Wkadk

Sådan køber briller

De fleste mennesker ikke forstår begrebet briller. Problemet med dette er, at hvis du har brug for dem, vil du være iført dem hele tiden, hvilket betyder at du kan afvikle ligne en idiot... hele tiden. Denne artikel vil hjælpe dig med at undgå det.

Steps

Sådan køber briller. Finde ud af, hvad slags udseende, du ønsker, hvis du vil have noget, som du kan sætte på og slid med noget, hvis du ønsker noget funky at kun bære sjældent, hvis du vil have noget ekstremt diskret osv.
Sådan køber briller. Finde ud af, hvad slags udseende, du ønsker, hvis du vil have noget, som du kan sætte på og slid med noget, hvis du ønsker noget funky at kun bære sjældent, hvis du vil have noget ekstremt diskret osv.
 1. 1
  Finde ud af, hvad slags udseende, du ønsker, hvis du vil have noget, som du kan sætte på og slid med noget, hvis du ønsker noget funky at kun bære sjældent, hvis du vil have noget ekstremt diskret osv.
 2. 2
  Kig på de forskellige butikker, hvis det er muligt. Finde ud af, hvilke der overholder dit budget, og hvis de tager forsikring, hvis du har det. Bemærk, at briller kan være ganske dyrt, når betalt for out-of-lomme. Det kan være værd sammenligning shopping, hvis du kigger på butikker, da priserne på objektiver (ikke rammer) ofte variere meget.
 3. 3
  Lyt til hvem arbejder der, det optiske assistent. De ser alle former for ansigtsformer forsøger alle former for rammer, og de ved, hvad der virker på hvem. Kun bringe i din betydelige andre, hvis du virkelig er ligeglad hvordan du ser, fordi de kommer til at foreslå, hvad de ønsker at se dig i. Også, ikke bringe venner, fordi du vil få noget gennemført, og den optiske professionelle hjælper dig gerne vil myrde dig alle. Der er grænser her, men, min manager på den optiske Jeg plejede at arbejde på var en kæmpe hipster, og mens han normalt ville forme hans valg til, hvad patienten ville have, nogle gange hans picks var... derude. Brug din sunde fornuft.

Tips

 • Kvalitetsmærker, i 150€ -300€ rækkevidde: Oliver Peoples, Paul Smith (begge ejes af samme selskab), Beausoleil, Sama, Booth & Bruce, TAG Heuer.
 • Mens vi er ved det, ville kvalitets solbrille mærker omfatter de mærker, jeg er nævnt ovenfor, samt Maui Jim og Oakley. Nogle optikere / sælgere måske vil forsøge at afholde dig fra at gøre Oakley jobs navnlig om oftalmologiske eller solbriller, fordi virksomheden kan være en komplet smerte i røven for at beskæftige sig med på deres ende, men kvaliteten af ​​arbejdet er generelt fantastisk. Maui Jim receptpligtig job er ensartet fænomenal.
 • Få en anti-reflekterende behandling. Gør det. Må ikke spørgsmålstegn ved det. Du vil sætte pris på det, hvis du arbejder på et kontor med fluorescerende lys, eller hvis du er nogensinde i computeren i længere tid. Også, det ser et ton bedre, da det eliminerer blænding af linserne, så folk kan faktisk se dine øjne. Ja, det er ekstra penge. Nej, det gør du ikke "behov" for at få det, men optikere gøre grin med folk, de ser på gaden, der ikke har det på deres briller. Seriøst. Vi vil kalde vores bedste venner og nærmeste kære, hvis vi ser, at de ikke har det. Sørg for at du kun købe de nyere generation anti-refleksion coating. Den ældre generation belægninger tiltrækker hudfedt og støv, som kræver, at du hele tiden tørre dem (dette ridser dem hurtigere). Også kigge efter antirefleksionsovertræk der anvendes under den ridse belægning. Briller i en HR steder sætte dem på ydersiden.... de er den blødeste belægning.
 • Et notat om Overgange: Den teknologi, der anvendes til at suge. Det ville ikke gå helt klare indendørs, hvilket betyder at du ville være at gå rundt på kontoret med tonede briller, og det ville ikke gå helt mørkt, når du gik udenfor (hvilket betyder at de var værdiløse alligevel.) Teknologien er omkring tusind gange bedre nu, og fungerer som det var meningen i første omgang. Hvis du kan lide tanken om dem, nu er du okay den købe dem.
 • Silhuet og t2, (tidligere kaldet 2.5), både i 265€ serien er både let og uindfattede, hvis det er hvad du leder efter. Du kan tilpasse alt om sidstnævnte, med bogstaveligt talt hundredvis af muligheder for stel farver og et væld af linsemuligheder og behandlinger, der går langt ud over, hvad den gennemsnitlige lab ville tilbyde. Du kan også få linserne laser-dukket med forskellige designs, hvis du vil have de ansatte på den optiske at gøre grin med dig, når du forlader.
 • I 300€ -490€ rækkevidde: Lafont, Alain Mikli, Philipe Starck, ic Berlin, Mykita!. De tre sidstnævnte er især kendt for deres kvalitet, ic Berlin! og Mykita er begge stemplet ud af ét stykke af rustfrit stål, er ultra-let, og kan tage en dunkende, Starck har en patenteret kabel-ophæng tempel hængsel, som gør det muligt at rotere 360 ​​grader (selvom ikke overdrive det.)
 • Undgå polycarbonat. Dette glasmateriale er ofte skubbet af virksomhedernes detailkæder som et premium-produkt. Selvom dens lettere og mere slagfast end plastic og glas, dens et optisk ringere linse materiale. Virksomheder, der producerer flere hundrede briller hurtigt elsker dette materiale, fordi dens bløde og kværner nemt (ikke slides lab udstyr). Fordi dens bløde det ridser lettere (så du vil være tilbage at se dem hurtigere) Kig til optiske butikker, der bruger nyere generation linse materialer som Trivex. Dine briller vil vare længere og du vil se bedre ud af dem.

Advarsler

 • Progressive kontaktlinsebrugere: Den ene gang, hvor sælgere kan prøve at væsentligt opsalg dig er om nye progressive linse teknologier, såsom Varilux Physio 360.. Disse teknologier er godsends for mange mennesker, men nogle mennesker oplever betydelige problemer. Hvis du ikke kan tilpasse sig den nye objektiv efter cirka to uger anmode om en tilbagevenden til den gamle linse brand (for 90% af dig, er det den Varilux Comfort) og være stejlt på det.
 • Pas designeren-brand ketcher. Stort set alle de store modedesignere (Prada, Armani, Gucci, og så videre) har licenseret deres navn ud til en af ​​to selskaber (Safilo, der ejer Solstice linje butikker, og det onde imperium Luxottica, der ejer Sunglass Hut og Lenscrafters.) Kvaliteten af ​​disse produkter, selv om de ikke forfærdeligt, har tendens til at være, hvad man kunne forbinde med disse navne. Bedre kvalitet kan havde til tilsvarende priser.