Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at købe dig en bærbar computer

En bærbar computer er en meget alsidig, hjælpsomme og blot en sjov ting at have. Måske du ønsker at have en computer på din egen. Måske du ønsker yderligere at udforske skriftligt og computergrafik uden at skulle byttehandel tid med kære gamle Ma og Pa på familiens computer. Overbevisende dine forældre til at købe en bærbar computer, vil ikke, eller vil være vanskeligt, forudsat at du har brug for én. Men det hele afhænger af den slags forældre, du har, Læs videre for trin til at få din bærbare computer.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at købe dig en bærbar computer. Lave noget research på bærbare computere.
Hvordan at overbevise dine forældre til at købe dig en bærbar computer. Lave noget research på bærbare computere.
 1. 1
  Lave noget research på bærbare computere. Surfe på nettet og sammenligne priser og funktioner i tilgængelige laptops. Må ikke forsømme renoveret laptop-segmentet, kan dette være en billigere lettere flytte for at gøre, hvis penge er et problem.
  • Vælg en dyr model, og en, som du ville sætte pris på owning.Then fortælle dem om de lavere omkostninger model, du ønsker at købe.
 2. 2
  Vær tålmodig og ikke skynde ting. Tal om dette, men at sikre, at du ikke bliver løbet krævende. Hvis du kender dine forældre ikke er i stand til at støtte den omkostning straks derefter tage et løfte og vente på det rigtige tidspunkt ellers vil sige en stor fed NO.
 3. 3
  Få gode karakterer! Dine forældre tror, ​​du arbejder hårdt nok til at købe en bærbar computer.
 4. 4
  Øvelse mere. Hold slukke computeren og ikke være doven. Giv dine forældre besked om, at dit liv ikke sidder rundt på computeren hele dagen.
 5. 5
  Forstå, hvorfor dine forældre ikke vil have dig til at have en bærbar computer. Nogle almindelige årsager er: "De er for dyrt". "Vi har allerede en computer, hvorfor du har brug for en bærbar computer." "Jeg er ikke at få dig en bærbar computer bare så du kan blive oppe hele natten på AIM eller MySpace og snakke natten væk!" Hvis AIM eller MySpace eller Facebook er den primære grund til at du vil have en bærbar computer, så du burde nok ikke få en. Fortæl dem fordelene ved en bærbar computer over en stationær.
 6. 6
  Brug mindre tid eller ikke bruger din computer, du allerede har. Dine forældre vil tænke, "OHH! Han / hun sidder ikke rundt på computeren hele dagen!"
 7. 7
  Må ikke være naggy! Dine forældre er sandsynligvis forsøger at købe dig den bærbare computer som en overraskelse. Hvis du nag dem, de tror, ​​du er en forkælet møgunge. Lad dem give det til dig som en overraskelse til jul eller din fødselsdag. Lær at vente!
 8. 8
  Prøv at søge på ebay for den bærbare computer, du ønsker også kontrollere detailhandlere hjemmeside og finde bedre aftale. Hvis du forsøger at få en Alienware eller andre tilpasses laptops vise dem en god pris middel kvalitet planen.

Tips

 • Beder om en laptop omkring jul eller din fødselsdag kan øge dine chancer for at få en, især hvis flere personer chip i. Du kan få færre gaver, men i det lange løb er det fuldstændig det værd.
 • Gøre det sidste. Må ikke gå søger efter ulovlige download hjemmesider. Selv dem, du stoler på. User-indsendte indhold har virus i dem. Besøger disse hjemmesider kan ikke få din laptop inficeret med det samme, men at besøge disse hjemmesider fører til spam mails, når den åbnes, vil du blive inficeret med virus.
 • Få en netbook i stedet for en bærbar computer. De arbejder næsten det samme, bare at netbooks er mindre (og de fleste kommer med webcams og mikrofoner, en konkret plus!) Netbooks er også billigere (normalt omkring 150€ -400), og de er primært til portabilitet, arbejde og surfe på internettet hvor du går. Men pas på, at netbooks ikke formodes at være primære computere, og de kan ikke køre grafisk-intense spil. De normalt ikke kommer med MS Word eller Powerpoint, medmindre du tilpasse det, som kan være dyrt, hvis du ikke er forsigtig.
 • Hvis du får forældrekontrol, skal du bare trykke på F8, når computeren starter, skal du trykke på ENTER, mens fremhæve fejlsikret tilstand, så lad det starte op, gå til administrator for at gøre forældrekontrol. (Med din forælder)
 • Gør de ting, de forventer, at du til at gøre en masse. Det øger chancen for dem at tro, du er en dejlig person, hårdt arbejde og skulle eje en belønning.
 • Når du får en bærbar computer eller før, være troværdig. Gør ikke noget dårligt på det, såsom at skrive dårlige beskeder til folk. Dine forældre vil tage væk den bærbare computer, eller vil ikke engang få dig en!

Advarsler

 • Computer afhængighed er et meget reelt problem. Vær meget forsigtig med ikke at falde i denne fælde. Når du har en bærbar computer på din egen, vil du ikke nødt til at dele det, så skal du holde din deling færdigheder. Som enhver anden afhængighed, kan du ikke indse, hvordan din adfærd har ændret sig og er såre de mennesker omkring dig. Vær sikker på at bevare din normale rutine, og fortsætte med at forfølge dine hobbyer. Hvis dine forældre har mistanke om du har denne afhængighed, dine chancer for at få en laptop er nul, og med rette.
 • Må ikke gå over prisen! Gaming laptops er dyre. Prøv at finde en, som du vil have det er ikke til mange penge, såsom en gaming desktop computer.