Wkadk

Sådan at opgradere tidligt fra high school

Springe en karakter i gymnasiet er anderledes end at springe en risikogruppe i elementær eller mellemliggende skole. Springe en risikogruppe i gymnasiet betyder eksamen tidligt, så længe du har alle de nødvendige kreditter til din eksamen program. Selv hvis du kan ikke springe en hel klasse, kan du sikkert opgradere et semester tidligt. Du kan gøre dette afhængigt af dine kreditter.

Steps

Sådan at opgradere tidligt fra high school. Tal med din high school hovedstol eller vejleder.
Sådan at opgradere tidligt fra high school. Tal med din high school hovedstol eller vejleder.
 1. 1
  Tal med din high school hovedstol eller vejleder. Spørg om eksamen tidligt er endda muligt, og hvis der har været andre i fortiden, der er uddannet tidligt. Dette vil hjælpe dig med at udvikle en plan og forstår præcis, hvad du skal gøre for at opgradere tidligt.
 2. 2
  Spørg om samtidige tilmelding og lignende programmer, som giver dig mulighed for at tage klasser på din community college, mens indskrevet ved en high school. Disse klasser kan tælle både i retning af en universitetsuddannelse, og din studentereksamen.
 3. 3
  Overveje at tage GED eller california high school færdighedsniveau eksamen. Sidstnævnte især anvendes af (California) gymnasieelever til at tjene en juridisk ækvivalent af en studentereksamen tidligt, hvilket gør dem i stand til at afværge på Community College eller erhvervsskole et par år tidligere end normalt.
 4. 4
  Overvej Hjemmeundervisning eller online high school. Du kan være i stand til at springe et år eller mere, hvis du er selvstændig drevet.
 5. 5
  Forstå, hvad din high school kræver at opgradere.
  • Hvor mange credits har du brug for?
  • Hvilke kreditter har du brug for, såsom matematik, engelsk, videnskab, PE, historie osv.?
 6. 6
  Vurdere, hvor mange credits du kan tjene i løbet af sommeren.
  • Hvert skoledistrikt har sit eget arrangement. Nogle har to sessioner per sommeren, med en klasse til rådighed pr session. Nogle har to sessioner til rådighed, med to klasser per session.
  • Find ud af hvilke kurser udbydes i løbet sommerskolen. Chancerne er, vil det være de mere almindelige algebra, geometri, historie og engelsk klasser. Du kan sikkert få disse ud af den måde i sommermånederne og gemme skoleåret til kurser ikke udbydes i sommer. Sommerskole kan også være en måde at tjene valgfrie point ved at tage førerens uddannelse eller andre populære valgfag.
  • Nogle skoledistrikter tilbyde kun afhjælpende kurser i løbet af sommeren. Spørg, hvis der er en anden (i nærheden) skoledistrikt, hvor du kan tage ekstra kurser.
  • Hvis din rådgiver ikke kender andre distrikter, så spørg ham eller hende til at kontakte en kollega i disse distrikter for information. Du kan også kontakte de andre distrikter selv.
  • Du kan sikkert begynde at tage gymnasiet sommer skoleklasser i løbet af sommeren, før din første år i high school. Sæt en aftale for et møde med gymnasiet rådgiver i begyndelsen af ​​sommeren til at udarbejde en plan.
  • Husk, at nogle sommerskole koster penge at deltage. Du bør drøfte den finansielle forpligtelse med dine forældre og planlægge.
 7. 7
  Find ud af om du kan tage nogen kurser online. Mange skoledistrikter tilbyde gymnasium kurser online. Du vil sandsynligvis nødt til at betale et gebyr.
  • Kontroller (skriftligt fra din skole) at kurset (r) du ønsker at tage, vil blive anerkendt af din skoledistrikt.
 8. 8
  Overveje, hvilken type kursus, du er, før de beslutter at tage det i sommerskole eller online. Afhængigt af dine styrker, kan visse kurser tages bedre i person, så en lærer kan tilbyde personlig vejledning og svar på eventuelle spørgsmål.
 9. 9
  Overvej forudsætninger. Forudsætninger kan forhindre dig i at tage øverste niveau klasser, så afgøre, om du er i stand til at omgå disse krav. For eksempel kræver AP Calculus BC viden om præ-calculus. Alligevel kan du være i stand til at springe en pre-calculus klasse, hvis du kan vise den skole, du allerede har lært det, om det var på din egen eller gennem en sommer klasse.
 10. 10
  Har din rådgiver gennemgå og evaluere dine fremskridt på en regelmæssig basis.
 11. 11
  Undersøg naturligvis krav til en skole, du ønsker at deltage. For eksempel kræver mange universiteter 4 år i et fremmedsprog. Fremmedsprog er normalt ikke undervises i løbet af sommeren skole eller online, så det kan være nødvendigt for dig at lære et sprog på egen hånd og demonstrere færdigheder på dette sprog til colleges.
 12. 12
  Bevar dine karakterer! De fleste gymnasier har et par ekstra kursus kreditter indbygget i deres program. Specialer tidligt kræver flere kreditter end sædvanligt.

Tips

 • Prøv ikke at have læsesal perioder. De giver ikke nogen kredit, og du kan tage en kredit-klasse i stedet.
 • Kig efter klasser, der vil opfylde dine behov uden at risikere sakker bagud, eller mangel, fordi det er for svært. Må ikke bekymre dig om dine venner griner af dig, fordi du tager mindre vanskelige klasser. De vil ikke blive griner, når de er seniorer, og du er "gået".
 • Spørg om at tage college niveau kurser om aftenen på en lokal junior college. Ikke alene kan du opgradere high school tidligt, men du kan være i stand til at tjene kollegium kreditter og komme ud af college tidligt. Mange gymnasier har aftaler med lokale colleges for gymnasieelever til at deltage. Forskellige stater, herunder Californien, Minnesota og Washington, give de studerende mulighed for at tage lokalsamfundet kollegium klasser under 11 enheder pr semester undervisning-fri.
 • Hvis du deltager i privat skole eller en mindre high school, kan du ikke have så mange sommer muligheder. Kig på de større gymnasier i din by. Flere elever betyder normalt flere muligheder for sommer klasser.
 • Spørg om test-ud af high school. Nogle stater har pilot programmer, som giver dig mulighed for at teste ud af high school klasse klasse. Californien har den CHSPE, hvilket kan give et tilsvarende beløb på en high school diplom til dem med tilstrækkelige scoringer.
 • Må ikke overdriv fagligt. Husk, at du vil tage et stort volumen af ​​intensive klasser. Du kan have til at ofre ved ikke at tage yderst vanskelige klasser. Du ønsker ikke at tilbringe endnu et år i skole, fordi du har brug for at generobre en super vanskelig klasse. Honors klasser kan være mere intensiv end et kollegium Prep eller almindelig klasse. Gå med lettere mulighed, hvis det er nødvendigt.
 • Må ikke rode rundt. Ikke taler meget.

Advarsler

 • Check med dit skoledistrikt politik.
 • Check med dine forældre / værge, som de er forpligtet til at deltage i denne proces.