Wkadk

Hvordan til at sælge dit hår

Hvis du har meget langt hår, og tænker på at skære det, forstå, at man kunne sælge det til Wig & udvidelse beslutningstagere, der bruger menneskehår. En anden mulighed ville være at donere det til en trængende person, der lider af hårtab som følge af kræftbehandling. Hår stykker er for det meste betragtes som "kosmetiske", og som sådan vil ikke være omfattet af de fleste medicinske forsikringer. Hår donationer er ikke fradragsberettigede.

Donation organisationer som "Locks of Love" også videresælge dit hår for indtægter. En anden mulighed vokser i popularitet, er at sælge dit hår og derefter donere provenuet direkte til nogen i nød, eller for en velgørende organisation efter eget valg.

Steps

Hvordan til at sælge dit hår. Sæt dit hår i en elastisk fletning holder og bundt ind i en stram hestehale.
Hvordan til at sælge dit hår. Sæt dit hår i en elastisk fletning holder og bundt ind i en stram hestehale.
 1. 1
  Sæt dit hår i en elastisk fletning holder og bundt ind i en stram hestehale. Brug ikke indehavere med metal eller gummi bands, fordi disse vil bryde hår indsatsområde.
 2. 2
  Brug et par hestehale indehavere at sikre hestehale eller fletning på et par punkter ned dens længde, så det ikke kommer løs.
 3. 3
 4. 4
  Sørg for at du skærer dit hår så kort som muligt, så du kan få flere penge fra køber
 5. 5
  Sørg for at dit hår stylist ved, du kommer til at spare hestehale, så han / hun ikke klippe under håret uafgjort.
 6. 6
  Må ikke klippe dit hår, før du har fundet en køber. Du får bedre penge, når håret er friske afskårne.
 7. 7
  Svig er et problem for både køber og sælger. Købere kan ønsker at udføre snittet eller bruge en kendt salon for at sikre, at det er ægte menneskehår og ikke forvansket dyrehår eller snit fra en paryk.
 8. 8
  Må ikke sende dit hår til din køber, før de modtager fuld betaling. Paypal er ofte et bedre valg end mailing postanvisninger eller western union, fordi mindre chance for eventuelle tvister for money "hævdede" for at have været sendt. Det er også stærkt anbefales at sende det med en tracking kode, så køberen kan følge pakken.

Tips

 • Prøv at leve i et røg-og stoffri miljø. Folk ønsker hår af den bedste kvalitet.
 • Priserne er lavest for hår under 20 "inches, fordi længere parykker og extensions er langt mere populære. Højere tilbud er for længder over 28" inches. Pristilbud er baseret på længde og overordnede fylde målt efter vægt efter skæring. Én længde hår eller stumpe afskårne ender fortsat køberne top valg, da længden er konstant uden museagtig udtynding i enderne.
 • Hvis du vokser dit hår ud til at sælge det, så undgå at dø, blegning, permanent eller føntørring dit hår. Når du kan tilbyde "Virgin" hår, vil du få flere penge.
 • Når du skriver billeder af dit hår for at sælge det, så sørg for at få billeder taget udenfor i solskin. Dette viser off de naturlige højdepunkter i håret meget bedre end indendørs belysning. Tilføj billeder af dit hår langs siden en lineal, for at vise den nuværende længde. Sørg for at markere det punkt, hvor snittet ville blive foretaget med et hår slips så køberen ved, hvor meget de får.
 • Du kan også donere dit hår til nogle hår donation programmer, sådanne låse af KÆRLIGHED, parykker til børn og Pantene SMUKKE længde.
 • Naturlige farver fra Golden blonde bliver de mest eftertragtede, så Brunette nuancer, efterfulgt af Reds, efterfølgende på Dark sorte er den mest almindelige.

Advarsler

 • Voksne, der har haft kræft behandlinger også brug parykker. Donere dit hår vil gøre en verden til forskel for et barn.
 • Pas på svindlere ud af der, vil de forsøge at bruge flere metoder til at rippe dig ud. Accepter Paypal kun som en betalingsmetode.
 • Sørg for, at du ikke føje til hår, der er blevet skåret ned. Bare bruge håret med elastikken på den.