Wkadk

Sådan ser godt ud i din skole uniform

Hvis Blair Waldorf underviste piger noget, er det at bare fordi du nødt til at bære en skoleuniform, betyder ikke, du er nødt til at ligne alle andre. Med det rette tilbehør, kan du pynte din skole uniform for at gøre dig til at ligne dronning bi. Brug guiden til at lære dig selv Google til at se godt på din skole uniform.

Steps

Sådan ser godt ud i din skole uniform. Bære smykker og nogle skinny jeans.
Sådan ser godt ud i din skole uniform. Bære smykker og nogle skinny jeans.
 1. 1
  Bære smykker og nogle skinny jeans. Udvælge nogle søde øreringe, måske et køligt halskæde og armbånd eller to. Hvis din skole ikke tillader smykker, prøve at få nogle søde studs, og måske en af ​​dem, flettede armbånd lavet af uld i forskellige farver. De er nemme at lave, og ser godt ud.
  • Sæt en ørering på en skoleuniform bånd. For at gøre dette får du bare en ørering og gennembore det på kanten af ​​din skole uniform bånd.
  • Prøv at få en attraktiv armbåndsur. De er handy og ser fantastisk. Plus, de er praktiske til skole, og de bør ikke få dig ind i problemer.
  • Glem ikke tilbehøret i dit hår. Brug søde hårspænder, farverige scrunchies, søde sløjfer og cool pandebånd. Tilbehør har en stor indflydelse på, hvordan du ser ud.
 2. 2
  Farvestof eller klippe dit hår anderledes, og da de fleste skoler ikke tillader vilde hårfarver, holde sig til det grundlæggende. Hvis din skole tillader det, farve dit hår en funky farve. Ligesom måske få en lyserød stribe ned den ene side af dit hår. Dit hår vil se unikke og skæve.
 3. 3
  Vælg stilfulde skolematerialer. Det hjælper, hvis du ser dit bedste, men hvis dine leverancer se deres bedste, endnu bedre!
  • Prøv at dække dine bøger. Kragetæer dine foretrukne lyrics på tværs af dem eller tegne cool little billeder på forsider. Alternativt købe nogle indpakningspapir i et design du kan lide og dække bogen i det. Du kan dække din bog med due plastik indpakning, er det nemt at vende og helt unik.
  • Tilpas dit skab med billeder, citater, og en god baggrund.
  • Mærk dine ting i smukke skrive etiketter eller søde klistermærker med tegneserie billeder, som du kan gøre ved dig selv ved hjælp ms.excel og mærkat papir.
  • Glem ikke din skole taske eller rygsæk. Dekorere din skole taske. Sæt klistermærker på lynlåse, mærke dit navn i din bedste markører, og sætte et par seje nøgleringe der. Måske kan du endda få dine venner til at skrive personlige beskeder på den. Stick badges, sikkerhedsnåle, band patches og klistermærker på din taske til at gøre det oprindelige.
 4. 4
  Hvis tilladt, tilføje en hat, kølig jakke eller tørklæde til tilbehør til din garderobe. Pas dog, som du måske komme i problemer med nogle lærere eller myndigheder, hvis du er indendørs.
  • Gå på indkøb for en pung. Fyld den med ting, du har brug for hver dag i skolen, som kuglepenne, lipgloss, viskelædere, osv. Hvis du er den type, der skal have tingene tæt på dig på alle tidspunkter, det ene er for dig
 5. 5
  Shop for stykker, du har lov til at tilføje til uniform, men ser bedre ud end hvad der tilbydes. For eksempel: Hvis du får lov til at bære dit eget cardigan, men det skal være en skole farve prøve shopping for en cardigan af god kvalitet og skæres til din form.
 6. 6
  Bær strammere montering tøj, men ikke for stramt. Må ikke bære alt for stramt. Parre strammere shirt med din almindelige uniform at tilføje interesse eller tilføje balance til dit billede.
 7. 7
  Prøv de nye moderigtige wire pandebånd, bøje klip og klip dit hår tilbage. Suppleant den måde, du bruger dit hår hver dag!

