkene indopereret i områder, der udtynding eller skaldethed. Denne metode er ofte dyrt, men det kan være ganske effektiv. Forskning behandling og tale med en læge at afgøre, om hår transplantationer kan være den rigtige behandling for dig.

Tips

 • For at gøre dit hår ser fyldigere hurtigt drille eller bøje det bruger ruller for at tilføje nogle volumen.
 • Tag 1mg finasteride hver aften før sengetid og se din hovedbund spire nye hår. Forsigtig, ikke for kvinder og børn.