Wkadk

Hvordan til at være ligesom spencer Hastings fra temmelig lidt løgnere

Spencer Hastings er en af ​​de fire (tidligere fem) smukke, skandaløse piger i den smukke lille Liars serien af ​​Sara Shepard. Hun er snedigt intelligent, varm, stilfulde, og har en meget beskidt hemmelighed. Mange ønsker at være ligesom hende, og læser denne artikel, vil folk blive spinder med indhold og gravede med misundelse...

Steps

Hvordan til at være ligesom spencer Hastings fra temmelig lidt løgnere. Få hende til at se: Spencer er kendt for at være meget smukke, med lange, brune hår med blonde striber (i bøgerne), cremet lys hud, en mega watt smil, brune øjne og en perfekt buede Peachy lyserøde læber.
Hvordan til at være ligesom spencer Hastings fra temmelig lidt løgnere. Få hende til at se: Spencer er kendt for at være meget smukke, med lange, brune hår med blonde striber (i bøgerne), cremet lys hud, en mega watt smil, brune øjne og en perfekt buede Peachy lyserøde læber.
 1. 1
  Få hende til at se: Spencer er kendt for at være meget smukke, med lange, brune hår med blonde striber (i bøgerne), cremet lys hud, en mega watt smil, brune øjne og en perfekt buede Peachy lyserøde læber.
 2. For hår: Hvis du har lysere hud, vil du være i stand til at trække off hendes underskrift brun eller blond hår. Hvis du kan lide dit hår allerede, overveje vokser den ud til lidt under skulderen, at holde det vasket og pæn, eller endda rettede - Spence er perfektionist, så ville hun ser noget mindre? Vær sikker, uanset hvad, at investere i bløde, skinnende låse og pæne, preppy hårpynt.
For huden: Spencer har rene, klare, smuk hud. For at opnå dette, komme ind i en regelmæssig hudpleje rutine. Spencer elsker Kiehl s hudpleje linje, men hvis det er alt for dyr for dig, så prøv at bruge enten Clean & Clear eller Neutrogena. Clinique fungerer godt også. Hvis du leder efter hurtige resultater, prøv Mænds skummende Stridex i pumpen - det virker vidundere. Brug en dagcreme, der har SPF 15 eller højere på dit ansigt for at beskytte det mod sol, stress og forurening. Vask dit ansigt 2 til 3 gange om dagen. Hvis din acne (eller andre ansigt urenheder, du ønsker at fjerne) ikke klinger, prøv Proactiv eller medicinsk behandling. For at holde det blødt, prøv ting som ansigts masker, spise ordentligt, og drikkevand. Af den måde, tror ikke, at vandet rydder op acne-it fugter din hud, og holder den fra at se tør og Ashy... Der er intet i almindeligt vand, der rydder acne. Øjnene i billeder, er det ofte ser ud som om hun har nøddebrune eller blå øjne. Men i flere bøger, især i Killer, lærer vi Spencer faktisk har grønne øjne. Uanset hvad, er øjenfarve ikke noget. Også få nok søvn hver nat og ikke gnide øjnene en masse at undgå at skabe præ-modne rynker. Hvis du har arvelig under øjet kredse, der er mange måder at dække dem, ligesom concealer. Bær god kvalitet mascara fra en brand som Dior at få aske-black vipper ligesom hende Tænderne:. Husk, når vi nævnte, at Spencer har en mega watt smil? Tja, måske du skulle få en også! Hvis du er ung, kan du få seler til at rette dine tænder. Hvis du er bekymret for, hvordan det vil se ud, har de seler, der går bag dine tænder, så ingen kan se dem! Hvis du allerede har seler eller ikke har brug for dem, børste dine tænder 2 gange om dagen med en god tandpasta, tandtråd én eller to gange om dagen, og mundskyl en gang. Undertiden, en persons naturlige farvetone er gul, og på grund af dette, tror de det er uden betydning at børste deres tænder. Men børster tænder forebygger plak og tandsten. Brug mundskyl og ånde møntanstalter efter tandbørstning. Glem ikke, at floss!
2
Tøj. Som du kan fortælle, Spencer er perfektionist. Fra billeder, kan du fortælle, at hun er det, vi kalder "preppy". Hun ikke klæde sig i Hollister, Aeropostale eller Target. Hun klæder sig i klassiske, preppy butikker som Ralph Lauren, J. Crew, Lacoste, og Lilly Pulitzer og går andre high-class brands, der går enten uspecificerede eller ubestemmelig. Prøv at tage tid til at klæde og se ubesværet og sat sammen. Til en pose, ville hun sandsynligvis bære en Longchamp totalisatorspil. Hun bærer trendy tøj, men med et klassisk twist - prøv en sød grå mini steg ballet lejligheder med grå Knæstrømper, en hvid bluse og en lyserød cardigan. Klæd hverdagen ligesom du kommer til et land klub eller selv møde Rektoren på et prestigefyldt privat skole. Hvis en masse piger ikke bære high fashion ting (eller du ikke har råd til det, eller du ikke kan lide den stil) kan du shoppe på Abercrombie, HCO og europæisk Eagle, men prøve at få underspillede stykker som almindelig, farvestrålende, montering trøjer med kampvogne til at gå nedenunder. Bestemt ingen hættetrøjer eller t-shirts med navne pudset på forsiden - Spencer er langt classier end det. Prøv at klæde sig i en mere moden måde. Hvis du ikke har råd nogle af de højere klasse butikker, shoppe rundt og købe preppy trøjer, lejligheder, tilbehør osv. fra mere obskure butikker. Tjek din mors skab også, endda "låne" hendes perler. Bare se så preppy og pæn som muligt.