Der fyldes op

 1. 1
  Anvende simple fyldes op, såsom concealer på pletter og under øjet kredse, nogle læbepomade eller gloss på læberne, og en let anvendelse af mascara. Enkelhed er attraktiv.
  • Lip gloss skal være naturlig, ren og skær, og med kun en antydning af farve, hvis du ønsker det. Prøv ikke at gøre din mund omdrejningspunktet for dit ansigt, når du går i skole, fordi det kan distrahere nogle mennesker, mens du taler. Desuden vil nogle lærere, som måske ikke er så glad for det ikke tage dig alvorligt, da en berygtet læbe farve på en meget ung dame er en indikation af umodenhed og naivitet i de fleste tilfælde.
  • Bær en chapstick eller tonet læbepomade, hvis du ikke er i at lip gloss. Prøv at børste dine læber med din tandbørste (sørg for at det er ren!), Og derefter sætte på chapstick at gøre dine læber ser bløde og smukke!
 2. 2
  Må ikke hober det på. Ikke sat på den lyseste nuance af læbestift, du kan finde. Det er grimme og distraherende. For meget eye liner kan overdøve dine øjne, især med mørkere øjne. Tonsvis af mascara kan luns øjenvipper sammen, som ser virkelig dårlig. Hold det simpelt. Det er ikke det værd, hvis ender med at ligne en klovn.
 3. 3
  Hvis du ikke er tilladt at bære make up, men er villige til at risikere det, slid tonet fugtighedscreme. Det vil gøre din hud ser fejlfri. Det vil også være mindre iøjnefaldende end foundation. En lille lip gloss er gangbar i nogle skoler.
 4. 4
  Besøg en makeup counter, og få passende makeup til din alder. Brug ikke for meget, du kommer i skole, ikke et parti.
 5. 5
  Carry et spejl, mascara, lip gloss, og fundament med dig til touch-ups.
 6. 6
  Husk, det hele kommer ned til, hvordan du anvender din makeup. Måske har du og dine venner bruger den samme make up, mens du komme i problemer, og hun gør ikke: Forskellen er i ansøgningen. Være hårfin. Der er nogle meget gode Googles om dette emne.

Hudpleje

 1. 1
  Når du vågner op, gå ind i brusebad, selvom dens bare hurtig. Overbrusning i morgen kan opdatere dig med det samme!
 2. 2
  Påfør en fugtighedscreme med en exfoliate mens du stadig våd efter et brusebad. Den fungerer fint, mens vådt og holder længere at holde din hud fugtet hele dagen. Det giver også en dejlig ren duft, der ikke overmande shower gel.
 3. 3
  Brug ikke en exfoliate på dit ansigt hver dag, fordi det vil efterlade kløende, tørre pletter.
 4. 4
  Vask dit ansigt med en mild sæbe om morgenen, og om natten.
 5. 5
  Hvis du har fedtet hud, der er tilbøjelig til bumser, vaske det tre gange om dagen - og holde fingrene fra dit ansigt. Snavs og bakterier i dine hænder kan komme ind i dine porer, og som kan udvikle sig til en attraktiv klynge af pletter og / eller hudorme.
 6. 6
  Brug hudplejeprodukter, der er egnet til din hudtype. Brug ikke en sæbe eller toner der er beregnet til voksne hud!
 7. 7
  Nogle gange er det bedst ikke at bære en masse make up når du har fået hudproblemer. Hvis du bære make-up i skole, altid tage det ud, før du går i seng.
 8. 8
  Må ikke klemme, plukke eller ridse bumser, uanset hvor fristende det måtte være. Hvis du gør, vil du gøre olie spredt over dit ansigt, tiltrækker mere snavs - og gør din hud ser endnu værre end det allerede er, og vil i sidste ende blive til et ar, hvis du holde gør det. Hvis det er muligt, holde fingrene fra dit ansigt.

