Wkadk

Sådan SIDE fletning hår

Den side fletning er en sød stil fletning, der går over skulderen. Det ser især rart med side-fejede pandehår, eller som en romantisk, lidt rodet look. Til side-fletning, en af ​​disse metoder prøve.

Steps

Sådan SIDE fletning hår. Face et spejl for at sikre fletning er pæn (valgfrit).
Sådan SIDE fletning hår. Face et spejl for at sikre fletning er pæn (valgfrit).
 1. 1
  Børste dit hår grundigt. Knob og tangles gør fletning i almindelighed en meget sværere end det burde være.
 2. 2
  Del dit hår. Da side-fletning look er asymmetrisk, partering den til den ene side er et godt valg. Hvis du går til en romantisk look, kan den del at være rodet.
 3. 3
  Face et spejl for at sikre fletning er pæn (valgfrit). Ser din refleksion kan forvirre din fornemmelse for fletning (hvis du er vant til at gøre det frihånd), så det er op til dig.
 4. 4
  Saml alle dine hår til den ene side. Hvis din side er ud til den ene side, sørg for, at håret er på den side længst væk fra den del. Sørg de korteste stykker er ikke for kort til fletning.
  • Hvis dit hår er medium længde og for kort til den ene side fletning, to side fletninger (dvs. rottehaler) kunne fungere bedre.
 5. 5
  Slæbebåd et par kortere hårstrå ud af flok, hvis det ønskes. Lade et par tråde indramme dit ansigt vil blødgøre udseendet, så hvis du har lange side-fejede pandehår eller ønsker et par slyngtråde til at krølle sig rundt om halsen, separat ud af disse stykker nu.

Simpel side fletning

 1. 1
  Opdel håret i tre sektioner. Området under øret vil være "anker" point for din fletning, så ikke flytte fletning rundt, når du går i gang.
 2. 2
  Start under dit øre, fletning som du normalt ville. Snup en af ​​de ydre dele, og krydse over til midten, så tag fat i ydersektionen på den modsatte side, og træk det til midten, gentag, cykling gennem alle tre områder igen og igen.
 3. 3
  Stop ved den ønskede længde. Det er bedst at stoppe, før dele af dit hår bliver så korte, at de begynder at falde ud af siderne af din fletning.
 4. 4
  Fastgør enden af fletning med en elastik, arrangere eventuelle totter af hår, der hænger ud og sprøjte med hårspray, hvis det ønskes.

Fransk stil side fletning

 1. 1
  Start fletning under øret modsat skulderen hvor du har samlet dit hår. Målet med denne fletning er at pakke den side fletning omkring bunden af ​​dit hoved og over den ene skulder for en mere romantisk, færdigt look. Begynd ved at adskille en lille del af hår fra bunden af ​​sweep af hår går på tværs af bagsiden af ​​din hals.
 2. 2
  Split denne sektion af hår i tre sektioner og begynde fletning som sædvanlig. Tag en af ​​de ydre sektioner og krydse over til midten, så fange den ydre sektion på den modsatte side og træk den til midten. Må ikke fletning yderligere endnu.
 3. 3
  Fortsæt fletning, denne gang indbygge mere hår i den øverste halvdel af fletning for en halv fransk fletning. Hver gang du går til at krydse en af ​​de høje tråde ned i midten af ​​trioen, tilføje en sektion af løse hår fra håret fejer over din anden skulder, før du flytter den til midten. Vær sikker på at tilføje hår fra direkte over den del af fletning, så dit hår på bagsiden af ​​dit hoved ikke krydser over sig selv og ødelægge designet. På det tidspunkt (én gang lille) fletning når den modsatte side af dit hoved, bør alle dit hår, ikke bare den lille sektion.
 4. 4
  Når du når det modsatte øre, fletning resten af dit hår som en normal fletning. Når du er færdig, vil fletning starter på den ene skulder og finish hængende ned over den anden.
 5. 5
  Fastgør enden af fletning med en elastik, arrangere eventuelle totter af hår, der hænger ud og sprøjte med hårspray, hvis det ønskes.

Tips

 • Braid pænt, men ikke super stramt eller fletning bliver stiv.
 • Brug hårspray til små hår, der stikker op.
 • Hvis du har lag er det altid en god idé at bruge en tekstur balsam eller olie for at holde dine lag i at komme ud af fletning.
 • Det er ikke egnet til kort til skulder længde hår.

Ting du behøver

 • Børste / kam
 • Hår bands
 • Hårspray (valgfri)