 • ! Tilbehør Prøv at få nogle søde poser og holde dem rene og organiserede, hendes favoritter er fra Kate Spade. For poser, prøv overdimensionerede dem, eller en sød totalisatorspil, der ser high fashion og klassiske, men aldrig går ud af stil. Som for smykker, få klassiske stykker som en enkel perlekæde og matchende øreringe eller diamant nitter og en tennis armbånd.
3
Attitude! På grund af hendes udødelige Vid, akademiske intelligens og tilsyneladende perfekt persona, er det næsten en overraskelse, at denne smukke lille Liar er luskede, grådige, og helvede bøjet om at slå alle andre ud. Hun bruger sine kløgt, sund fornuft og humor at gøre sit bedste, og det er derfor, hun altid synes så perfekt. Hvis du er en pessimistisk person forsøger at lysne lidt op, selv når der bliver hadefulde tekster fra den elskelige "A", er Spencer ikke lade det få hende personlighed eller hendes kvaliteter ned. Vær venlige for alle (eller alle, du kan stå), men brug din gode rep og færdigheder til at manøvrere din vej til hvad du ønsker. IKKE dobbelt cross nogen, eller involvere en person, vil det give bagslag på dig.
4
Arbejde hårdt! Straight A er ikke kommer naturligt til nogen. Du er nødt til at arbejde hårdt - hånd i alle dine lektier til tiden, gør eventuel ekstra kredit, og studere meget hårdt for tests. Frivillige og gøre praktikophold - de begge ser godt ud på kollegium applikationer.
5
I skolen spencer er en lige En studerende og en favorit. Hun fik perfekt score på SATS. Bliv En studerende. Spencer har gjort mange dårlige ting, men det aldrig ruiner hendes gode pige omdømme. Hvis du kommer til at sprede rygter, bedes tænk på konsekvenserne, og hvordan dette vil ændre folks opfattelse af dig, selvom det er en lille rygte. Også, hvad du gør i efter skole forbliver efter skole. Hvis du lige hooked op med en fyr, lad det ikke spredt rundt skole, holde det for dig selv. Ting som dette kan få vredet op og folk kan give det videre fra en simpel kys til den full monty, og i sidste ende, får du en negativ stigmatisering og som ikke går hånd i hånd med at være perfekt.
Venskabelig konkurrence... eller ikke Spencer er i en knivskarp konkurrence med sin storesøster, Melissa, for at se hvem der er den bedre Hasting, især i skolen. Prøv at ud gøre søskende og venner, men ikke være kæphøj eller selvglad om det. Der er en sådan en ting som venlige konkurrence, og det giver du kører til at gøre dit bedste. Men når du begynder håber andre mennesker vil mislykkes, eller du går for langt sabotere eller plagiere dem, er du nødt til at tone det lidt ned.
6
Få pæn og organiseret! Spencer er meget organiseret, og hun planlægger sin dag i hendes Sidekick. For én, få en smartphone eller en mobiltelefon og en planner, og prøv at planlægge din dag ud i så mange detaljer som muligt. Skriv pænt og læseligt. Også har et rent lokale. Seriøst, Spencer tager pæn til et helt nyt niveau. At være pæn gælder også dit tøj, hår, skolearbejde, locker, etc.
7
At spille som en lille løgner... Undskyld den underlige titel, men virkelig, ville der ikke ønsker det? Spencer er en ganske atletisk person, og kan lide at arbejde ud. Prøv en masse forskellige fritidsaktiviteter. Spencer spiller hockey og tennis til at holde sig i form, og også fordi hun er god til det! Hvis din skole ikke har field hockey eller tennis team, prøv lacrosse, hesteridning eller netball. Spencer gælder også for en køre et par gange om ugen for at holde sig sunde og det hjælper hende til at tænke over tingene.
8
Sociale liv. Spencer er en del af de mest populære klike i skolen. Hendes klike består af forskellige piger, men hver har deres egne unikke venskaber med hinanden. Jeg er her ikke for at sige, at du er nødt til at være populære, fordi det er unødvendigt, men det gør tilføje til "Spencer 'persona. Også Spencer tiltrækker en masse varme fyre og er flirtende, men hun gør aldrig noget, der kan hjemsøge hende senere. Må ikke blive "nemme" og ødelægge dit omdømme.
9
Spencer er en perfekt elev sammenlignet med de fleste. Men hjemme... Tingene er rodet. Hvis du ønsker at være ligesom Spencer du ikke behøver at gøre dit hjem rodet. Prøv at få fantastiske kvaliteter, deltage klubber. Bær preppy, klassiske tøj (Hæle, lejligheder, nederdele, trøjer, shorts, tank toppe, elegant skjorter, store tasker, øreringe, make-up, osv...)