Ensartede tips

 1. 1
  Når du har en langærmet skjorte på, manchet det til albuerne. Det ser bedre ud. Hvis din skole har en politik om dette, så bare lade dem ned, vil det stadig være sød med nogle andre cool ting.
 2. 2
  Om vinteren, sat på et par af skolens sveder og bare tage dem ud, når du får der
 3. 3
  Bær monteret jakker oven på din skole shirt. men at gøre det passer, sat på anden skole farve modsatte af den, du har på. Hvis din skole kun giver dig mulighed for at bære skole jakker, spice dem op! Rul ærmerne op. Tilpas knapperne! Hæng charms fra lynlåsen. Sæt på knapper / pins til at gøre det dit.
 4. 4
  Ændre den måde din uniform ser ved at få en top der er en smule baggy på dig. Det kan se awesome. Men du behøver ikke gå overbord ved at få en størrelse 17, når du er kun en 8. Vælg din uniform med omtanke. Må ikke få noget for stor, fordi uniformer ofte løber i lidet flatterende former. Prøv på skjorten, før du køber. Shop i indkøbscentret for de ensartede krav. Gå til butikker som Gap, J Crew, Ralph Lauren, Hollister, Aeropostale, europæisk Eagle, og Abercrombie & Fitch til de bestemte behov. De vil sælge uniformer samt, selvom de er bedre montering. Hvis du er stram på kontanter går til Target, Wal-Mart eller tjek nogle forretninger. Hvis din skole sælger nøjagtige uniformer, så fortvivl ikke, der kan tilpasses også! Hvis du er nødt til at guffe din trøje i, og du er bange for at ligne en dork, sat på en sød sweater til at dække det. Se trin 2, hvis din skole sælger jakker, du skal bære.
  • Når du har din store skjorte, kan du bruge en hårbånd til at binde bunden af ​​skjorten tættere på din talje, og derefter sætte det i en bolle bag shirt!
 5. 5
  Må ikke dræbe dig over kilte. Hvis du sidder fast med den frygtede kilt kan du personalisere det, også. Hæng nogle charms fra kilt pin, eller udskift pin med en knap eller broche.
 6. 6
  For sko slid ballet lejligheder eller enhver sko, der er tættere på jorden end dine høje hæle. Ja, de ser godt ud, men kører op og ned ad trappen for at få en lærer til at acceptere din sene hjemmearbejde kan få dig ondt.
 7. 7
  For komfort, arbejder tennissko godt, bare sørg for at de er rene. Trend er ikke i en kamp med hygiejne. Converse er helt i. Nogle skoler har en streng ensartet politik, men vi har åbent valg til sko. Cute converse kommer i alle farver, mønstre, høje toppe, lav toppe, Knæstrømper, klare, glitrende, hvad du ønsker! De går godt med hvert outfit.
 8. 8
  Hvis din skole kun giver dig mulighed for at bære sorte sko, købe nogle converse eller varevogne, men sørg for at de er sorte. Dine lærere vil næppe mærke! Glem ikke at købe den sorte snørebånd også. Nogle skoler i Asien tillader ikke den hvide, der allerede er på dit omvendte.
 9. 9
  Indarbejd tendenser. Prøv at indarbejde nye modetrends i din skole uniform. Hvis din uniform består af en nederdel og top, guffe din skjorte i din nederdel. Hvis du er virkelig i japansk mode, slid de hvide baggy sokker eller bære strømper med mønster.
 10. 10
  Tilpas dit outfit og gøre den til din egen. Har en fantastisk pin fra en koncert? Slap det på! Eller måske en dejlig blonde pandebånd på dit hår... hvad gør din uniform skrige dig, go for it!
 11. 11
  Sæt en anden farvet Camisole eller tank top under din polo og knappe din skjorte. Det ser nuttet. Nogle skoler ikke tillade studerende at knappe polo er. Hvis du ikke behøver at putte i din skjorte, trække den nederste stof ned fra bunden af ​​skjorte til at tilføje nogle farve.
 12. 12
  Hvis du ikke kan lide dine bukser til at være baggy på dig, få din skole bukser fra en butik som Abercrombie & Fitch, gamle flåde, eller Walmart. De har altid pæne, monteret bukser. Og så for ekstra flair og en nøglering til dit bælte rem.
 13. 13
  Hvis du kan være i nogle af de "i" stilarter som skinny jeans, kan du tage en regelmæssig par khaki eller navy blå bukser til en syerske. De vil slå dine bukser til skinny jeans eller shorts, eller hvad du har brug for.

