Wkadk

Hvordan at gøre dit hår blødt og silkeagtig

Sundt hår ser ud og føles blødt og noget silkeagtig. Hvis dit hår er blevet for tør og skør, har det sandsynligvis mistet den naturlige olier, at dit hår bruger til at låse i fugt. Det er meget nemt at bo i denne fase, men det er ikke et vanskeligt problem at afhjælpe. Følg disse forslag, og du kan snart blive misundt af alle dine venner.

Steps

Hvordan at gøre dit hår blødt og silkeagtig. Vask dit hår hver anden dag med varmt vand, shampoo og balsam.
Hvordan at gøre dit hår blødt og silkeagtig. Vask dit hår hver anden dag med varmt vand, shampoo og balsam.

Rutinemæssig

 1. 1
  Vask dit hår hver anden dag med varmt vand, shampoo og balsam. Sørg for at bruge så lidt shampoo og balsam som muligt, mens du stadig få en god skum for at undgå stripning håret af naturlige olie, eller gøre det oilier.
  • Være i overensstemmelse med din shampoo og balsam, men ikke overdrevent så. Mens de er afgørende for at stimulere frigivelsen af ​​naturlige olier, mange indeholder barske kemikalier, som kan skade dit hår, så du skal bruge dem i moderate mængder. Læs etiketten før du køber et produkt. Undgå især shampoo lavet med sulfater og balsam lavet med alkohol.
  • Lad din balsam sidde i håret i et par minutter, før skylning det ud.
  • Vær sikker på at vaske dit hår efter hvilken som helst dag, hvor du sveder udstrakt for at undgå oprustning på din hovedbund, der kan blokere dine porer og udtørrer håret.
 2. 2
  Detangle dit hår og lad det tørre. Hvis du sætter den op et håndklæde, så husk at skylle dit hår med koldt vand for at undgå at fange den varme, som kun vil skade dit hår.
 3. 3
  Børst dit hår en gang eller to gange om dagen. Må ikke overdrevent trække på dit hår, mens du børster, men vær blid og forsøger at bruge pensler med gummieret tips.
 4. 4
  Undgå at anvende direkte varme til dit hår. Enhver form for direkte varme er usundt for dit hår follikler og vil tørre dem ud. Undgå at bruge varmt strygejern, curlere, og varme Hårstylere af enhver art mere end en gang om ugen, hvis. Lad dit hår lufttørre i stedet for at bruge en blowdryer. Selv solen kan skade dit hår, så bære en kasket eller hat, hvis du planlægger at bruge store mængder af tid udendørs.

Husråd

 1. 1
  Påfør varm olie til dit hår og lad det sidde i cirka en halv time. Olivenolie og kokosolie arbejde særlig godt. Olien vil genopbygge din mistede naturlige olier og fælde fugt i dit hår en gang mere. Skyl godt når det er afsluttet.
 2. 2
  Massere din hovedbund med 1 spsk eddike, før vask. Alternativt kan du fortynde eddike i et bassin med vand og lad dit hår blød i det i 20 minutter.
 3. 3
  Brug æg til at blødgøre dit hår, behandle eventuelle skader og give det glans. Bland to æggeblommer og 1 kop (280 ml) vand eller tre æg og en spiseskefuld enten eddike eller olivenolie og gælder for dit hår. Lad det sidde i femten minutter og skyl.

Tips

 • Køb den korrekte type shampoo og balsam til dit hår. Alles hår er anderledes, og du er sikker på at finde specialiserede produkter til din specifikke hårtype.
 • Alle har forskellige hår, så spørg din stylist om hår behandling for en mere personlig respons.

Advarsler

 • Ved anvendelse af shampoo eller balsam, bruge fingerspidserne til at skumme produktet i, eller du risikerer at bryde hår skakter, som er særligt skørt til tørt hår.

Ting du behøver

 • Shampoo
 • Hårbalsam
 • Bruser
 • Børst
 • Olie (oliven-eller kokosnød)
 • Eddike
 • Æg