Wkadk

Hvordan til at give komplimenter til folk, der ikke vil tage dem

Har du prøvet at være rart for nogen, og de ​​vil bare ikke tage din kompliment? Måske er de også ydmyge, eller bare. Her er nogle tips til at snige sig i en kompliment, at de fleste mennesker ikke kan slå ned.

Steps

Hvordan til at give komplimenter til folk, der ikke vil tage dem. Undgå komplimenter, der bruger en sammenligning eller værdidomme.
Hvordan til at give komplimenter til folk, der ikke vil tage dem. Undgå komplimenter, der bruger en sammenligning eller værdidomme.
 1. 1
  Undgå komplimenter, der bruger en sammenligning eller værdidomme. Når du er i tvivl om, hvorvidt en kompliment er en sammenligning eller værdidom, tænke over dette: En sammenkædning verbum (a til-være verbum som "er"), er normalt en indikation af en sammenligning eller værdidom. "Du er den smukkeste", "Det klaverspil var rigtig god", "Du har var> et smukt smil." Og absolut holde sig væk fra sammenlignende ord som "mere", "bedre", "bedste", og så videre. Mennesker, der har svært ved at tage komplimenter vil normalt afvise disse påstande. Dette kan, fordi de er under-rating selv, eller fordi de tror, ​​du er over-rating dem! De kan endda blive fornærmet (Se Advarsler nedenfor). De kan faktisk være berettiget at benægte dine påstande - hvis for eksempel, de føler, at de ikke spille klaver meget godt i forhold til deres sædvanlige niveau, eller de kender nogen på kontoret smukkere end de, du ikke er klar over!
 2. 2
  Skift kompliment rundt for at afspejle, at de har haft på dig. Eksempler:
  • Jeg har aldrig set øjne, blå før.
  • Det stykke du spillede på klaver gjort mig så rolige og fredfyldte.
  • Din lige lavet min dag!
  Den anden person kan derefter føles varm og opmuntret (formålet med en kompliment) på grund af den virkning, at de har på dig (nydelse, glæde, osv.). De behøver ikke at bekymre sig om, hvorvidt de troede, de var gode nok. Og der er ingen måde, de kan benægte din kompliment uden at lyde fjollet (fx - "Nej det gjorde det ikke!").
 3. 3
  Vær specifik. Undertiden de mest mindeværdige komplimenter er de mest specifikke dem, fordi det viser, at du var opmærksom, og bemærket skønhed i nogle bestemt formular. De nærmere kan følge en generel kompliment (som dem i det forrige trin) som en forklaring, eller gives alene.
  • Dine øjne minder mig om den dybe Caribiske Hav.
  • Jeg elskede den måde du sagte spillede de store akkorder.
  • Dit smil er store og lyse, det minder mig om (indsæt attraktive filmstjerne valg her).
 4. 4
  Vide, hvornår at give op. Hvis der i svar på din kompliment, de siger noget lignende "Jamen du skal have simple smag fordi jeg spillede meget dårligt", så kan vi påtage sig deres ego er alt for udviklet til at berettige yderligere komplimenter! Det passende svar på dette er en meget subtil nikke af dit hoved og en høflig smil. Enten den person, simpelthen nægter at acceptere nogen form for ros, er fiskeri efter mere ros, eller ønsker at argumentere. Men hvis du føler dig angrebet af personens svar, så er du måske nødt til at reagere hensigtsmæssigt.
  • Hvis din kompliment er taget den forkerte vej, kan nogle mennesker antager, du forsøger at ramme på dem, eller opfatter dig som utryg. (Hvis det sidste sker ofte, kan du læse Sådan at møde nye mennesker uden at være uhyggelig.) For begge grunde, kan de ignorere dine komplimenter, eller måske endda rulle deres øjne eller noget af den slags. Må ikke gider at forsøge at rette op på situationen, bare komme videre.

Tips

 • Vær opmærksom på, at i nogle kulturer anses det for høfligt at nægte komplimenter og uhøfligt at acceptere dem. For eksempel, i den kinesiske kultur, hvis nogen får at vide, at han eller hun gjorde noget godt, anses det for ydmyg og høflig for den person at benægte kompliment, og svarer, at han eller hun ikke gør godt på alle. Undladelse af at gøre dette ses som mærkeligt eller ofte uhøflig. Nogle gange kan en person afvise en kompliment simpelthen ud af normer som disse.

Prøv at finde noget om den person, som du kan virkelig kompliment. Må ikke give en falsk kompliment. Hvis der virkelig er noget at komplimentere en person på, er det bedre at vente for dem at gøre noget fortjener ros end at give dem falske smiger, som de kan sanse.

Aldrig kompliment en person på en funktion, som de er flov over - selv hvis din kompliment er ægte, vil den anden person sandsynligvis overveje det meget falsk og tage handling. For eksempel, hvis nogen mener, de er fedt aldrig kompliment deres vægt. Hvis nogen er usikker omkring deres næse eller deres øjne - ikke komplimentere deres skønhed, etc.

Advarsler

 • Folk, der er meget følsomme og usikre kan nemt tage offensiv til en sammenlignende kompliment, uanset om du sammenligne med nogen eller noget andet, eller noget, de tidligere har gjort. F.eks fortælle en person, at deres nuværende tøj eller en præsentation, er meget bedre end deres gamle kunne gøre dem føle sig dårligt om, hvad de havde gjort før, og spekulerer (hvis du komplimenteret dem i fortiden), om din nuværende kompliment er ægte. Ligeledes kan fortælle en person, at deres præstation var bedre end en andens føre til følelse af konkurrenceevne, som forstærker utryghed. Efter ovenstående politik, der fokuserer på, hvordan det påvirker dig hjælper dig med at undgå disse følelser.