Grooming

 1. 1
  Vær sikker på at passe godt på dine negle. Arkivere dem om nødvendigt. Buff dem til at holde dem skinnende og genanvende en dejlig polish, hvis din farve chipping.
  • Hold dem en smagfuld længde, en god måde at vide dette er at måle din negl, fra bunden af ​​fingeren til slutningen af ​​din finger. Derefter dividere denne længde i to, og det er, hvor længe de skal være. Længere er bare usundt for skolen. De får muligvis vikles osv.
 2. 2
  Hav det sjovt med dine negle: Dine fingre behøver ikke at være bla. Saml nogle sjove neglelak farver. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve at male nogle designs på med tandstikkere eller vatpinde. Brug af en anden farve for hver søm eller hånd kan se cool, også! Men vær forsigtig og læse din skole håndbog for regler mod distraherende farver, franske manicure, eller søde designs på neglene.
 3. 3
  Børst dine tænder 2-3 gange om dagen med kridtning pasta. Følg op med Mundskyl og tandtråd.
 4. 4
  Sæt på god deodorant, der ikke kun lugter yummy, men hjælper med at forhindre sveden. Sæt på en antiperspirant før seng eller få en hårdere løsning, hvis du har lugtproblemer.
 5. 5
  Brusebad en gang om dagen (eller to gange, hvis du har brug for det) med en nice ildelugtende organ vask. Shower Gels lugt store. Du kan få nogen duft. Agurk dufter rigtig dejligt. Badning er godt for din hud, men du slags sidder i vådt snavs og det kan føles icky. Du kan anvende nogle baby pulver også. Det dufter dejligt.

Hår tips

 1. 1
  For et hår gør, så prøv ujævne ponytails, rottehaler, rodet boller, søde fletninger og prinsesse ponyer. Disse er meget sød, og de skiller sig ud.
 2. 2
  Hår er din personlige træk. Gør hvad du vil med det... næsten uanset hvad. Holde det sundt, være sikker på at få regelmæssige trim og vask hver anden dag. Vask dit hår for ofte kan beskadige den. Brug hair serum til at slippe af krus til mousse få en vis stil og hårspray at forsegle en bestemt stil. Hvis du nogensinde beslutter at farve eller perm eller hvad, gå til salonen. De er professionelle, og de ved, hvad de laver... de vil anbefale nogle stilarter, og nogle sundhedsmæssige tips til dit udseende, så lyt og tage noter, hvis muligt.
 3. 3
  Tilpas dit hår: Hvis du har fået langt hår, så prøv at sætte det i søde fletninger, en side hestehale (stil af 80'erne!), Rottehaler eller en pæn bolle. Du kan altid skyde for at få dine Lokker fremhævet (hvilket ville arbejde på enhver længde hår). Bare sørg for at tjekke med din kontor indlæggelser om, hvilke begrænsninger der måtte være. Nogle skoler tillader ikke højdepunkter i "unaturlige farver" (pink, grøn, blå, etc.) Vær ikke bange for at eksperimentere med hårspænder, pandebånd... men vær sikker på, at det er okay at bære visse tilbehør. Nogle skoler tillader ikke højdepunkter, dø dit hår, deponering eller klip på hår extensions.
 4. 4
  Style dit hår. Gør ikke dit hår i samme stil hver dag. Vask dit hår med en god shampoo og balsam mindst 3 gange om ugen, og eksperimentere med stilarter. Der er masser af valgmuligheder! Hvis du føler dig sløv, få en klipning, eller få dit hår lagdelte.
 5. 5
  Nogle dage kan du føler dit hår er altid rodet. Ingen grund til at bekymre dig! Du kan rette det op med din skole farve bånd. Det gør man ser sød, og du vil have masser af skolens ånd.
 6. 6
  Hvis du har en button-down skjorte, fortryde det til højre mellem dine bryster, og bære en hvid cami med blonde kant. Dette er en sød udseende, men ikke bære det på varme dage, fordi du får for varmt.
 7. 7
  Hvis du bære shorts på sport dag, og du tror, ​​at de er for lange, rul dem op en masse og med en hår elastik binde dine skjorte til din talje stramt og putte den under. Dette kan gøre dig se tyndere, eller hvis du allerede er tyndt, at det vil vise, at flad mave og formede ben.

