Wkadk

Hvordan kan man øge bryst hår

Har du har en lys plet på brystet hår? Hvad med bare et par hårstrå? Frygt ikke! Med denne guide du forhåbentlig se en vild busk i ikke mindre end en måned. Læs videre for specifikke anvisninger.

Steps

Hvordan kan man øge bryst hår. Udjævne din testosteron.
Hvordan kan man øge bryst hår. Udjævne din testosteron.

Del 1: lægeligt verificerede tips til brystet hårvækst

 1. 1
  Udjævne din testosteron. Tal med din læge om, hvorvidt du har normale testosteron niveauer. Testosteron har en særegen relation til hårtab. Ikke nok testosteron og brystet hår vil ikke vokse. For meget og det bliver konverteret til DHT, der krymper hårsækkene. Prøv at have en sund balance af testosteron, naturligvis, fordi der er ingen testosteron test til rådighed i håndkøb, skal du søge råd hos en læge.
  • Begynd at arbejde ud. Både vægttab og vægtløftning kan øge en mands testosteron niveauer. Ramte gym, sikkerhedskopiere på benchpress og gøre nogle alvorlige øvelse. Du vil føle sig stærkere og vokse nogle hår på brystet, mens du er på det.
  • Tag testosteron kosttilskud, hvis din læge diagnosticerer dig med lav-T. Kun tage kosttilskud, hvis din læge har diagnosticeret dig. Igen, hvis du har normale niveauer af testosteron og du tager kosttilskud, vil et enzym konvertere overskydende testosteron til en follikel-skrumpende hormon. Ikke en god opskrift for hårvækst.
  • Tal med din læge om østrogen-hæmmere. Din læge bør vide, hvis du tager østrogen-hæmmere er tilrådeligt for brystet hårvækst i din konkrete sag.
 2. 2
  Brug aldrig steroider til støtte i brystet hårvækst. Anabolske steroider medføre alvorlige sundhedsmæssige risici. Da der er snesevis, hvis ikke hundredvis af forskellige anabolske og androgene steroider, hver med forskellige bivirkninger på kroppen og følgerne for dit hår, er det ikke anses for sikkert at bruge steroider for hårvækst.

Del 2: hjem retsmidler (ikke efterprøvet) for brystet hårvækst

 1. 1
  Barbere dit bryst. Hvis du har nogen hår på brystet forvejen, vil barbering hjælpe det få tykkere, ikke hjælpe håret vokse, hvor det ikke er. (. Denne ene af grundene piger voks i stedet for barbering) Barbering skærer håret ved roden, hvor det er tykkest, når det vokser ud, vil håret være tykkere for hele dens længde. Se Sådan at barbere hår på brystet.
  • Barbere dit bryst hver 2-4 uger.
 2. 2
  Anvend miconazol nitrat (også kendt som Daktarin cream). Om morgenen, efter et brusebad massere brystet med Daktarin. Denne metode er blevet kendt for at stimulere væksten af ​​nye hår, men ikke medicinsk bekræftet.
  • Bemærk: miconazol nitrat er en svamp-sprænge creme anvendes til behandling af mund-og vaginal infektioner. Anvendelse i moderate mængder, og med forsigtighed.
 3. 3
  Skær et løg i to og gnid det på dit bryst. Gnid løg på brystet ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Når overfladen af ​​løg er tørt, skæres omkring 5 mm for løg og fortsætte, hvilket kan stimulere hårvækst, fordi løg indeholder svovl, et mineral kendt for at hjælpe med hårvækst.
  • Denne metode bør formentlig ikke anvendes i løbet af dagen, på grund af duften. Så lad det gøre det arbejde i løbet af natten, og bruser næste morgen.
 4. 4
  Få rådgivning fra en mandlig slægtning om deres bryst hår. Det kan være pinligt, men spørg nogen, du stoler på deres egne erfaringer voksende hår på brystet.
  • Hvis mandlig slægtning vil vide hvorfor, har du to muligheder:
   • Sig sandheden, nævne din hensigt voksende hår på brystet og måske de kan lade dig ind på deres. Du har måske ikke noget at bekymre sig om.
   • Bare sige, at du var undrende og ønskede at tale om noget tilfældigt.
 5. 5
  Vær tålmodig. Væksten vil sandsynligvis kun starte efter cirka to uger, og vil kun være dramatisk mærkbar efter nogen tid. Vær tålmodig og stick med din behandling. Det kan ikke nødvendigvis synes denne måde, men der er mange flere vigtige ting i livet end hår på brystet, så hage op!
 6. 6
  Kend myter om hårvækst. Der er nogle velmenende myter derude om, hvordan at vokse hår, og hvad det kræver at have en mandig manke. Mange af dem er blevet aflivet af videnskaben, og er beviseligt falsk.
  • Øge blodgennemstrømningen ikke øger hårvækst. Måske har du fået at vide at børste dit bryst med en tandbørste til at øge blodtilførslen til området, som formodes at stimulere væksten. Det er ikke videnskabeligt sandt. Børste dit bryst vil ikke få dig hår på brystet.
  • Unclogging porer vil ikke hjælpe dig med at vokse hår. Nogle siger, at blokerede porer kan forårsage hår til at blive fanget under overfladen af ​​huden, og at hemmeligheden bag hårvækst er simpelthen unclogging disse porer. Det er simpelthen ikke sandt. Mens skrubbe væk døde hud og unclogging porer er absolut en god ting, vil det ikke hjælpe at stimulere brystet hårvækst.