Wkadk

Sådan crossdress

Crossdressing er den handling sløre æstetiske køn linjer ved at bære tøj traditionelt båret af det modsatte køn. Mænd kan klæde til at ligne kvinder, mens kvinder kan klæde sig som mænd. Mens der er ingen rigtige eller forkerte måde at crossdress, kan denne artikel bruges som en guide gennem den komplicerede proces med at skifte dit køn gennem tøjet du vælger at bære.

Steps

Sådan crossdress. Sig goddag til pigerne.
Sådan crossdress. Sig goddag til pigerne.

Mænd til kvinder

 1. 1
  Pick et tema. Kvinder kommer i alle former og størrelser, så lykkedes at trække fra en mand til kvindekønnet transformation vil afhænge af din kropsbygning og dit mål kropstype.
  • Pick en rollemodel at efterligne, nogen, der har det samme generelle kropstype, som du-høj, kort, tyk eller tynd. Hvis du starter fra den samme grundlæggende sted som din rollemodel, vil du gøre godt. Ved hjælp af en rollemodel, vil du også have et mønster for at gå, flytning, dressing, og tale.
 2. 2
  Alter din form. Vores første indtryk af nogens køn er hovedsageligt baseret på deres form, til det punkt, hvor det er næsten instinktive. Guys har generelt mindre hofter og skod end kvinder. Ikke kun det, er der ikke meget foregår oppe foran, enten. Så den første ting at gøre, er at løse disse bits.
 3. 3
  Sig goddag til pigerne. Intet siger "kvinde" mere end at have dame klumper. Hele industrier, fra tøj til kosmetisk kirurgi til udgivelse imperier, er blevet bygget på fundamentet af vores fascination for bryster. For overbevisende cross dressing, vil dette blive hjælpe med at bringe dig, hvor du ønsker at være, både fysisk og følelsesmæssigt.
  • En måde at gøre dette på er at købe en bh og kram det med enten silkepapir eller sokker. Hvis du ikke er interesseret i at vise kavalergang, vil dette arbejde godt. Hvis du vil have spaltning samt naturligt udseende bounce, vægt, føler og bevægelse, kan du købe en brystprotese, hvilket er en protese du bære inde i bh eller knyttet til din krop.
  • Hvis du går efter et naturligt udseende, ikke overdrive størrelsen af ​​dine bryster, gør dem i forhold til din krop størrelse eller endda lidt mindre.
 4. 4
  Kurver forude. Du ønsker at se den del, men naturligvis fyre bare ikke har de kurver, som kvinder har. Det er naturen, men moder natur kan narre!
  • For at opnå et mere feminint look, kan du bruge talje-cinching undertøj eller korsetter til at opnå en mere timeglas figur. Du kan også tilføje polstrede trusser, eller silicium røv puder at støde badonkadonk.
  • Tuck og tape drengene. Mens der er dyrt undertøj, kan forsvinde pakken hurtigere end en fly-by-night delivery service, du en også gøre dette nemt og billigt med et par strømpebukser og nogle bånd (medicinsk tape, ikke gaffatape-please, for din egen skyld!) Besøg denne Google artikel om, hvordan at putte og tape for mere information.
 5. 5
  Kontur dit ansigt. Dine ansigtstræk sige en masse om dit køn, og der er målbare fysiske forskelle mellem de to. Du vil gerne indebære højere kindben og en mindre hage, og selvfølgelig, vil du ønsker at barbere meget nøje.
  • Da kvinder gennem tiderne har opdaget, kan den rigtige slags profilstyring makeup skaber en helt anden facial look. Du kan skabe illusioner, der gør features ser mindre eller mere udtalt, og du kan endda tegne fokus på bestemte feminine eller maskuline træk.
  • Feminin ansigt: For at få dem højere kindben, større øjne, mindre næser og større læber, der er store kønsbestemte cues, bruge profilstyring pulver og highlighter.
  • Tilføj makeup til at maskere eller ændre dine funktioner til at fremstå mere feminin. Anvende falske øjenvipper til mascara, blush, øjenskygge, eyeliner og læbestift skabe den ultimative feminine look.