Tips

 • Ophold organiseret.
 • Være i gebyr.
 • Deltag så mange klubber som muligt, og møde masser af mennesker - samlinger er nøglen.
 • Selv hvis du føler overvældet, ikke stjæle din søsters (eller nogens) essay.
 • I modsætning til Spencer, fortælle, hvis en ven tilfældigvis falder ned i en brønd gøre, det er ikke cool at holde hemmeligheder sådan grad, selvom din rep afhænger af det.
 • IKKE stjæle din søsters kæreste.
 • Deltag i hockey eller tennis team på din skole!
 • Kjole i smuk tøj.

Advarsler

 • Hvis du får tekster fra nogen, du ikke kender, blokere nummeret, og fortælle forældrene. Hvis chikanen fortsætter, fortæller politiet, kan du trykke anklager om forfølgelse eller chikane.
 • Spencer begynder at tro, at hun blev vedtaget, efter at hun begynder at føle, at hun ikke hører hjemme i hendes familie. I Killer, ender hun med at blive snydt af hendes "biologiske mor." Spencer mistede alle hendes kollegium fonde, som udgjorde op til 5€ i løbet af millioner. Spencer har aldrig fortalt sine forældre at hun troede hun var vedtaget. Hvis du virkelig tror, ​​du blev vedtaget, tale det ud med dine forældre eller nogen du stoler på.
 • Spencer synes ligesom hun har OCD, Obsessive kompulsiv sygdom. Hvis du er begyndt at vise symptomer, bedes du tale med en læge, terapeut, rådgiver, forælder, og ALDRIG læse denne artikel igen.

Ting du behøver

 • En smartphone / planner
 • En anstændig sum penge
 • Dedikation
 • Nye preppy Tøj
 • Skin Care
 • Makeup
 • Krøllejern og fladjern
 • Den smukke lille Liars serien og show
 • Billeder
 • Studere tips
 • Denne artikel!