Wkadk

Hvordan til at vælge briller

Dine briller er en integreret del af din stil, især hvis du har en permanent recept, der skal bæres hele tiden. Den forkerte pair kan gøre dit ansigt ser uforholdsmæssig eller vaskes ud, men de rigtige par kan gøre dig se fashionable og godt sat sammen. Vælg briller, fladere form og farve af dit ansigt, sammen med din egen personlige sans for stil.

Steps

Hvordan til at vælge briller. Kig efter ovale eller runde rammer, hvis du har et firkantet, kantet ansigt.
Hvordan til at vælge briller. Kig efter ovale eller runde rammer, hvis du har et firkantet, kantet ansigt.

Overvej din ansigtsform

Nogle ramme figurer kan gøre kurver og vinkler af dit ansigt ser uforholdsmæssig, afhængigt af hvordan dit ansigt er formet. Når du køber nye rammer, starte med at forsøge på former, der er mere tilbøjelige til at smigre dit ansigt.

 1. 1
  Kig efter ovale eller runde rammer, hvis du har et firkantet, kantet ansigt. Kig efter et par med centrum-sæt templer eller dem, der forbinder på toppen af ​​rammen.
  • Undgå geometriske, firkantede rammer, der kan forstærke de skarpe vinkler af dit ansigt. Også undgå farve accenter på bunden af ​​rammen, da disse kan henlede uønsket opmærksomhed til din hage.
 2. 2
  Overvej rammer, der er kvadratisk, rektangulær, eller geometrisk, da disse add skarpe vinkler til de bløde kurver i dit ansigt. De fleste andre rammer fladere denne ansigtsform ganske godt, dog.
  • Undgå rammer, der er alt for store.
 3. 3
  Kig efter høje frames, hvis du har en smal, aflang ansigt. Disse bidrager til at skabe illusionen af ​​en kortere ansigt. Overvej også brede briller med accent top fælge og dekorative detaljer i templet, da disse funktioner tilføje bredde.
  • Undgå små, korte frames, der ser ud af proportioner.
 4. 4
  Prøv kantede rammer, der skærper dine ansigtstræk, hvis du har et rundt ansigt. Vandrette figurer og rektangler er især nyttige i at gøre dit ansigt ser tyndere. Overvej også rammer med templer, der forbinder på toppen af ​​rammen til at skabe illusionen af ​​ansigtet længde.
  • Undgå små runde rammer, der ser ud af proportioner, og understrege ansigtets kurver.
 5. 5
  Shop for ovale rammer, der opretholder balancen i dit ansigt, hvis du har en diamantformet ansigt. Også se på upswept rammer og uindfattede stilarter, som begge vise dine kindben.
  • Undgå smalle rammer, der gør din øjenhøjde ser smallere end normalt.
 6. 6
  Balancere en hjerteformet ansigt med bottom-tunge rammer, der skaber udseendet af bredden på dit nederste ansigt. Disse rammer er især effektive, hvis de har lav-sæt stænger og smalle, runde stel.
  • Undgå top-tunge rammer. Også undgå dekorative templer, da disse har en tendens til betoninger den øverste del af dit ansigt.
 7. 7
  Kig efter semi-uindfattede stel og top-tunge stilarter, hvis du har en trekant formet ansigt. Disse stilarter afbalancere bredden af ​​kæben ved at trække øjet til den øvre flade.
  • Undgå lave sæt templer, der udvider den linje i kæben, og også at undgå smalle rammer, da disse ofte ser uforholdsmæssig med dit ansigt.

Overvej din personlighed

Briller kan også bruges som et fashion statement. Visse rammestiler kan foreslå en masse om din personlighed.

 1. 1
  Skabe en professionel, business-orienterede udseende ved at vælge konservative figurer som ovaler og rektangler.
 2. 2
  Føj til professionelt udseende ved at stikke med traditionelle farver. For mænd, overveje sølv, rødgods, brune eller sorte rammer. For kvinder, mener brun, guld toner, sølv, bordeaux, sort eller espresso rammer.
 3. 3
  Vis din kreativitet eller ungdommelig stil med funky design og visuelle detaljer. Overvej tykkere, større plast rammer i geometriske former eller rammer med laser detalje mønstre langs siden af ​​stellet.
 4. 4
  Overvej en mindre traditionel farve, ligesom blå eller grøn, for en frisk, ungdommeligt udseende. Overvej også multi-farvede laminater.
 5. 5
  Brug dine briller for at vise, at du er ung på hjerte, hvis ikke i alder, ved at vælge stel former, subtilt opløfte ansigtet. Mænd skal gå med upswept rektangler, mens kvinder kan overveje bløde kat-øjne.

Overvej farve

Bestem din farve, og vælge en passende farve frame baseret på der. Med henblik på briller, er alle enten er klassificeret som køligt (blå-baseret) eller varm (gul-baseret).

