Wkadk

Sådan ser smukke under sommerferien

Det er endelig sommer! Skolen er ude, er du i stand til at sove ind og hænge ud med dine venner alle, du ønsker. Sommer sandsynligvis betyder, at du vil være uden for meget, og være i visningen i andre. Du ønsker at se godt ud, ikke? Følg disse anvisninger nedenfor for at opnå en helt fantastisk endnu ikke helt naturligt look denne sommer.

Steps

Sådan ser smukke under sommerferien. Bær din favorit tøj.
Sådan ser smukke under sommerferien. Bær din favorit tøj.
 1. 1
  Fix dit ansigt. Drik masser af vand til at rydde op i din hud og hjælpe dine nyrer i udskille giftstoffer fra kroppen. Hvis din acne er alvorlig, se en hudlæge. Hvis din acne er mild og sporadisk, brug en concealer, når du får pletter. Husk, klappe i concealer. Find ud af, hvilken hudtype du har, og købe ansigts rensemidler til din specifikke hudtype. Fjern altid makeup i slutningen af ​​dagen, og vaske dit ansigt to gange (morgen og aften). Brug en god fugtighedscreme, så din hud er hydreret. Prøv og bruge en fugtighedscreme med solcreme i løbet af dagen. Hvis du har tendens til at have fedtet hud, bære olieabsorberende pads med dig for at udviske din hud med hver par timer.
 2. 2
  Pleje til din krop. Brug altid solcreme. Du vil stadig tan, men du vil forårsage en masse mindre skader på din hud. Brug selvbruner-lotion eller creme. Mange mennesker får hudkræft, selv om de bare få en tan, ikke en brænder. Det er ligesom almindelige kræft, og kan være dødelig, medmindre kirurgisk (eller med en laser) fjernes.
 3. 3
  Være fysisk aktiv. Gå til gymnastik 3 - 4 gange om ugen. Hvis ikke er tilgængelig, skal du gå svømning, cykling, rulleskøjteløb, vandreture, etc.
 4. 4
  Arbejd med dit hår. Gør hvad der virker for dig og passer til dit ansigt. Hvis dit hår er krøllet, skal du bruge et produkt til at definere dine krøller. Hvis du leder efter en ny stil, gå til en frisør og bede om hans eller hendes mening. En professionel vil være i stand til at hjælpe dig med at vælge en stil og farve, der passer til dit ansigt og hudfarve.
 5. 5
  Påfør make-up. Dette er ikke nødvendigt, men hvis dine forældre tillader det, kunne det være nyttigt. Brug en mascara, der er vandtæt, der er bedst for sommer og det er sandsynligt, at du vil blive sveden, svømning osv. Curl dine øjenvipper, før du bruger mascara, vil det gøre dine øjne pop. Påfør bronzer til din kinder, pande, næse og hage, hvilket vil give dig en dejlig sommer glød. Hvis du har bumser, prik på concealer og forsegle det med pulver. Nu, selv om makeup kan forbedre den måde, du ser midlertidigt, må du ikke glemme, at hvis du bruger det hele tiden, kan du ikke være tilfreds med den måde, du ser, uden det på.
 6. 6
  Bær din favorit tøj. Bære, hvad du har lyst til. Du vil altid se bedre, når du er iført noget, du har det godt i. Og fordi det er sommer, kan du altid gå ud og købe nyt tøj, især hvis du er i skole. Altid ønsker en ny stor look!
 7. 7
  Glem ikke hænder og fødder. Da dine fødder vil blive udsat en masse gennem iført sandaler, så sørg for at de er glædeligt at se på. Du kan have en pedicure gjort, eller give dig en. Bare sørg for dine fødder er rene, hår-fri, søm er ikke for lang, er negle indleveret, og dine fødder er fugtet. Vær sikker på at bruge solcreme på dine fødder, også. Med hensyn til dine hænder, så prøv at sætte en klar lak på dine negle og holde dem velplejet. Hvis dine hænder tendens til at være tør, anvende en fugtighedscreme natten og bære hvide bomuldshandsker, mens du sover (dette virker også godt i vinteren). Du vil vågne op med blødere, mere smukke hænder.

Tips

 • Klor tørrer alle hår ud, men for blondiner det kan undertiden forårsage hår til at tage på en grønlig nuance. Sørg for at du vasker dit hår efter at komme ud af puljen.
 • Brug altid solcreme uanset hvad. Påfør det hver 2 - 3 timer.

Advarsler

 • Undgå solcremer indeholder parabener, som er mulige kræftfremkaldende konserveringsmidler.