 6. 6
  Gør dit hår op. Mens du kan vokse ud dit hår til naturligt få det udseende af det modsatte køn, kan du også drage fordel af parykker for at skabe det udseende midlertidigt og afprøve forskellige udseender og farver for at finde en der passer dig. Se online på berømtheder til at finde den rigtige frisure til dit nye funktioner.
 7. 7
  Klæde den del. Få den rigtige pasform ved at prøve på tøjet, der matcher din figur. Du ønsker ikke at købe en kjole kun for at finde ud af det ikke passer med din nye kavalergang. Tag dine målinger for at bestemme dine behov:
  • Dit bryst måles med tape snug under armene og over kopper din bh.
  • Mål din buste over det bredeste del af din bh-skåle. Træk ikke båndet for stram-du ikke ønsker at klemme ting ned unaturligt her.
  • Mål din talje på det smalleste del, mellem toppen af ​​hofteben og bunden af ​​din brystkasse.
  • Dine hofter måles den største del af din røv og hofter.
  • En tommelfingerregel, når de køber en kjole, er at bruge den største af målingerne til din kjole størrelse.
 8. 8
  Vær opmærksom på de mindre detaljer. Det er mere end bare, hvordan en mand kjoler eller en kvinde gør hendes make up, der gør dem identificeres med, at køn. Der er snesevis af små forskelle, røde flag, der signalerer, at du er en transvestit. Hvis du er på udkig efter den indlysende cross-dressing udseende, kan du springe forbi disse tips. Hvis du ønsker at ligne en kvinde ned til de mindste detaljer, så læs videre!
  • Udsat kropsbehåring: Mænd og kvinder udsætter kroppen hår anderledes. Voks kan bruge strømpebukser eller barbering slå en mand ind i en mere realistisk kvinde. Øjenbrynene er nøglen samt og skulpturelle øjenbryn vil gå en lang vej mod en overbevisende look. Det vil også være en af ​​de mere bemærkelsesværdige træk, når du ikke kryds-klædt, hvilket kan være en bekymring.
  • Nails: Dette er en indlysende, men en ofte overset detalje. Giv dig selv en manicure for at opnå det udseende, du ønsker.
  • Tilbehør: Bælter, halskæder og øreringe er ikke unisex. Hold dit tilbehør shopping til kvindernes afdelinger.
 9. 9
  Få attitude. At være en transvestit kan være alt om æstetik til dig. Hvis ja, kan følgende tip ikke betyde meget. Men hvis du ønsker at trække fra hele ligestilling persona, er det vigtigt at have den rigtige handling ned.
  • Udvikle personlighed. Tænk på, hvad slags kvinde du ønsker at være. Baseret på det, kan du ønsker at ændre nogle af dine basale personlighedstræk. Prøv at være mere følelsesmæssigt drevet eller mere udadvendt, og bede om ting snarere end at kræve dem. For eksempel sige, "Jeg vil gerne en salat, please," i stedet for "jeg vil have salat."
  • Alter din stemme. For startere, kan du bringe tonehøjden af ​​din stemme højere op for at overbringe en feminin stemme. Det er også vigtigt at også vedtage ordforråd forbundet med en mere retfærdig køn. Bemærk at tale i en falset stemme ikke vil være overbevisende for længe. Lær at tale i en blødere, mere syngende måde, varierende din pitch og volumen mere end du gør, når man taler som en mand.
  • Gå tur. Din bevægelse er rodfæstet, og du har lært at "walk som en mand", da du var dreng. Nu er du nødt til at skifte gear. Kvinder har en tendens til at gå hurtigere, og bruge deres våben mere, så prøv picking up tempo, og engagerende dine arme. Da sangen siger, "hofter lyver ikke", så svaje dine hofter, men gør det ikke til det punkt overdrivelse. Som med alle ting i cross-dressing, vil overdrivelse ikke gøre dig se mere feminin, det vil bare gøre dig mere ligner en fyr iført en kjole.

