Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en facebook-konto

I den moderne verden med dens fokus på spilkonsoller, internet og chatrooms, websites som Facebook, Twitter og MySpace spiller en vigtig rolle i mange unges liv. Disse websites er en værdifuld måde at holde kontakten med venner og familie samt dele billeder og videoer. Mange forældre er mistænksomme over for den tid, deres teenagere bruger på sådanne websteder, samt at have legitime bekymringer om deres børns sikkerhed. Her er en praktisk guide til, hvordan at tale dine forældre til at tillade dig at få en Facebook.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en facebook-konto. Sid dine forældre for at diskutere dette spørgsmål på en rolig, afslappet måde.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en facebook-konto. Sid dine forældre for at diskutere dette spørgsmål på en rolig, afslappet måde.
 1. 1
  Sid dine forældre for at diskutere dette spørgsmål på en rolig, afslappet måde. Fortæl dem, at du virkelig vil sætte pris på muligheden for at forklare, hvorfor du skal have lov til at have en sådan konto. Det kan ikke fungere, hvis dine forældre er meget ly.
 2. 2
  Skriv alt det, du vil drage fordel af en facebook-konto på et stykke papir. Du skal dog ikke aflæses af papiret, når du taler med dine forældre. Det vil se alt for planlagt. Så i stedet, så prøv at huske dine vigtigste punkter. Det vil se ud som du taler fra dit sind i stedet øve en offentlig taler begivenhed. Prøv at være modne og rimelige med dine forældre.
 3. 3
  Forklar, at du gerne vil kontoen for at holde kontakten med venner og at du ikke vil bruge den konto til at tale med folk, de ikke kender og ikke billiger. Det overordnede formål med Facebook er at hamle op med dine venner fra skole, venner, du møder på sommerlejr, gamle venner, der var flyttet væk, og folk, som du mødte fra andre skoler.
 4. 4
  Giv et par eksempler på sociale arrangementer, du ikke vidste om at være sket, fordi du ikke har en facebook.
 5. 5
  Tal dem gennem de sikkerhedsmæssige funktioner i webstedet - Hvordan du kan begrænse adgangen til din side, så kun dine venner kan se det.
 6. 6
  Lad dem vide, at du er opmærksom på farerne ved at give dine personlige oplysninger ud på internettet, og berolige dem, at du vil følge alle fornuftige skridt til at bo sikkert.
 7. 7
  Du bliver nødt til at dømme, hvad dine forældre vil finde en acceptabel mængde tid brugt på facebook. Forsikre dem, at al lektier og pligter vil ske, før du bruger tid på Facebook eller computeren i almindelighed.
 8. 8
  Hvis de ikke tror, ​​du er moden nok, vise det til dem. Det kan tage to eller tre måneder, men det vil være det værd.
 9. 9
  Hvis dine forældre stå fast og det ikke sker, skal du vente et stykke tid. Lad dem glemme alt om det, og derefter bede dem igen i et par uger.
 10. 10
  Også prøve at huske denne tale, og det ville virke:
  • "Jeg vil have en Facebook-konto for at holde kontakten med venner, som ikke er tilladt at have en telefon endnu, og som ikke bruger så meget tid på deres telefoner. Jeg kan begrænse adgangen til min side, så kun mine venner kan se mit navn + siden. Jeg kan designe det, hvordan jeg ønsker at vise min personlighed, og hvad der går gennem mit sind ved at sende billeder. Jeg kan have den side, men jeg vil have så godt. Jeg vil lade jer fortælle mig, hvor meget tid jeg kan bruge på det, fordi jeg ved, det kan være vanedannende. Det vil ikke komme i vejen for enhver lektier eller sport. og i skolen alle taler om Facebook, og det gør mig føler sig udenfor. " Du kan også indebære en ven til at vise det punkt, at næsten alle andre har det, herunder ven. Men du behøver ikke bruge udtrykket "alle andre gør det". "
 11. 11
  Hvis dine forældre har en konto, skal du tilføje dem, så de kan se alt det, du gør, og hvad billeder, du sender indlæg. Hvis ingen af ​​dine forældre har en konto, og det er, hvad de er bekymrede, tyder på, at du kan tilføje en nær ven af ​​din mors eller en onkel eller tante som en ven, der kunne holde øje med, hvad du lavede.