 1. 1
  Undersøg din hud tone. Personer med pink eller blå undertoner har "cool" tonet hud, mens personer med gul eller fersken undertoner har "varm" tonet hud. Olive hud falder mellem varmt og køligt, da det er en blanding af både gule og blå undertoner.
 2. 2
  Overvej din øjenfarve. Bestemmelse af varme eller kølighed din øjenfarve kan få tricky, da spektret af mulige øjenfarver dækker en så bred vifte.
  • Hvis du har blå øjne, bestemme, hvor tæt de er til svagt blå-grå. De fleste blå øjne betragtes cool, men jo tættere de er til grå, jo varmere de får. En anden mulighed er at gå med en fersken eller orange farve, som vil gøre din øjenfarve pop.
  • Hvis du har brune øjne, bestemme, hvor tæt de er på sort. De fleste brune øjne betragtes varm, men meget mørke brune ofte betegnes som køligt tonet.
  • Hvis du har grønne øjne, afgøre, om dine øjne er blå-grøn eller gul-grøn. Blågrønne nuancer er cool tonet, mens gul-grønne toner er varme.
 3. 3
  Kig på din hårfarve. Kølige toner omfatter jordbær blond, platin, blå-sort, hvid, rødbrun, salt-og peber, og aske brun. Varme toner omfatter gyldne blond, brunlig sort, brun-guld, gulerod, eller støvede grå.
 4. 4
  Gennemsnitlig dine tre toner sammen for at bestemme din samlede farve. Hvis du har mere varme toner, så har du sandsynligvis har varm farve. Hvis du har flere kolde toner, har du sandsynligvis kølig farve.
 5. 5
  Søg efter frame farver, der koordinerer godt med din naturlige farve.
  • Tænk guld, kobber, kamel, kaki, fersken, orange, koral, off-white, Sprøite rød og blond skildpadde, hvis du har varm farve.
  • Magert mod sølv, sort, rose-brun, blå-grå, blomme, magenta, pink, jade, blå og mørke skildpadde, hvis du har kølig farve.

Generelle betragtninger

Før du går shopping for et par nye briller, er der et par grundlæggende funktioner, du bør tage i betragtning.

 1. 1
  Få en øjenundersøgelse. Før du investerer i et par briller, skal du have en nøjagtig recept til dine linser.
 2. 2
  Shop på billige butikker, der enten specialiserer sig i briller, eller som har en briller afsnit, hvis du har brug for akut linser, fordi et par gamle brød eller fik tabt.
 3. 3
  Overveje at gå til en optiker eller butik, om at investere i en kvalitet par. Disse muligheder normalt koste en smule mere, men kvaliteten af ​​service og produkt kan være prisen værd.
 4. 4
  Hvis du har en svag recept, men stadig ønsker briller, prøv shopping online for dem. Mange af de billige monokel sælgere ikke bære briller svagere end + / - 1,0. Hvis du har en + / - 0,5 recept, og du ikke ønsker at betale en høj pris for dine briller, vil du finde mange muligheder online.

Huske dit budget

Du kan stadig købe en kvalitet par briller uden at bruge en formue.

 1. 1
  Kun købe, hvad du har brug for. Linser kommer med en række ekstra funktioner, såsom ridsefri belægninger og farveskift funktioner beregnet til at tilbyde ultraviolet beskyttelse. Mens mange af disse funktioner effektivt gør levere, hvad de tilbyder, er de også i høj grad unødvendige. Hvis du har et stramt budget, springe ekstramateriale og holde sig til en grundlæggende recept linse.
 2. 2
  Vige mærkenavne, hvis dit budget er lavt, og du behøver ikke at få de nyeste stilarter.
 3. 3
  Kig efter kuponer. Hvis du køber dine briller fra et stormagasin eller populære briller butikskæde, kan du være i stand til at finde kuponer i magasiner eller online.
 4. 4
  Spørg din sygesikring. Mange luftfartsselskaber dække en del af udgifterne til briller, hvis du køber dem på bestemte steder. Afhængig af din dækning, kan du have mere eller mindre udvalg til rådighed for dig.

Tips

 • Prøv at gå med en stil, der siger noget om dig, kan en kunstner gå med flerfarvet rammer, en fodboldspiller med hvide eller sorte rammer, hvis dine generte neutrale farvede rammer, men bare prøve at vise en lille smule af dig selv gennem dine frames.
 • Hvis du har ekstremt dårlige syn, kan du have svært ved at se, hvordan en bestemt par briller ser på dig. Hvis det er muligt, så spørg en ven eller et familiemedlem med en betroet sans for stil til at komme sammen med dig. Venner vil være i stand til at se mere klart, og kan tilbyde dig deres mening.
 • Hvis du er nærsynet, og din recept er meget stærk, huske på, at jo større rammen af ​​dine briller, desto tykkere linserne vil være, radius af linsen er proportional med det tykkelse ved kanterne. Som et resultat, er du nødt til at få tykke rammer at dække op de tykke linser, medmindre du ikke har noget imod dem udstående.
 • Altid tjekke dig selv i spejlet, før du vælger et par briller. Hvad du ser, kan være sløret, men du vil stadig få en bedre idé om, hvordan et par ser ud med dit ansigt, end du ville gøre, hvis du har købt den uden at prøve de rammer på.

Ting du behøver

 • Mirror
 • Briller
 • Confidence