Kvinder til mænd

 1. 1
  Find en rollemodel. Find en mandlig arketype eller to at få stikord fra. Brug arketyper vil hjælpe dig med stil tidskoder, bevægelse, holdning, og at alle vigtige swagger.
  • Vælg fyre med funktioner, der er nogenlunde ligner din, eller du vil have en hård tid at skifte overbevisende.
 2. 2
  Firkantet det op. Enten stor eller lille, lille eller høj, vi alle har en "look", som køer andre til vores køn. For fyre, er det generelt blokformede og rektangulære, så det er hvad du har brug for at skyde efter for de mest maskuline look.
 3. 3
  Guffe i tvillingerne. Alle elsker bryster, som en enkelt nat i tv-visning vil hurtigt beviser. Desværre, så værdsat som bryster er i vores kultur, de er en sikker giveaway, hvis du forsøger at ligne en mand (medmindre du går efter hele menneskeskabte boob look-anbefales ikke). Hvis du ønsker at være overbevisende, har pigerne fået til at gå under dække.
  • Normalt kan dette opnås ved at bære formular-reducerende undertøj, der kan udjævne look. Et es bandage, en to-størrelser for lille sports-bh, eller kontrol toppen af ​​en klippe up par strømpebukser, kan give dig en flad og glat look. BEMÆRK: bindende for stramt eller for længe kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer.
 4. 4
  Flade ud kurverne. Fyre har tendens til at have bredere skuldre, og mere af en lige linje mellem brystkassen og hofter-med smallere hofter i almindelighed. Målet her er at tilføje polstring på både skuldre og talje, og for visuelt at de-understrege hofterne.
  • Bær løsere tøj til at hjælpe de-understrege kurver, i almindelighed.
  • At gå til gymnastik kan skabe en mere maskulin figur ved at målrette specifikke muskelgrupper. Byg dit bryst, arme og ben for at skabe mere "bulk" på kroppen.
  • Polstring i taljen kan gøres for at se realistisk ved at tilføje bulk med ekstra stof. Der er proteser samt. Det tager ikke meget, bare nok til at reducere forekomsten af ​​bredere hofter.
 5. 5
  Kontur dine ansigtstræk. Kvinders ansigter tendens til at være mindre og rundere, med mindre prominente hager og næser. Du kan bruge makeup til at hjælpe maskere et feminint ansigt, men det vil være mere om attitude end look, hvis du ønsker at være overbevisende.
  • Mænd har mindre læber, større næser, større øjenbryn, lavere kindben og en mere udtalt kæbe linje. Brug profilstyring pulver til at skabe tungere kigger funktioner. Brug ikke nogen yderligere fyldes op at tilføje farve til ansigtet. Tilføjelse "facial hår" kan gøre en stor forskel i dit udseende, men vær forsigtig, det vil ikke stå op for at lukke kontrol. Overveje at tilføje en høj kvalitet skæg eller fipskæg for en mere overbevisende udseende. Selv mænd med naturligt sparsomme facial hår kan ofte vokser dem. Bare ikke gøre det ligne en forvokset busk, eller det vil se falsk.
  • Byg den perfekte pakke. Hvis du tænker på en rulle kvartaler, vil du have den gennemsnitlige størrelse om højre-selvom du vil ønsker at justere proportionerne afhængigt af dine egne fysiske attributter. Men selv om en rulle kvartaler kan give dig de rigtige dimensioner, men du vil se ud som du er permanent klar til handling. Overveje udstopning med en sok eller selv overvejer en protese penis. Hvis du bruger en uld sok, kan du uforvarende sætte dig op for en typisk fyr cue: ridse kløe.
 6. 6
  Få en klipning. Kort hår på kvinder er generelt OK i det 21. århundredes kultur, især på steder, hvor cross-dressing er acceptabel, så der skulle ikke være et stort problem med trimning dine låse.
  • Overvej at holde tilstrækkelig længde, så du kan give dit hår et blødt look, når du er ude af karakter, og så slick det op og tilbage, når du er i karakter.
 7. 7
  Klæde den del. Mænds jeans er en sikker vej til de-understrege din kvindelige figur. Ved at holde det løsere i skæfte, vil du også minimere anerkendelse bagfra. I almindelighed vil en løsere pasform i dit tøj arbejde til din fordel. Men hvis du ønsker at se mere sofistikeret og skræddersyet, så sørg for tøjet er skåret til at passe en mands figur-derefter tilbage-fylde med polstring og minimere at opnå det helt rigtige look.
 8. 8
  Vær opmærksom på de mindre detaljer. Mens første indtryk gå en lang vej at etablere din identitet, vil et varigt indtryk virker kun, hvis du finjustere detaljerne.
  • Udsat kropsbehåring. Lad dine ben og hår under armene vokser naturligt. Med undtagelse af olympiske svømmere og konkurrencedygtige cyklister, behøver fyre ikke barbere der.
  • Trim dine negle. Dette er en indlysende, men en til tider overset detalje. Giv dig selv en manicure for at opnå det udseende, du ønsker. Holde dine negle trimmet ned, så en splint af hvide shows vil hjælpe. Må ikke beskære ind i den hurtige eller du ligne et nervøst vrag.
  • Tilbehør: Mens masser af fyre bære halskæder, armbånd og øreringe, de fleste fyre ikke. Da målet er at undgå at blive taget for en kvinde, undgå sådanne staffage. Hvis du beslutter at gå med smykker, shop i mændenes afdeling.
 9. 9
  Være manden. Hvis du ønsker at trække fra hele ligestilling persona, er det vigtigt at have den rigtige "handling" ned.
  • Udvikle personlighed. Tænk på, hvilken slags mand du ønsker at være. Baseret på det, kan du ønsker at ændre nogle af dine basale personlighedstræk. Prøv at være mere aggressive, og at være direkte, når du ønsker noget i stedet for at være nice. For eksempel at slukke din tørst, når madsted sige "Undskyld mig, vi vil gerne noget vand her, tak." i stedet for "Hi! Ja, jeg skal du have et glas vand? Tak så meget!" For en mand, er det ikke et spørgsmål, selv når udformet som et spørgsmål.
  • Alter stemmen. Nedbringe din stemme til at blive mere som en mand. Også tale mere som en mand taler-højere, mere flad tonet og mere klippet. Guys også en tendens til nedværdigelse deres ord, siger "Jeg skal have den bil", hvor en kvinde ville mere sandsynligt sige "Jeg skal have disse sko!" Det er også vigtigt at vedtage ordforråd i forbindelse med det modsatte køn. Intet er nogensinde "fabulous", "adorable" eller "ædle". Det hjælper også, hvis du har en fremtrædende adamsæble.
  • Taler den snak? Nu gå tur. Bremse den ned. Mænd svinge deres våben mindre og gå langsommere, og holde deres hofter fra svajende. Tage længere skridt, og udstråler selvtillid. Du ved, hvor du skal hen, så aldrig se på et kort eller bede retninger.
 10. 10
  Sæt det hele sammen. Tale talen, gå tur, klæde den del, spille rollen, og være den mand!