Tips

 • og holde din. Ligegyldigt hvordan du ser, du er smuk, altid huske, at.
 • Bestemt ikke bære for meget make-up, fordi i sidste ende, vil folk snakke om, hvordan du ligner en kage.
 • Plan alting aftenen før.
 • Vær selvsikker. Under selvsikkerhed og selvtillid og en god holdning kan gå en lang vej mod at forbedre dit udseende og gør dig en person i et hav af uniformer.
 • Prøv at bære bare en polo skjorte uden en jumper, det ser godt ud til drenge. men sørg for at det ikke er baggy og ikke bære kraven op, uanset hvor 'cool' du tror, ​​du ligner det. Der er en pige på min skole, der gør det, og det alvorligt ser dumt.
 • Vær forsigtig, når du køber din uniform. At have en godt udstyret uniform kan virkelig hjælpe. Alter det eller har det ændres, hvis du har brug for.
 • Nogle gange er du skal bare være smuk på indersiden, så prøv bare at være unik.
 • Medbring en lille pose rundt med dig, pakket med ting, du har brug for, såsom læbepomade, pastiller, et spejl, etc.
 • Shop i butikker som ambercrombie & Fitch, Hollister osv. De sælger søde shorts og skjorter, hvis du ikke shoppe i storcenteret, så mål ville have noget billigere.
 • Check med din skole dresscode og sørg for at efterkomme den. Du ønsker ikke at være i problemer.
 • Vær sikker på at du følger din skole dress code. Det er nemt ikke at følge.
 • Altid være dig selv, og aldrig ændre din personlighed. Husk: "En person gør tøjet, behøver tøjet ikke gøre den person."
 • Må ikke gå overbord med noget lignende make up og hår. Du kan gøre nogle skader.
 • Bær farvet hår bånd med badges på dem på dit håndled i stedet for armbånd, hvis din skole er streng, kan de ikke fortælle dig væk for at have et par ekstra hår bånd!
 • Hvis dit hår har brug for en lille smule af fedt så er det fint! bare forsøge ikke at bære for meget andre kloge hovedet vil ligne en pande med olie og hvis det er en rigtig varm dag de måske endda prøve steger nogle æg på dit hoved!
 • Køb søde tilbehør som pandebånd og hestehale indehavere. De behøver ikke at være dyrt, og de tilføjer en masse personlighed til dit outfit.
 • Prøv at tucking i din skjorte. Det er temmelig sød!
 • Uanset hvad du gør, så sørg for at du ikke overdrive det. Du ønsker at se formel, men alligevel sofistikeret. Ikke som et juletræ eller en annonce for makeup.
 • Hvis din skole ikke tillader make-up, bare sætte en lys frakke af ikke-farvet lip gloss, og altid ser frisk og vågen.
 • Lyt til, hvad dine venner siger om dit udseende, fordi du ikke ønsker at gøre noget dumt og ikke kender det.
 • Korte nederdele kan se varme, men husk ikke at gå overbord. De er bedst, hvis du har virkelig pæne ben.
 • Prøv en kontrasterende jumper og skjorte med skjorten vise og ærmerne rullet op. Du kan også folde skjorteærmer over jumper.
 • Leggings er meget i at bære som bukser eller under en nederdel. Hvis du bruger dem som bukser sørg for at have en lang skjorte eller Camisole med cardigan. Ikke alle ser godt ud med dette look, så lege med det og bede om en udtalelse, før du forlader huset.
 • Også bare for sjov, tilføjer undertrøjer under din polo. Disse kan hjælpe med at give dig mere personlighed og kreativitet. Du kan også bære lyse toppe til det bedre.
 • Steer klart af næsering. Hvis du har en, og det er ikke en mulighed at fjerne, prøv at kigge efter en lille stud til brug i undervisningen. Så snart der ringer, er du velkommen til at gøre det switcheroo!
 • Hvis du er muslim, kan du nemt dekorere dit hijab eller bære en forskellige farvede hijab hver dag.