Tips

 • Dette bør være en generel regel på Facebook: Må ikke skrive noget, som dine forældre ville skamme sig over. Må ikke skrive uhensigtsmæssige fotos.
 • En god idé er at vente med at spørge dem, når du har opnået noget, ligesom når du har fået en god karakter eller rapport kort. Du er allerede lænede at starte, når de føler mindre stressede, og de kan være mere villige til at forhandle, mens de er tilfreds med dig. Plus, vil det kun være rimeligt, det vil være som en belønning.
 • Love dem, at du kun vil tilføje personer, som du kender.
 • Vis dine forældre, hvor moden du er, ved den måde, du nærmer dig dem. Dine forældre skal stole på din dømmekraft, og stoler på dig til at træffe fornuftige valg om de personer, du tilføjer, og de ting du sender / uploader.
 • Fortæl dine forældre, du føler ud af løkken, og at dine venner er altid taler om Facebook, så du føler dig udenfor, men ikke bruge dette som et centralt punkt. Dette kan gøre dig se umoden afhængigt af hvordan det siges.
 • Facebook er generelt sikrere end MySpace, da det er lavet til at tale med de mennesker, du kender, i stedet tilføje og møde folk, du ikke kender. Folk på Facebook er pænere og en masse renere end folk på MySpace, og der er mere normale teenagere, i modsætning oprørske teenagere. Facebook har også strengere regler om indhold end MySpace.
 • Opbevar ikke tigge eller de vil blive irriteret og ikke lade dig få det i lang tid.
 • Fortæl dine forældre, det vil koste mindre end at bruge dine minutter til tekst dine venner. Facebook koster ingenting. Det er gratis!
 • Facebook er meget vanedannende. Hvis dine forældre finde dig er limet til det, hver gang de ser på, hvad du laver, kan de blokere det fra din computer.
 • Vær tålmodig om det. Hvis de siger, de har brug for at tænke over det, respektere det. Der er bedre chancer for dem tillader dig at have en Facebook, hvis du ikke holder aflytning dem om det. Det tager tid.
 • Hvis de siger nej, siger, at du respekterer deres svar, som ville gøre dem til at tro at du er moden og forhåbentlig lade dig få kontoen.
 • Hvis dine forældre ikke vil lade dig sætte en falsk fødselsdag, fordi siger, du er for ung, peger på, at ved at skjule din faktiske alder, vil du være mindre attraktivt for uhensigtsmæssige profiler af mennesker, der lever af yngre børn.
 • Fortæl dine forældre, at du vil følge, hvad retningslinjer, de sætter til din Facebook-konto.
 • Hvis de er bange for, at du vil blive afhængig af Facebook, tilbyde at skrive en liste over grænser for at blive udstationeret ved siden af ​​computeren (såsom "jeg vil kun bruge det i 60 minutter om dagen" "Jeg vil kun bruge det, hvis mit værelse er ren "" Jeg vil ikke gå videre, indtil alle mine gøremål er færdig "osv.)
 • Må ikke få en uden tilladelse, hvis de siger nej.
 • Spørg Facebook som en gave, som en del af en fødselsdagsgave eller julegave, fordi så de måske faldt de ikke behøver at bruge så mange penge på dig.
 • Du kan altid bare fortælle dine forældre, at du får en facebook-konto, og se, hvordan tingene går, sige, at du giver det en testkørsel. Dine forældre kan ikke styre dit liv, godt de kan i en vis udstrækning, men for at holde dig fra at holde kontakten med venner og familie (som kan bor langt væk) er forkert.
 • Fortæl dem om en social begivenhed, og hvis de beder om oplysninger sige, at du har hørt de er på Facebook, og give dem en hjælpeløs look.
 • Hvis de siger, du er for ung, så spørg dem, hvis du kan få twitter (som har ingen aldersgrænse) for at starte for at vise dit ansvar.
 • Hvis du har en ældre søskende, som heller ikke har en Facebook-konto, så tal med dem også, og få dem involveret. To hoveder er bedre end én!

Advarsler

 • Brug din online fornuft. Må ikke tale med nogen, du ikke kender. Hvis det bliver et problem, så tal med dine forældre eller en betroet voksen.
 • Afhængig af din alder, kan dine forældre vel skønner, at du er for ung. Accepter deres beslutning - de er ældre og klogere end dig og har dine bedste interesser på hjerte. Du er ikke juridisk tilladt at bruge Facebook, før du er 13 år eller ældre alligevel. Facebook er generelt målrettet til teenagere, der er begyndt high school og ældre.
 • Forpeste ikke dine forældre og bede dem hver time eller hver dag i en Facebook-konto. Du vil bare virke som en baby.
 • Må ikke tigge. Det vil ødelægge dine chancer.
 • Hvis du får en Facebook-konto, skal du ikke tilføje nogen, du ikke kender!
 • Hvis du er yngre end 13 chancerne er, at dine forældre vil sige nej, fordi du er for ung. Hvis du bruger "Mine venner har en konto!" undskyldning, vil de sandsynligvis sige, at det er deres forældres beslutning, ikke vores. Sig 12 er en undtagelse, og at det kun er et års forskel. Prøv at vise din mor en vens konto for at vise, at de kan håndtere det.
 • Uanset hvad du gør, hvis dine forældre siger nej, ikke tilmelde dig alle de samme. Det vil kun tilskynde til yderligere problemer.
 • Hvis dine forældre siger nej, så behandle den. Spørg dem i en anden tid og være pæn og sød.
 • Sidst men bestemt ikke mindst, ikke vende til et af disse afhængige, hjernedøde, emotion-mindre blege robotter, der tilbringer helt hele dagen på Facebook / telefon / laptop / etc. Hvis dette sker for dig, vil der være konsekvenser. Dine forældre vil tage væk din konto, vil du ikke hver eneste emne for at være online i stedet for at lave lektier, og verden vil gå ned ned på dig. Så komme ud og skyde nogle bøjler! Læs en bog - det er hvad enhver top elev i hver klasse gør. Bedst af alt, studie - det er bare hvordan du kan blive en top elev og få, hvad du vil bruge som en "side" resultat.
 • Hvis dine forældres endelige svar er nej, så ære deres autoritet, fordi de er dine forældre og har været på denne jord længere, end du ved en lang skudt.

Ting du behøver

 • Vedholdenhed
 • Tålmodighed