Tips

 • Prøv det. Før du går på at investere i et bestemt udseende, er det bedst at forsøge at krydse dressing i mindre trin. For eksempel, ikke går at investere i en hel garderobe af bras, før du selv beslutte, om du føler dig tryg bære dem-en masse cross-dressers ikke. Tilsvarende, hvis du er en kvinde, så prøv "polstring" dit undertøj derhjemme, før du forpligte sig til at bære det for en hel aften, kunne du finde det at være alt for ubehageligt.
 • Chancerne er, at det vil tage dig ganske lidt til at blive overbevisende modsatte. Øvelse gør mester.
 • Mest af alt have det sjovt, fordi det er spændende.
 • Spørg en betroet ven af ​​det modsatte køn til at hjælpe. De kan give dig tips, som du måske ikke har tænkt på.
 • Få følelsesmæssigt der. Cross dressing er ikke kun om udseende, det handler om de følelser, du får skifter mellem "feminin" og "maskulin" æstetik. Hvis du har problemer, eller føler at du har brug for mere støtte, prøv at kigge online for cross dressing blogs eller chat rooms. Dette kan gøre hele forskellen i din selvtillid som en cross-dresser!
 • Dette er bedst at gøre på Halloween, så du ikke får så mange stirrer.

Advarsler

 • Må ikke haste forberedelsesprocessen.
 • Undgå overdrivelse
 • Forsøg ikke at overdrive tingene.

Ting du behøver

 • Makeup
 • Tøj
 • hvis du du er mand ikke har langt hår, skal du bruge en paryk eller en feminin stil til dit hår, hvis du er kvinde, så du får brug for en paryk, hvis du ikke har en maskulin frisure