Wkadk

Sådan gør du et vandfald fransk fletning

Hvis du ved, hvordan man fransk fletning, tage det til et nyt niveau med vandfald fletning. Dette er en stor twist på en traditionel fletning, og er enkel at gøre! Følg denne Google guide til at gøre et vandfald fransk Braid.

Steps

Sådan gør du et vandfald fransk fletning. Grib den forreste del af dit hår, hvor du ønsker fletning at starte.
Sådan gør du et vandfald fransk fletning. Grib den forreste del af dit hår, hvor du ønsker fletning at starte.
 1. 1
  Børste dit hår. Efterlad din side, som du ønsker det til at se med fletning. Sørg for at der ikke er nogen sammenfiltring fordi det vil bremse fletning processen.
 2. 2
  Grib den forreste del af dit hår, hvor du ønsker fletning at starte. Jo mere hår du fat, jo tykkere fletning vil være. Opdel håret i tre lige store dele.
 3. 3
  Braid nogle sektionen. Braid håret ved hjælp af enkel metode til rigtige afbryder til centrum, venstre sektion skifte til center osv. "base" fletning bør være omkring 2-3 inches lang og bør være flettet mod bagsiden af ​​dit hoved i stedet lige ned, det vil gøre det muligt fletning til at falde fladt, når du pin det tilbage.
 4. 4
  Skift til french fletning håret. Igen fletning mod bagsiden af ​​hovedet, start fransk fletning håret. Fransk fletning som normalt. "Pick-up" hår fra hovedet og føje den til venstre og højre sektioner, som du fletning. Dette vil medføre, at fletning at være "fastgøres" til dit hoved, som du fortsætter med fletning. Fransk fletning afsnittet yderligere 2-3 inches, før du begynder at oprette vandfaldet effekt.
 5. 5
  Skabe den "vandfald" effekt. Efter fransk fletning yderligere 2-3 inches mod bagsiden af ​​hovedet, begynder "droppe" den nederste sektion og afhente en helt ny sektion i stedet som du går.
  1. Når fletning den nederste sektion i, drop streng og afhente en ny sektion bag det.
  2. Når fletning den øverste sektion, afhente hår og tilføje det.
  3. Gentag.
 6. 6
  Afslut vandfaldet effekt. I stedet for at afhente og tilføje (topstrengen), eller droppe og picking up et nyt afsnit (nederste streng) fletning de resterende sektioner som normalt (trin 2).
 7. 7
  Afslut det. Fastgør fletning med en elastik. Tilføj hårspray for et bedre greb.
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Gør det stramme, ikke løs.
 • Du kan vælge at gøre fletninger længere også.

Advarsler

 • Brug pony haler bånd, ikke elastikker.

Ting du behøver

 • Kam
 • Vand eller sprayflaske
 • Tålmodighed
 • Hestehale bånd