Advarsler

 • Shop med en kopi af din påklædning og ensartet politik for at undgå dyre fejltagelser.
 • Aldrig overdrive din makeup. Meget bedre at være og se træt snarere end at blive trukket op og i problemer.
 • Hold det smagfuld. Hvis nogen af ​​dit tilbehør kunne anses for krænkende, dine lærere er mindre tilbøjelige til at kigge den anden vej. Vær især forsigtig, hvis du deltager i en religiøs skole.
 • Prøv at holde dit hår enkel. Nogle skoler tillader ikke farverige hårspænder, bands, eller scrunchies.
 • En sidste bemærkning er, at du altid skal være dig selv og vise din individualitet og-(da du har en ensartet dette kan være svært at gøre), men vær forsigtig, fordi der er en masse af Mean Girls derude, der er jaloux eller uhøflig. Hvis du kan håndtere dette, så gå efter det, men vær forsigtig, fordi nogle mennesker rive andre mennesker fra hinanden bare for at være anderledes, og det er hjerteskærende tider.
 • Hvis du er i tvivl om en dress code eller ensartet politik bør du bede en administrator på skolen for at afklare, før du foretager et køb, der kan krænke den.
 • Må ikke lægge for meget make-up. Dette kan ødelægge din naturlige ansigt og kan forårsage en breakout af acne eller allergi.
 • Steer klart af nøgleringe, der gør lyde. Du kan støde det den forkerte vej, og sende sjove lyde ud til hele algebra klassen. Tal om pinligt!
 • Hvis på den første dag i skole, en lærer / hovedstol / professor lader dig vide, at noget du iført er ikke acceptabelt for skole, skal du notere det i din planner eller notebook. På den måde vil du ikke være flov, når du får en frihedsberøvelse for at gå imod dress code.
 • Husk, at alle er unikke på deres egen måde! Du behøver ikke prangende sko eller makeup til at skille sig ud.
 • Må ikke fremhæve dit hår i unaturlige farver som pink, blå eller grøn. Fordi de fleste skoler har en streng politik mod dette. Ikke alene kan du få en frihedsberøvelse, men du kan få sendt hjem, indtil dens væk!
 • Vær forsigtig, når dekorere din taske og skab. Nogle skoler tillader ikke billeder på garderobeskabe, og hvis du har alle den samme pose på din skole, så sørg for at du ikke helt ændre det.
 • Kend dress code på din skole. Skubbe grænserne, men prøv ikke at overskride dem, ellers kan du være i en frihedsberøvelse, når du kan socialisere. Samtidig, har du fået at kende ins og outs af reglerne. For eksempel, hvis din skole ikke tillader shorts på en vis længde så prøv at bære capris eller lidt længere shorts. Sørg for at du holder med de ensartede, hvis din skole kræver, at du bærer dit slips på en bestemt måde, bære det på den måde.
 • Må ikke bære en skole slips med en polo, de skal bæres med skjorter eneste eller andet, du vil se fjollet.
 • Aldrig holde dit hår det samme, som altid ned eller altid. Seriøst!
 • Nogle dekorative ting i dit skab kan stinke, hvis de holdes i lang tid. Så altid holde en freshener handy....!
 • Hvis du har en lærer, der er cool om dine skjorte bliver un-gemt, iført make-up, og din nederdel være høj, så gå videre! Så snart du forlader lektionen dog sørge for, at du justerer din uniform korrekt til din næste lærer at sikre, at du undgår tilbageholdelse.