Wkadk

Sådan at klæde sig som en model

Har du dagdrømme om dressing som nogle af de mennesker, du ser på catwalken og i blade? Nå, kan du klæde sig som dem, og tilføje dine egne strejf af stil, også.

Steps

Sådan at klæde sig som en model. Gør din make-up korrekt.
Sådan at klæde sig som en model. Gør din make-up korrekt.
 1. 1
  Find inspiration. Find nogen at inspirere dig. Du ønsker ikke at være præcis som en bestemt model, men ved hjælp af en bestemt model (eller modeller) er en fantastisk måde at få inspiration og udvikle en stil plade til din egen garderobe.
  • Gå til offentlige landingsbaner. Omkring modeugen der undertiden er en offentlig bane, så alle kan se de nyeste tendenser. Der kan du se, hvordan modellerne ser ud i det virkelige liv, samt hvad der er trendy.
 2. 2
  Vær modig! At være en model er ikke altid om at følge de tendenser, er det om at vise, hvad du synes ser godt ud, og forhåbentlig inspirere andre (at gøre dig en trendsætter).
 3. 3
  Bestem dit budget. Og samtidig have et stort budget er rart, det er ikke nødvendigt at ligne en model. Ofte gange, kan du finde unikke / pæn tøj med regelmæssige stormagasiner, eller endda genbrugsbutikker.
  • Hvis du har et stort fashion budget, kan du bare købe, hvad din vedtaget model slidt. De fleste blade vil nævne til mindste detalje de mærker og priser på tøjet en given model er iført. Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige blandet model udseende, også.
  • Hvis dit budget er mindre, ikke dispair! Overhold tøj, din inspiration bærer. Bemærk de farver og kombinationen. Så gå til et stormagasin eller genbrugsforretning og bruge dine noter til at købe noget, der ligner din model look. Ud over dette er en økonomisk måde at shoppe, åbne sparsommelighed butikker og sending butikker op for en helt ny verden, når det kommer til en unik og frisk stil, der kan være med på moden og helt din.
 4. 4
  Være sund! Ser godt vil hjælpe tilføje til din model udseende. Men husk, at du ikke behøver at være en størrelse nul at se smuk. Du skal blot tage vare på dig selv. Hit the gym to eller tre gange om ugen. Spise sundt. Pas godt på din og hår, og drikke masser af vand.
 5. 5
  Opbygge selvtillid. Dette er et afgørende skridt, når dressing som en model. Det er vigtigt at vide, at du ser og føler sig godt i, hvad du er iført, uanset om det er high-end mode eller et røverkøb bin finde, hvis du føler, du ser godt ud i det, så vil du ser godt ud.
 6. 6
  Gør din make-up korrekt. Husk, at formålet med makeup ikke er at dække dine "dårlige pletter," det er for at forbedre dine smukke. At " ligne en model ", behøver du ikke at bære et ton af make-up.
  • Nogle lys blush og nogle mascara på øverste vipper som regel giver dig en ren, naturligt look. Det ser classy ikke at hobe make-up på dit ansigt. Ligner du har naturlige skønhed.
 7. 7
  Pas på din hud. Prøv at holde din hud klar og ren. Vask dit ansigt med jævne hjælper mere end noget andet. Du bør også drikke masser af vand og undgå at plukke på bumser. En lille concealer hjælper, hvis du har en skamplet eller to, men prøv ikke at hobe på makeup, da det kan forårsage udbrud.
 8. 8
  Vælg den rigtige størrelse, når du handler. Må ikke købe stykker, bare fordi du kan lide dem. Ud over at være ubehageligt, er syge stramtsiddende tøj generelt lidet flatterende og vil gøre dig ser unkept snarere end klassiske.

Tips

 • Lær at gå med høje hæle.
 • Få sol briller, have kvalitet skinnende hår, brug lipgloss, bruge en dejlig duft.
 • Hvis du føler, at ingen af ​​magasinet stilarter arbejder for dig, eksperimentere! Få forskellige tøj og tilbehør, og se, hvad der ser bedst på dig. Så længe du føler dig glad og tryg ved den måde, du ser, kan du se bedre end en model. (Og i det mindste du vil se reelle).
 • Husk du kan altid tilpasse dit tøj eller få en professionel til at forvandle dem til noget helt andet.
 • Husk, at mode modeller (landingsbane og catwalk dem især) er ofte i meget god form. IKKE tynd. bør du motionere og spise rigtigt, hvis du virkelig ønsker at ligne en model. At være skinny ser ikke godt. Være sund ser godt ud.
 • Hvis du ved, hvordan at sy, kan du endda lave dine egne kjoler eller tøj, du finder i modemagasiner.
 • Modeller prøve forskellige unikke stilarter på grund af de tillid. De har altid vælger komfortable, men iøjnefaldende stykker og fejrer deres krop. Du må hellere være tynd, hvis ikke forsøge at dække det med sort, hvis du ønsker at ligne en model. (Må ikke bære stramme ting, hvis du ikke er tynde. Bære sort løs ting, løse bukser, høj platform hæle EXT) (Target er ikke på udkig chic eller elegant vi taler om modeller slags bære nu. Det er en unik måde at udtrykke selv)
 • De får ikke koldt, de bærer ligesom sin forår i vinteren. Må ikke bære en masse ting og ligne et græskar på vinterdage. Bær t-shirts i stedet for voluminøse bedstemor trøjer.

Ting du behøver

 • nogle kontanter (varierende mængder).
 • en god idé om, hvad du ønsker.
 • viden om gode og pålidelige butikker, fordi du ikke ønsker dit tøj til at falde fra hinanden efter blot et par gange at bære det.
 • modeblade
 • Nogen har oplevet at hjælpe / afgive udtalelser, du ikke ønsker at bære ting, der ikke passer dig