Wkadk

Hvordan man laver et reb fletning med kun to tråde

Har du nogensinde set en person iført deres hår i "reb" i stedet for fletninger og spekulerede på, hvordan man gør det? Det er meget nemmere end det ser ud.

Steps

Hvordan man laver et reb fletning med kun to tråde. Sektion off hår som du ville gøre for en fletning.
Hvordan man laver et reb fletning med kun to tråde. Sektion off hår som du ville gøre for en fletning.
 1. 1
  Sektion off hår som du ville gøre for en fletning. Dette betyder at du kan skille på midten for at have to reb, lad det unparted for én stor reb, eller gøre ponytails først, før du begynder reb.
 2. 2
  For hvert afsnit, deler håret i to lige store dele. Sno begge strenge en halv omgang med uret. Wrap den rigtige streng mod uret omkring venstre streng én gang (med andre ord, den rigtige streng sat på venstre, bare sørg for du passerer det foran venstre streng, ikke bag det).
 3. 3
  Sno begge strenge en halv omgang med uret. Wrap nye rigtige brik omkring den nye venstre brik ved at føre det foran det nye venstre stykke igen.
 4. 4
  Fortsæt mønsteret af twist-wrap, twist-wrap, indtil du når til slutningen.
 5. 5
  Fastgør med en elastisk.

Tips

 • Tilføj nogle søde hår tilbehør som en sød pandebånd eller hårspænder, farvede hår slips, eller ben. Gør den til din egen.
 • Hvis du laver flere tynde reb, mens håret er fugtigt, så finger-kam, efter den er helt tørret (undertiden natten over), vil du have meget smuk blød spiral bølger.
 • Øvelse gør mester. Det hjælper til at begynde med en anden persons hår, før du forsøger dette på egen hånd.
 • Hvis du beslutter dig for at deltage hår ned i midten, det ser pænere, hvis du vende retningen af ​​vridning og indpakning for den anden side, så man rebet er uret, og den anden er mod uret.
 • Når du har styr på det grundlæggende reb teknik, kan du gå videre til avancerede reb teknik: ligner en fransk fletning, skal du starte med en lille del, twist begge stykker en halv omgang, wrap, derefter tilføje en streng af hår til hver af de to stykker. Glat disse nye strenge i, som du twist, så pak.

Advarsler

 • Hvis du vride mere end en halv omgang, kan rebet blive smerteligt tæt mod personens hovedbund.
 • Med meget små sektioner, hvis vridning og indpakningen er for stram, kan det færdige produkt forsøge at fordoble op på sig selv.

Ting du behøver

 • En hårbørste eller kam til detangle håret før du begynder.
 • Et tilstrækkeligt antal hårelastikker.
 • En villig deltager for dine første forsøg.