Wkadk

Hvordan til at passe mikro fletninger

Mikro fletninger, også kendt som mini-fletninger eller usynlige fletninger, er en populær frisure for mange sorte kvinder og nogle mænd så godt. Mange anser disse fletninger til at være høj-vedligeholdelse med vægt placeret på omsorg for mikro fletninger ikke kun mens du har fletninger, men også før det bliver fletninger og efter fjernelse af fletninger.

Steps

Hvordan til at passe mikro fletninger. Bestem hvis dit hår er sundt nok til mikro fletning.
Hvordan til at passe mikro fletninger. Bestem hvis dit hår er sundt nok til mikro fletning.

Omsorg for hår før mikro fletning

 1. 1
  Bestem hvis dit hår er sundt nok til mikro fletning. Hvis håret allerede har skader, så skal du fokusere på at gøre det så sundt som muligt først.
 2. 2
  Få en varm olie behandling for at hjælpe fugter dit hår og genopbygge beskadiget hår. Udførelse denne behandling en gang om ugen i flere uger før at få dine fletninger er en fælles anbefaling til sundere hår fra starten.
 3. 3
  Moisturize dit hår ved hjælp af en dyb balsam, igen for at sikre dit hår er så sundt som muligt, før sammensnoning.
 4. 4
  Trim enderne af dit hår til at slippe af med nogen, kan findes. Efter din trim, så sørg for din hår er langt nok til mikro fletning.
 5. 5
  Shampoo og tilstand dit hår grundigt umiddelbart før at få dine mikro fletninger.

Omsorg for hår, mens micro flettet

 1. 1
  Følg hårpleje rådgivning fra din stylist, og hvis du har spørgsmål, skal du sørge for du forstår, hvordan man passer mikro fletninger både mens du har dem, og efter de er fjernet.
 2. 2
  Vask dit hår og hovedbund regelmæssigt med den rette shampoo til din hårtype, og brug altid balsam, mens dit hår er micro flettet.
  • Mange stylist anbefaler venter fire uger inden den første vask, og derefter vask og konditionering mindst en gang om ugen, mens du har din mikro fletninger.
 3. 3
  Spray på en lys leave-in balsam, fletning spray eller hår olie til at holde mikro flettet hår fugtes. Brug nok, så håret ikke føles skørt eller tørt, når du rører ved det.
 4. 4
  Udnytte en let hovedbund balsam, især omkring kanterne af hovedbunden, hvor mest skade kan opstå, når håret er mikro flettet.
  • Du kan også bruge Aloe Vera gel, olivenolie, flydende vitamin E eller produkter, der indeholder disse væsker til at holde hovedbunden godt smurt.
  • Vær omhyggelig med ikke at bruge en tung balsam, der kan forårsage en skællet hovedbund, som er svært at behandle, når håret er micro flettet.
 5. 5
  Besøg din stylist eller salon professionel, hvis nødvendigt for at hjælpe med at opretholde dine fletninger, eller hvis du føler, at skader eller brud har fundet sted.

Omsorg for hår efter mikro fletning

 1. 1
  Fjern de mikro fletninger omhyggeligt eller få dem fjernet af en professionel. Håret bliver skrøbelige efter at være flettet så længe og du skal være blid.
 2. 2
  Brug en protein behandling, efter at du har fjernet de fletninger til at hjælpe med at sætte styrken tilbage i dit hår.
 3. 3
  Gendan fugt til håret umiddelbart efter fjernelse af dine fletninger ved hjælp af en dyb balsam og fugtighedscreme, fordi håret er ofte meget tør efter mikro fletning.

Tips

 • Mikro fletninger anbefales ikke til nogen med hår, der allerede er virkelig tynd, eller meget skrøbelige eller beskadiget.
 • Brug altid en professionel stylist erfaring i mikro fletning til at sikre at du ikke skade dit hår.
 • Selv mikro fletninger formodes at være lille, så sørg for fletninger er ikke for lille til dit hår, som mindre fletninger vil tage længere tid at fjerne og generelt forårsage mere skade på hår og hovedbund.

Advarsler

 • Lad aldrig fletninger til at være flettet for stramt. Hvis det er smertefuldt under fletning procedure, bede stylist til at løsne fletninger, fordi alt for stramme fletninger kan forårsage mere skade på dit hår og hovedbund.
 • Efterlad ikke mikro fletninger i for lange perioder. De fleste stylister anbefales at fjerne fletninger omkring hver 2 til 3 måneder for at undgå at beskadige håret.
 • Efterlad aldrig dit hår micro flettet hvis du finder hvide knopper på hovedbunden, da dette er et tegn på hårtab fra rødderne, og du bør hurtigt fjerne fletninger, før du yderligere skade dit hår og hovedbund.